Every Mind Matters – πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα παιχνίδια στον υπολογιστή για να βοηθήσουν στη θετική ψυχολογική ευεξία

Ο Wookie υποστηρίζει τη σταυροφορία Better Health Every Mind Matters, για να βοηθήσει στη διασφάλιση και την εργασία για την ψυχολογική ευεξία και ευημερία της χώρας. Όλοι μας διαχειριζόμαστε μια μεγάλη ευπάθεια επί του παρόντος. Όπως και να έχει, υπάρχουν πράγματα που όλοι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να φροντίσουμε την ψυχολογική μας ευεξία και ευημερία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Corsair Harpoon RGB Wireless είναι το καλύτερο ποντίκι για παιχνίδια.

Θα διερευνήσουμε επίσης πώς τα παιχνίδια συμβάλλουν στη συναισθηματική ευημερία των ατόμων κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Σύμφωνα με την έρευνα της IPSOS Mori από τον Σεπτέμβριο του 2020, οι μισοί από τους παίκτες στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκάλυψαν ότι τα παιχνίδια τους έκαναν πιο χαρούμενους κατά τη διάρκεια του πρωταρχικού lockdown με ένα επιπλέον 39% να ανακοινώνει ότι ένιωθαν λιγότερο απογοητευμένοι και λιγότερο ανήσυχοι λόγω του παιχνιδιού.

Επιπλέον, καθώς το Ινστιτούτο Διαδικτύου της Οξφόρδης ανακοίνωσε τον Νοέμβριο του 2020 ότι το χάσιμο του χρόνου συνδέεται άμεσα με την ευημερία, τα παιχνίδια θα μπορούσαν να είναι απαραίτητα για το μείγμα ασκήσεων που υποστηρίζουν τη συναισθηματική σας ευεξία.

Ωστόσο, ποια δουλειά μπορούν να παίξουν διάφορα είδη παιχνιδιών για την υποστήριξη της συναισθηματικής σας ευεξίας; Επιπλέον, πώς θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα θεατρικό έργο για να διασφαλίσετε ότι λειτουργεί τόσο για εσάς όσο και για την οικογένειά σας;

Ανακαλύψτε τη ροή σας μόνοι σας

Ένα από τα θεμελιώδη κίνητρα πίσω από το γιατί η χαλάρωση με ένα παιχνίδι υπολογιστή μπορεί να είναι τόσο ισχυρή είναι ότι μπορεί να σας βάλει σε μια χαλάρωση της κατάστασης της ροής.

Δίνοντάς σας μια δουλειά που πρέπει να κάνετε και ζητώντας να την αντιμετωπίσετε – ανεξάρτητα από το εάν μέσω της επιδέξιας χρήσης ενός ρυθμιστή ή της σκέψης για κουμπώματα ή κτύπημα – τα παιχνίδια μπορούν υποστηρικτικά να σας ξεκαθαρίσουν σε έναν εναλλακτικό κόσμο και να προσφέρουν μια ευπρόσδεκτη βοήθεια από την ένταση ΕΙΔΙΚΑ.

Είναι σημαντικό ότι υπάρχουν ξεκάθαρα είδη παιχνιδιών που λειτουργούν αξιοθαύμαστα σε περίπτωση που παίζετε μόνοι σας. Τα παιχνίδια παζλ προσφέρουν ένα ευπρόσδεκτο ψυχικό τεστ, δοκιμάζοντας συχνά την ψυχολογική σας εμπειρία, τη σκέψη ή την αίσθηση του δωματίου. Τα παιχνίδια αναψυχής σας κατακλύζουν σε έναν κόσμο φυσικό για τον δικό σας, επιτρέποντάς σας να συναντήσετε τα πάντα, από τον ενθουσιασμό ενός ταξιδιού μέχρι την ενασχόληση με ένα λούνα παρκ ή μια κλινική.

Τα παιχνίδια συστήματος σάς βοηθούν να έχετε τη μακροχρόνια ματιά, χρησιμοποιώντας τη στρατιωτική τεχνογνωσία, τις δυνάμεις ανταλλαγής σας ή το διοικητικό συμβούλιο των οικονομιών για να διαπρέψετε. Υπάρχουν ακόμη και παιχνίδια που σας επιτρέπουν να κάνετε τα επίπεδά σας ή παιχνίδια για να ανοίξετε και τη φαντασία σας.

