Top 10 που δεν κατανοούν καλά τις συνθήκες υγείας

Όταν συναντήσετε πολλά συμπτώματα σπονδυλικής στήλης ή καρκίνου, θα λάβετε μια άμεση αντίδραση, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές καταστάσεις υγείας που είναι παρεξηγημένες και λανθασμένες για την ψυχική σας υγεία. Ναι, η οικογένεια και οι φίλοι σας δεν μπορούν να κατανοήσουν το θέμα και δεν μπορείτε να συμμετέχετε σε διάφορες δραστηριότητες. Εδώ σε αυτό το ιστολόγιο, έχουμε συγκεντρώσει τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις κακώς κατανοητές καταστάσεις υγείας. Κοίτα

Αυτισμός

Ο αυτισμός μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα των ανθρώπων να επικοινωνούν και να διαβάζουν τα συναισθήματα. Όλοι δεν το γνωρίζουν πλήρως αυτό γιατί οι σύνθετες διαταραχές έχουν τόσα άλλα χαρακτηριστικά. Δεν είναι μόνο μία διαταραχή. Θα συναντούσατε τόσα πολλά αναπτυξιακά προβλήματα, ειδικά σε παιδιά μικρής ηλικίας που έχουν αυτά τα προβλήματα. Θα βρείτε το υψηλότερο επίπεδο IQ τέτοιων ανθρώπων και δεν υπάρχει μόνο ένας λόγος για αυτισμό που μπορεί να συναντήσετε. Οι ασθενείς με αυτισμό θα είχαν επαναλαμβανόμενες ρουτίνες και συμπεριφορές, και θα συνέχιζε να αυξάνεται για χρόνια. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι γύρω σας που ζουν με αυτή την πάθηση.

Εγκεφαλικές κακώσεις

Αυτή είναι μια σοβαρή κατάσταση όπου εμφανίζεται εγκεφαλική βλάβη λόγω ξαφνικού τραυματισμού, συμπεριλαμβανομένων τροχαίων ατυχημάτων, αθλημάτων, πτώσεων ή οτιδήποτε άλλο. Χρειάζεται χρόνος για να ανακάμψει, και για αυτό, απαιτούνται φυσικές θεραπείες και διαφορετικοί τύποι θεραπειών. Τα κέντρα αποκατάστασης αποτελούν μέρος των εργοθεραπείας και της ψυχιατρικής φροντίδας. Εάν ασχολείστε με ναρκωτικά και αντιμετωπίζετε σοβαρούς εγκεφαλικούς τραυματισμούς, τα κέντρα απεξάρτησης θα παρέχουν πλήρεις πληροφορίες σχετικά με αυτό οδηγός κατάχρησης ναρκωτικών και απεξάρτησης που μοιράζονται λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα των ασθενών. Θα συνεχιστεί ακόμα και όταν λάβετε εξιτήριο από κέντρα απεξάρτησης. Εναπόκειται αποκλειστικά σε εσάς πώς θα αντιμετωπίσετε την τραυματική εγκεφαλική βλάβη, είτε σε εξωτερικούς ασθενείς είτε σε εσωτερικούς ασθενείς, αλλά ναι, θα ήταν σωματικά εξαντλητικό για πολλούς ασθενείς.

Κατάθλιψη

Πολλοί από εμάς ζούμε σε κατάθλιψη, αλλά δεν μπορούμε ρητά να μοιραστούμε αυτήν την κατάσταση υγείας επειδή δεν μπορούμε να κατανοήσουμε σωστά την κατάθλιψη. Η πλειοψηφία θα αρνιόταν την πάθηση και πίστευε ότι είναι φυσιολογική, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά επιπτώσεις στην ψυχική σας υγεία όταν πρόκειται για κατάθλιψη. Η απώλεια ενδιαφέροντος είναι το πιο κοινό σύμπτωμα της κατάθλιψης και προκαλείται διαφορετικά σε άνδρες και γυναίκες. Η αυτοφροντίδα είναι το κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

Διπολική διαταραχή

Η διπολική διαταραχή πυροδοτεί αυξημένη διάθεση ή ευερεθιστότητα, που συχνά χαρακτηρίζεται ως ένα από τα κύρια συμπτώματα κατάθλιψης. Συνήθως περιπλέκει την κατάσταση ενός ατόμου με γνώσεις συμπεριφοράς, ύπνο, εργασία και σχέσεις. Με τη διπολική διαταραχή, θα νιώθετε κατάθλιψη και άγχος ταυτόχρονα. Η διπολική διαταραχή εμφανίζεται στην οικογένεια και κάτι στα γονίδια μπορεί να προκαλέσει αυτή τη διαταραχή. Μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά, και ναι, μπορεί να χτυπήσει σε οποιαδήποτε ηλικία. Συνήθως, οι έφηβοι παγιδεύονται σε αυτό και θα αντιμετώπιζαν έλλειψη ενδιαφέροντος για σπουδές που προκαλούν πτώση των βαθμών.

ΙΨΔ

Η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή είναι μια κατάσταση ψυχικής υγείας στην οποία εμφανίζονται πολλές ανεπιθύμητες σκέψεις, συναισθήματα ή συμπεριφορές και αρχίζετε να σκέφτεστε συνεχώς αυτές τις εμμονές. Υπάρχουν τόσα πολλά αποτελεσματικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε την ΙΨΔ διαχειριζόμενοι το στρες και το άγχος. Ακολουθήστε μια τεχνική χαλάρωσης αντί να αισθάνεστε άγχος και άγχος. Πηγαίνετε για θεραπείες ενσυνειδητότητας για να λάβετε θεραπεία.

