New Light ο καλύτερος οδηγός για αρχάριους

Είναι ασφαλές να πούμε ότι είστε νέος στο Destiny 2; Σκέφτεστε πόσο ακριβώς θα κυριαρχήσετε σε αυτό το παιχνίδι; Πράγματι, έχετε επισκεφτεί αναμφισβήτητα το σωστό σημείο. Σκεφτήκαμε έναν οδηγό για αρχάριους που θα σας αποκαλύψει με ποιον τρόπο μπορείτε να παίξετε το Destiny 2: New Light και να επικρατήσετε στο παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να εξοικειωθείτε με το παιχνίδι από τον ιστότοπό τους.

Το New Light είναι μέρος του Οδηγός για αρχάριους Destiny 2 2 παιχνίδι. Το παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να εκτιμήσουν τα συναρπαστικά στοιχεία της πρώτης χρονιάς του Destiny 2. Οι παίκτες θα προσεγγίσουν τις σταυροφορίες του Κόκκινου Πολέμου, τις συναντήσεις και τις ιστορίες του Curse of Osiris. Η ουσία Warmind θα δοθεί στους παίκτες. Το παιχνίδι προσεγγίζει ομοίως το Dreaming City και το Tangled Shore: τις δύο σημαντικές περιοχές που ενσωματώνονται μέσα στο παιχνίδι. Η απεργία της τελευταίας επιθυμίας δεν μπορεί να γίνει κατανοητή από τους παίκτες. Το Shattered Throne Dungeon θα είναι απρόσιτο για εσάς. Το Shadowkeep θα είναι επίσης απρόσιτο.

Σε ποια τάξη θα ήταν καλή ιδέα να παίξετε όταν αρχίσετε να παίζετε το Destiny 2: New Light;

Το παιχνίδι παίζεται σε 3 ξεχωριστές τάξεις και ένας μοναχικός παίκτης πείθει την ευκαιρία να είναι σε οποιαδήποτε από τις 3 κατηγορίες. Μπορείτε να παίξετε κάθε μία από τις τρεις κατηγορίες, ωστόσο οι πιθανότητες είναι ότι θα επενδύσετε μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας παίζοντας μόνο μία κατηγορία. Επομένως, θα πρέπει να είστε πραγματικά συγκεκριμένοι σχετικά με την επιλογή της σωστής τάξης για τον εαυτό σας. Ο Warlock είναι ο υποδειγματικός μάγος του διαστήματος. Σε αυτό το μάθημα, θα θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε την ομάδα σας να διορθώσει τα διαλείμματα.

Το Hunger είναι η κατηγορία ακρίβειας. Είναι απίστευτο για συντονισμένες μάχες. Οι ικανότητες του Hunter περιλαμβάνουν το να καλεί ένα λεπτό πέταγμα κόκκινο καυτό όπλο, να χρησιμοποιεί την ηλεκτρική στολή σκοποβολής και ούτω καθεξής Ο Τιτάνας είναι η κατηγορία των δεξαμενών. Τα καλύτερα όπλα των Τιτάνων είναι προστατευτικά, σφυριά και ούτω καθεξής. Το σούπερ θα σας επιτρέψει να πετάτε επικίνδυνα έλκηθρα. Μπορείτε επίσης να συντρίψετε στη μάχη και να εξοντώσετε τους εχθρούς σας.

Διαβάστε πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα Hoverboard για παιδιά

Υπάρχει ένας τόνος ασκήσεων που ασχολούνται με το Destiny 2. Επιπλέον, περιλαμβάνονται πολλά νομισματικά πρότυπα και μια τεράστια ποικιλία μηχανικών. Το παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακό για αρχάριους. Ο νέος φάρος είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Θα κάνετε μερικές δουλειές γύρω από το χώρο. Θα απευθυνθείτε επίσης σε διάφορους πωλητές. Εδώ, θα έχετε ένα σωρό στόχους και δυσκολίες. Ο νέος παίκτης θα πρέπει επίσης να βολευτεί με την οθόνη καθυστέρησης. Αυτή η οθόνη περιέχει οδηγούς, αντιρρήσεις και αποστολές. Θα πρέπει να ελέγχετε την οθόνη με συνέπεια για να αντιλαμβάνεστε ποιος ακριβώς είναι ο επόμενος στόχος σας. Κάθε φορά που επικρατείτε όσον αφορά την εκκαθάριση των αναθέσεων κορυφών, θα πρέπει να επισκέπτεστε τη Γη και να ανεβάσετε τη δύναμή σας. Διαφορετικά, θα πρέπει να πολεμήσετε τους ξένους.

Το καζάνι είναι το μέρος όπου οι παίκτες μάχονται μεταξύ τους για αμοιβές και μεγαλοπρέπεια. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία τρόπων που μπορείτε να παίξετε. Η καλύτερη λειτουργία για τους νέους παίκτες είναι ο έλεγχος. Ο έλεγχος είναι μια σοβαρή λειτουργία όπου χρειάζεται απλά να πιάσετε νέες περιοχές και να σκοτώσετε εχθρούς για να κερδίσετε έναν πόντο. Αυτή η λειτουργία απαιτεί έναν ιδανικό συνδυασμό ικανοτήτων και προορισμών. Μπορείτε αναμφίβολα να παίξετε το παιχνίδι με τους συνεργάτες σας και να πιάσετε τις εστίες ελέγχου ή μπορείτε να πάτε μόνοι σας και να κυνηγήσετε τις εστίες σας.

Υπάρχει μια γιγαντιαία ποικιλία άλλων τρόπων κατσαρόλας, όπου οι καταξιωμένοι παίκτες παίζουν μεταξύ τους σε εξαιρετική λειτουργία παιχνιδιού. Είναι κάθε άλλο παρά ένα φοβερό σχέδιο να επενδύσεις πολλή ενέργεια συγκεντρώνοντας όπλα κορυφαίου επιπέδου και εξοικείωση με το πώς Οδηγός για αρχάριους Destiny 2 2: Το New Light λειτουργεί. Το παιχνίδι μπορεί να έχει όλα τα χαρακτηριστικά του να είναι κάπως ακαταμάχητο από την αρχή, ωστόσο μόλις εξοικειωθείτε περισσότερο με κάθε μηχανισμό, θα δημιουργήσετε μερικές εξαιρετικές αναμνήσεις παίζοντας το παιχνίδι με τους συντρόφους σας

Υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη όπλων πυρομαχικών που είναι προσβάσιμα, τα οποία είναι λευκά όπλα πυρομαχικών, πράσινα όπλα πυρομαχικών και μωβ όπλα πυρομαχικών. Τα μοναδικά όπλα και τα βασικά όπλα μπορούν να μπουν στα δύο αρχικά ανοίγματα στηριζόμενοι στο αν είναι Κινητικά ή Ενεργειακά. Το παιχνίδι θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε δύο μοναδικά όπλα ή δύο βασικά όπλα σε περίπτωση που χρειαστεί.
Επίσης, αυτό είναι το μέσο με το οποίο Ξενοφάγος Destiny 2 2: Παίζεται το New Light. Όπως θα έπρεπε να είναι προφανές, είναι κάθε άλλο παρά ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι και μπορεί να σας σώσει από την εξάντληση κάθε φορά. Στην ιδανική περίπτωση, θα χαρείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας για αρχάριους. Με την ευκαιρία ότι έχετε κάτι να προσθέσετε για το παιχνίδι Destiny 2: New Light, μπορείτε να μας το μεταδώσετε.