9 κοινοί μύθοι για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

Κάθε κλάδος έχει το μερίδιο του μύθου και η ανάπτυξη κινητών δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Μόλις ένας επιχειρηματίας σκοπεύει να δημιουργήσει μια εφαρμογή για την υπηρεσία και τις τακτικές του για μια εταιρεία ανάπτυξης κινητής τηλεφωνίας, έχει πολλές ανησυχίες σχετικά με αυτό. Αλλά οι περισσότερες από τις ανησυχίες δεν θα είχαν βάση αφού τις παρερμηνεύουν. Έτσι, έχουμε παραθέσει εννέα τέτοιους μύθους σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών που πρέπει να είναι τώρα:

Μύθος 1: Οι εφαρμογές Android έχουν πολύ χαμηλότερη τιμή από ό,τι είναι

Πολλά άτομα πιστεύουν ότι η ανάπτυξη μιας εφαρμογής Android είναι πολύ εύκολη υπό το φως του τρόπου με τον οποίο είναι ανοιχτού κώδικα. Επομένως, οποιοσδήποτε με βασική κατανόηση της ανάπτυξης κινητής τηλεφωνίας μπορεί να δημιουργήσει μια εφαρμογή για αυτό το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα. Ναι, αυτό υποστηρίζει ότι ο ανοιχτός κώδικας διευκολύνει τους προγραμματιστές Android, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η μέθοδος είναι αβίαστη. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι συσκευές Android κυριαρχούν στην τρέχουσα αγορά και ο χειρισμός μιας ενιαίας διεπαφής χρήστη σε αυτές τις πλατφόρμες απαιτεί συνεχή σκληρή δουλειά και αγώνα. Επιπλέον, το κόστος δημιουργίας μιας εφαρμογής για Android μπορεί να είναι μικρότερο, οι νέες λειτουργίες και λειτουργικότητα όλων των εφαρμογών προσθέτουν πολύ στο συνολικό κόστος.

Μύθος 2: Η ανάπτυξη εφαρμογών είναι φθηνότερη από την ανάπτυξη του Διαδικτύου

Ναι, ακόμη και οι εφαρμογές για κινητά προορίζονται για μικρές συσκευές σε αντίθεση με τις οθόνες του υπολογιστή σας. Αλλά δεν θα το κάνει φθηνότερο από την ανάπτυξη ιστοσελίδων. Η εταιρεία ανάπτυξης κινητής τηλεφωνίας θα χρεώσει μια χρέωση με βάση τις δυνατότητες και το είδος της εφαρμογής που θέλετε να δημιουργήσετε και δεν εξαρτάται από τη συσκευή στην οποία θα τη χρησιμοποιήσετε. Επίσης, η πρακτική της δημιουργίας μιας εφαρμογής είναι πολύ περίπλοκη ως λογισμικό ή ως ιστότοπος στο Διαδίκτυο. Η επιχείρηση πρέπει να εφαρμόσει έναν αναλυτή, προγραμματιστές, προγραμματιστές και σχεδιαστές για να δημιουργήσει μία εφαρμογή. Κατά συνέπεια, εάν πρόκειται να ξεκινήσετε μια εφαρμογή, ίσως χρειαστεί να εξοφλήσετε ένα σημαντικό ποσό για να αποκτήσετε μια ισχυρή πλατφόρμα.

Μύθος 3: Τα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής θα προωθήσουν την ίδια την εφαρμογή

Είναι αλήθεια, έχετε αναπτύξει μια αξιοσημείωτη εφαρμογή και δεν υπάρχει κανένα ελάττωμα στο προϊόν σας. Ωστόσο, εξακολουθείτε να χρειάζεστε μια προωθητική επιθυμία για να ολοκληρώσετε το κοινό σας και να διαδώσετε τη λέξη σχετικά με την εφαρμογή. Τα χαρακτηριστικά και η λειτουργικότητά του δεν επαρκούν για την εστίαση. Θα ήταν καλύτερο να τραβήξετε τα βλέμματα επισημαίνοντας την παρουσία σας σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές και μάρκετινγκ της εφαρμογής σας μέσω αποτελεσματικών μέσων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις influencer αν καταλαβαίνετε κάποιους διάσημους. Παρέχετε τον καλύτερο σας σκοπευτή, αλλά μην αγνοείτε ποτέ την αξία της προσφοράς.

Μύθος 4: Οι εφαρμογές για κινητά προορίζονται μόνο για smartphone

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι περισσότεροι χρήστες εφαρμογών έχουν κινητά τηλέφωνα. Αποτελούν μια εξαιρετική καταναλωτική βάση για εφαρμογές για κινητά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή είναι η μόνη πλατφόρμα με την οποία λειτουργούν οι εφαρμογές. Όλες οι εφαρμογές που δημιουργούνται δεν προορίζονται μόνο για smartphone. Υπάρχουν επίσης πολλές διαφορετικές συσκευές, όπως καρτέλες, κονσόλες smartwatches, κ.λπ. Αυτές οι εφαρμογές είναι συναρπαστικές και ικανές να χρησιμοποιήσουν αυτές τις εφαρμογές.