Οριακή Διαταραχή Προσωπικότητας

Αυτή η κατάσταση εμφανίζεται συχνά με αστάθεια της διάθεσης που μπορεί να διαταράξει τις σχέσεις και να προκαλέσει συχνές διαταραχές στη ζωή. Τα άτομα με οριακή διαταραχή προσωπικότητας θα είχαν διακυμάνσεις από το ένα άκρο στο άλλο. Θα βρείτε μια αλλαγή στους στόχους και την ταυτότητα του εαυτού σας. Θα είχατε ασταθείς σχέσεις, αυτοτραυματισμό, γρήγορες αλλαγές στην ταυτότητα του εαυτού σας και εναλλαγές στη διάθεση. Αυτά τα ζητήματα μπορεί να πυροδοτήσουν οριακή διαταραχή προσωπικότητας.

Επιληψία

Αυτή είναι μια άλλη διαταραχή που παρεξηγείται συνεχώς. Αυτή είναι μια διαταραχή του κεντρικού νευρικού συστήματος κατά την οποία η φυσιολογική δραστηριότητα των εγκεφαλικών κυττάρων διαταράσσεται, με αποτέλεσμα την απώλεια συνείδησης και επίγνωσης. Η επιληψία θα προκαλούσε πολλές επιπλοκές όπως τραυματισμούς, αυτοκινητιστικά ατυχήματα, πνιγμό, παρενέργειες φαρμακευτικής αγωγής και ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό είναι επίσης επικίνδυνο για την εγκυμοσύνη και άλλες χειρουργικές επιπλοκές.

Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου

Επηρεάζει μεταξύ 10 και 15% του πληθυσμού και πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε δυσκοιλιότητα και διάρροια μερικές φορές και για να αντιμετωπίσετε αυτήν τη διαταραχή, βεβαιωθείτε ότι έχετε πλήρη επίγνωση των συμπτωμάτων. Πηγαίνετε και μάθετε τον γιατρό που καλύπτει τις ανάγκες σας, μην ξεχάσετε να μάθετε τους λόγους που το σώμα σας αντιδρά στο IBS. Μην ξεχνάτε να τρώτε σε μερίδες και να τρώτε πάντα αργά. Εάν αισθάνεστε χάλια όλη την ημέρα, βελτιώστε τις συνήθειες ύπνου γιατί επηρεάζει την ψυχική και σωματική σας υγεία. Η τακτική άσκηση και ο υπνάκος λίγων λεπτών θα σας βοηθούσαν πολύ.

Ημικρανία

Οι ασθενείς που αισθάνονται έντονους πονοκεφάλους που εμφανίζονται στη μία πλευρά του κεφαλιού και ημικρανία προκαλούν σοβαρά συμπτώματα όπως ναυτία, έμετο, ζάλη και, Αποφυγή οπτικής διαταραχής, αδυναμία στο σώμα, μπερδεμένη ομιλία, δυσκαμψία του αυχένα και πυρετό. Οι άνθρωποι δεν έχουν πλήρη επίγνωση των συμπτωμάτων της ημικρανίας, αλλά αποφεύγουν τα σοβαρά συμπτώματά τους και όποτε αισθάνεστε μια σοβαρή κατάσταση, επισκέπτεστε το γιατρό γιατί ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά. Av

Διάμεση Κυστίτιδα

Αυτή είναι μια από τις καταστάσεις πόνου της ουροδόχου κύστης όπου αισθανόμαστε μόλυνση στην κύστη. Θα νιώθατε πυελική πίεση, πόνο ή δυσφορία και θα νιώθατε την επείγουσα ανάγκη για μπάνιο. Οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται αυτά τα συμπτώματα σταθερά και άλλοι αισθάνονται τη διακύμανση των συμπτωμάτων. Εάν ο πόνος είναι συνεχής, τότε πηγαίνετε επειγόντως στον γιατρό πριν τον βαρύνετε. Ποτέ μην συμβιβάζεστε σε τέτοιους πόνους με οποιοδήποτε αντιβιοτικό. Θα αντιμετωπίσετε συχνοουρία το πολύ οκτώ ή περισσότερες φορές και έντονες ορμές για ούρηση. Ωστόσο, αυτό είναι ένα φυσιολογικό συναίσθημα, ειδικά όταν παίρνετε υπερβολική ποσότητα υγρών.

Αυτές είναι οι κακώς κατανοητές καταστάσεις υγείας που δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Πολλοί από εσάς δεν γνωρίζετε αυτά τα συμπτώματα, αλλά αυτές οι καταστάσεις υγείας μπορεί να καταστρέψουν την υγεία σας και να επηρεάσουν την ψυχική ή σωματική υγεία. Πηγαίνετε για έλεγχο ρουτίνας και μείνετε σε επαφή με το γιατρό σας για να αποφύγετε τέτοια δραστικά προβλήματα υγείας. Θέλουμε να μην αντιμετωπίζετε αυτά τα ζητήματα στο σπίτι γιατί μπορεί να επιδεινώσει την υγεία σας και να σας οδηγήσει στο θάνατο.