Black Baby Hair Care – Πώς μεγαλώνουν τα μωρά μαλλιά

Το να μεγαλώσετε τα μαλλιά του παιδιού σας με τη φροντίδα των μαύρων μαλλιών είναι το βασικό δομικό στοιχείο για να αποκτήσει το παιδί σας μακριά, όμορφα και υγιή μαλλιά. Οι πλεξούδες είναι μια χαρά για τα μαλλιά του μωρού, αρκεί να μην είναι πολύ σφιχτά. Το σπάσιμο των μαλλιών τεντώνει το τριχωτό της κεφαλής και μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, περιττό άγχος και έντονη τριχόπτωση ακόμα και σε νεαρή ηλικία.

Μπορεί επίσης να επηρεάσει αρνητικά τα μαλλιά, τραβώντας τα από το τριχωτό της κεφαλής μέσα από τις ρίζες, προκαλώντας άκρες και γραμμές μαλλιών και προκαλώντας επώδυνη φαλάκρα. Αν η μπούκλα είναι πολύ στενή ή πολύ μακριά, η γραμμή των μαλλιών θα αρχίσει να πέφτει, όχι μόνο το πρόσωπο αλλά και η προηγούμενη βόλτα και το μήκος της πλάτης θα αρχίσει.

Όσον αφορά το παιδί σας, είναι εντάξει να κλειδώσετε τα μαλλιά στα τμήματα, ξεκινήστε να μασάτε τα μαλλιά σε αυτά τα τμήματα και δέσιμο μαλλιών για νήπια σε αυτό για πολύ καιρό. Μπορείτε να βάλετε μια μικρή λωρίδα μαλλιών γύρω από την κορυφή της κορυφής, αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί. Εάν το παιδί σας βρίσκεται σε ένα στάδιο που του αρέσει να τραβάει πράγματα, μπορεί να τραβήξει οποιοδήποτε από αυτά, να τα βάλει στο στόμα του και να τα πνίξει.

Θέλω να περιμένω μέχρι να μην παίξει με τα μαλλιά της ή να μπει εμπόδιο στο συγκρότημα. Όταν τα παιδιά μου ήταν μωρά, τα έβαζα για ύπνο. Για ασφάλεια, είναι συχνά περίεργοι, γι’ αυτό τους αφαίρεσα τα κλιπ μαλλιών και τις κορδέλες τους.

Υπάρχουν μερικές μπάντες μπάλας για να δείτε και πρέπει να τις γνωρίζετε. Αναφέρομαι σε ένα δέσιμο μαλλιών που έχει κορδόνι περίσφιξης, στέλεχος και άλλα περίεργα μεταλλικά συνδετικά σχήματα. Όχι μόνο είναι δύσκολο να τρέξει, αλλά είναι επίσης δύσκολο να αφαιρεθεί επειδή τα μεταλλικά κομμάτια κολλάνε στα μαλλιά και τα καλά κομμάτια των μαλλιών του μωρού μπλέκονται με αυτούς τους τύπους λωρίδων. όταν διαγραφεί.

Στην πραγματικότητα, χρησιμοποίησα αυτή τη ζώνη για πυκνά σγουρά παιδικά μαλλιά. Σίγουρα, οι μπάλες και ο κορμός φαίνονται όμορφα, αλλά μπορούν κυριολεκτικά να σκίσουν τα μαλλιά του παιδιού σας.

Τα πλεκτά χτενίσματα χρησιμοποιούνται συχνά στα μαλλιά των παιδιών μας όχι μόνο λόγω της ομορφιάς τους, αλλά και λόγω του ότι δεν τα προσέχουν πολύ. Αυτή είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για το styling των μαλλιών του παιδιού σας.

Εάν τα μαλλιά του παιδιού σας είναι πολύ κοντά για να τα φορέσετε αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα από μια ελαφριά, κρεμώδη ενυδατική κρέμα για να τα διατηρήσετε ενυδατωμένα. Όταν κάνετε μπάνιο το μωρό σας, πλύνετε το μωρό σας για να αποφύγετε καταστάσεις όπως χτυπήματα και σεντόνια κούνιας που συχνά στεγνώνουν λόγω έλλειψης κοπής. Εάν ακολουθήσετε αυτή τη διαδικασία, θα ξέρετε αμέσως ότι τα μαλλιά σας χρειάζονται νέο ανόρθωση.

Ένα άλλο πράγμα που έχω δει είναι τι κάνουν οι μητέρες στα παιδιά τους. Θα πρέπει να βάζουν επανειλημμένα το μωρό σε μία θέση χωρίς να αλλάζουν τη θέση ύπνου. Εάν βάλετε το μωρό σας μόνιμα στη μία πλευρά για έναν υπνάκο, αυτή η πλευρά των μαλλιών του μωρού σας θα μεγαλώσει και θα τρίβεται από τα μαλλιά του μωρού σας χωρίς να αφήνει φαλακρές περιοχές. Είδαμε ότι αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε μαύρα παιδιά, αλλά και σε παιδιά άλλων φυλών.

Επομένως, είναι σημαντικό να κοιμάστε με το μωρό σας στα δεξιά, στα αριστερά για τον επόμενο υπνάκο και σε ορισμένες περιπτώσεις ανάσκελα, αλλά μην βάζετε το μωρό σας στο στομάχι σας. Όταν το μωρό κοιμάται στο στομάχι, εμφανίζεται μια θανατηφόρα κατάσταση που ονομάζεται SIDS και το μωρό σταματά να αναπνέει επειδή ο λαιμός του μωρού δεν είναι αρκετά δυνατός για να στηρίξει το κεφάλι του.

Βεβαιωθείτε ότι το μωρό ή το μικρό παιδί σας παίρνει την ποσότητα υγρών που χρειάζεται. Η αυξημένη διαδικασία έλλειψης νερού μπορεί να οδηγήσει σε λιμοκτονία. Μπορεί όχι μόνο να ενυδατώσει το εξωτερικό των μαλλιών, αλλά και να ενυδατώσει το εσωτερικό.

Όταν το σώμα είναι καλά ενυδατωμένο, έχει μεγάλα οφέλη όχι μόνο για τα εσωτερικά όργανα, αλλά και για το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά του μωρού, κάτι που μπορεί να είναι ένα επιτυχημένο κούρεμα για μωρά και μεγαλύτερα παιδιά.