Επομένως, εάν πρέπει να ανακαλύψετε κάτι για να απογειώσετε την ψυχή σας ή πρέπει να κάνετε μια ήρεμη προσπάθεια για να το αποφασίσετε, σκεφτείτε ένα παιχνίδι, για παράδειγμα, αυτά. Μπορεί να σας δώσουν σημαντικό χώρο από την τρέχουσα συγκυρία που βρισκόμαστε.

Γίνετε fit με παιχνίδια

Η άσκηση είναι ασυνήθιστη για τη συναισθηματική σας ευεξία και επί του παρόντος υπάρχει μια σειρά παιχνιδιών υπολογιστή που έχουν σκοπό να σας κάνουν να κυλιέσετε. Θα μπορούσατε να βελτιώσετε το καθημερινό σας περπάτημα ή τρέξιμο κατεβάζοντας παιχνίδια για το τηλέφωνό σας σε μια περιοχή. Ανεξάρτητα από το αν ζητούν να αποκτήσετε εικονικά θηρία ή φεύγουν από αυτά, είναι ένας αξιοπρεπής τρόπος για να αλλάξετε την καθημερινή σας εκδρομή (ωστόσο, ευγενικά, κρατήστε μια έξοδο την ημέρα).

Ομοίως, υπάρχει ένα εύρος παιχνιδιών που μπορούν να παιχτούν και στο εσωτερικό. Μερικά παιχνίδια θα σας κάνουν να βγείτε στην πίστα με τους ρυθμιστές σας, θα σας κάνουν να κουνούν τα φωτόσπαθα σε ένα ρυθμό στο VR, mtv.com/activate ή να μετατρέψετε μια άσκηση ολόκληρου του σώματος σε ένα παιχνίδι εμπειρίας για να σας κρατήσει σε φόρμα.

Επομένως, αξίζει να διερευνήσετε για να δείτε εάν είναι εφικτό να προσθέσετε παιχνίδια σε μια άσκηση σε εσωτερικούς χώρους ως τρόπο να διατηρήσετε την ψυχή και το σώμα σας τόσο σε φόρμα όσο το άλλο.

Βρείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ένα παιχνίδι

Τα παιχνίδια Διαδικτύου προσφέρουν έναν ακόμη σημαντικό τρόπο για να βελτιώσετε την ψυχολογική σας ευεξία. μπορεί να είναι ένας απίστευτος τρόπος να συναναστραφείτε με τους αγαπημένους σας.

Τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες που παίζονται στο διαδίκτυο μπορούν να προσφέρουν έναν εξαιρετικό τρόπο συνεργασίας με άτομα έξω από το σπίτι σας, χωρίς να το αφήνετε ποτέ. Λόγω του τεράστιου εύρους των διαδικτυακών παιχνιδιών και των επιτραπέζιων παιχνιδιών εκεί έξω, είναι εφικτό να εντοπίσετε ένα απίστευτο παιχνίδι που μπορούν να παίξουν όλοι μαζί στη συντροφιά ή την οικογένειά σας.

Ωστόσο, αυτό που είναι υπέροχο σε σχέση με τα παιχνίδια που παίζονται στο διαδίκτυο είναι ότι ενεργοποιούν τη συζήτηση. Ανεξάρτητα από το αν αγωνίζεστε ή συνεργάζεστε, η δημιουργία μιας δέσμης WhatsApp, η δημιουργία ενός διακομιστή Discord (που σας επιτρέπει να έχετε τεράστιες φωνητικές συνομιλίες) ή να πραγματοποιείτε μια βιντεοκλήση είναι συχνά το κλειδί για την αποτελεσματική αναπαραγωγή μαζί.

Και έχοντας κατά νου ότι μπορεί να αρχίσετε να επισκέπτεστε στρατηγικές εντός του παιχνιδιού ή να παίζετε παιχνίδια μυαλού με τους αντιπάλους σας, θα το εντοπίσετε γρήγορα στις περιπτώσεις μεταξύ των παιχνιδιών – ας πούμε, όταν ένας νέος γύρος στοιβάζεται ή κάποιος έχει πετάξει για να κάνει μερικά τσάι – ότι έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τη ζωή συνολικά.

Παίξε καλά

Επιτέλους, ο πιο ιδανικός τρόπος για να επωφεληθείτε από τις θετικές επιπτώσεις της ψυχολογικής ευεξίας των παιχνιδιών είναι να διασφαλίσετε ότι εσείς – ή άτομα της οικογένειας ή της οικογένειάς σας – παίζετε με προστατευμένο και ικανό τρόπο. Ρομά κουλοχέρη είναι το καλύτερο παιχνίδι για κάθε λάτρη του παιχνιδιού.