Μύθος 5: Εξαιρετικές δυνατότητες = ίσες με κάποια επιτυχημένη εφαρμογή

Διάφοροι άνθρωποι θα ήθελαν να συμπεριλάβουν τα πάντα σε μία εφαρμογή. Έχουν πολλές έννοιες που θα ήθελαν να εκτελέσουν και να εφαρμόσουν μέσω μιας μόνο εφαρμογής, επομένως συμβουλευτείτε τους προγραμματιστές για να ενσωματώσουν όλες τις δυνατότητες. Πιστεύουν ότι η συμπερίληψη αυτών των στοιχείων είναι πιθανό να τους κάνει να μείνουν σταθεροί στην ανταγωνιστική αγορά και να θριαμβεύσουν έναντι του κοινού. Λοιπόν, δεν μπορείτε να κάνετε περισσότερο λάθος. Θέλετε να θυμάστε ότι οι λειτουργίες που συμπεριλαμβάνετε πρέπει να ταιριάζουν με το θέμα της εφαρμογής, το οποίο πρέπει περαιτέρω να είναι σε συγχρονισμό με το επιχειρηματικό σας σχέδιο και τον στόχο σας. Υπάρχουν φορές που οι εταιρείες εστιάζουν σε μοναδικά χαρακτηριστικά, απορρίπτοντας ταυτόχρονα τα κρίσιμα που μπορεί να βοηθήσουν πραγματικά τους τελικούς πελάτες τους. Προτού δώσετε κριτήρια σε ορισμένες εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά, αναλύστε τη χρησιμότητα και τη λειτουργικότητα κάθε λειτουργίας.

Μύθος 6: Όταν η εφαρμογή αναπτύσσεται, η δουλειά έχει ολοκληρωθεί

Αν πιστεύετε ότι η δημιουργία και η εκκίνηση της εφαρμογής θα μπορούσε να είναι το τέλος του έργου σας, είστε πολύ μπερδεμένοι. Η ανάπτυξη κινητής τηλεφωνίας είναι μια συνεχής διαδικασία και, επίσης, έχετε ακόμα πολλά να χειριστείτε. Μπορεί να υπάρχουν σφάλματα και ενημερώσεις που πρέπει να επισκευάζονται κάθε περιστασιακά. Επιπλέον, θα βρείτε διάφορες νέες τάσεις και αλλαγές στους περισσότερους κλάδους που θέλετε να εισαγάγετε για να συμβαδίσετε με την τρέχουσα βιομηχανία και την εξέλιξη. Αυτό θα κρατήσει το κοινό αφοσιωμένο στην εφαρμογή σας.

Επιπλέον, το Android και το i-OS αναπτύσσονται με μια νέα έκδοση κάθε μήνα. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας έχει αναβαθμιστεί έτσι. Εκτός από χρήματα, θα βοηθούσε εάν αφιερώνατε χρόνο και προσπάθεια για να διασφαλίσετε ότι η εφαρμογή σας θα παραμείνει στην αγορά μακροπρόθεσμα.

Μύθος 7: Κερδίζετε στατιστικά μαζί χρησιμοποιώντας όλες τις λήψεις

Υπάρχει μια τεράστια παρανόηση σχετικά με τα κέρδη στην εφαρμογή. Θεωρείται ότι τη στιγμή που τοποθετείτε την εφαρμογή σας στο Play Store, καθώς και πολλοί χρήστες την εγκαθιστούν, αρχίζετε να κερδίζετε χρήματα. Λοιπόν, αυτό δεν είναι απολύτως σωστό. Μόνο ο όγκος των λήψεων δεν θα εξασφαλίσει υψηλά έσοδα. Αρκετοί άλλοι παράγοντες είναι απαραίτητοι για να βγάλετε κέρδος. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να χρεώσετε το κοινό για τη χρήση της εφαρμογής ή να παρέχετε διαφημίσεις στην εφαρμογή σας που αποτελούν επίσης μέρος της λήψης.

Μύθος 8: Χρειάζεστε μια ιδέα για να ξεκινήσετε την ανάπτυξη εφαρμογών

Φυσικά, θέλετε μια ιδέα για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε εταιρεία εκτός από μια εφαρμογή για κινητά. Ωστόσο, δεν αρκεί μόνο να έχετε μια καταπληκτική ιδέα για να φτάσετε στην αγορά σας και να ενισχύσετε τα έσοδα. Εάν το σχέδιό σας δεν είναι βιώσιμο ή πρακτικό, τότε μπορεί να μην λειτουργήσει καθόλου. Πρέπει να αξιολογήσετε και να μην ξεχνάτε ότι το όνειρό σας είναι εφικτό και ο στόχος σας μπορεί να επιτευχθεί εντός του διαθέσιμου χρόνου και εργαλείων. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι η ιδέα σας μπορεί να αξίζει τη δουλειά και την προσπάθεια. Θα πρέπει να κάνετε ανάλυση αγοράς που μπορεί να είναι μια παρατεταμένη διαδικασία αλλά αρκετά σημαντική.

Μύθος 9: Τα μέτρα ανάπτυξης λογισμικού για κινητά αποφασίζονται στην αρχή

Ενώ πλησιάζουν μια εταιρεία ανάπτυξης κινητής τηλεφωνίας, πολλοί πελάτες έχουν την εσφαλμένη αντίληψη ότι πρέπει να έχουν μια καλά μελετημένη στρατηγική όπου έχουν κάθε λεπτομέρεια και κάθε βήμα που είναι απαραίτητο για να βοηθήσουν στην παραγωγή του τελικού προϊόντος. Παρά την πεποίθηση, η διαδικασία εξέλιξης δεν χρειάζεται να είναι προκαθορισμένη. Στην πραγματικότητα, είναι μια δημιουργική διαδικασία που μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με την απαίτηση της ώρας. Ως εκ τούτου, οι προγραμματιστές θα πρέπει να έχουν προηγμένα μυαλά για να καλύψουν τα κενά και να αντιμετωπίσουν τους αγώνες που έρχονται στο δρόμο τους.

Μια εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών που βασίζεται σε δεξιότητες προσφέρει παιχνίδια που βασίζονται σε δεξιότητες όπως Rummy, Ludo, carrom και πολλά άλλα