8 καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας Android [How to Spy on Android Phone?]

Σήμερα είναι πολύ εύκολο να κατασκοπεύσετε τηλέφωνα Android χρησιμοποιώντας εφαρμογές κατασκοπείας. Οι εφαρμογές και το λογισμικό κατασκοπείας παρέχουν άμεση πρόσβαση στο τηλέφωνο. Σας βοηθά να γνωρίζετε τις μυστικές πληροφορίες που ένα άτομο δεν γνωρίζει αλλά θέλει να μάθει.

Τι σημαίνει η εφαρμογή κατασκοπείας;

Οι εφαρμογές κατασκοπείας χρησιμοποιούνται για τον αθόρυβο έλεγχο των μηνυμάτων και του ιστορικού κλήσεων. Αυτά εμφανίζονται σε μια μέθοδο που συλλέγει ευαίσθητα δεδομένα από ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο. Με τη βοήθεια μιας εφαρμογής, μπορείτε να εισάγετε γρήγορα ένα κινητό τηλέφωνο χωρίς να απαιτείται να έχετε κωδικό πρόσβασης.

Είναι δυνατό να αποκτήσετε δωρεάν εφαρμογές κατασκοπείας Android;

Ορισμένες εφαρμογές κατασκοπείας Android απευθύνονται σε παιδιά, ενώ άλλες βοηθούν τις εταιρείες να παρακολουθούν την απόδοση του προσωπικού. Ορισμένα προηγμένα εργαλεία κατασκοπείας Android σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε, να αναλύετε, να επιβλέπετε και να κατασκοπεύετε σε οποιαδήποτε συσκευή Android.

Αυτό το άρθρο καλύπτει τις καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας Android, ώστε να μην χρειάζεται να χάνετε χρόνο εξετάζοντας κάθε άλλο λογισμικό κατασκοπείας.

Οι καλύτερες κρυφές εφαρμογές κατασκοπείας για Android

Τα τηλέφωνα Android έχουν μεγάλη ζήτηση τώρα με τόσους πολλούς χρήστες smartphone. Όπως το Android, οι εφαρμογές κατασκοπείας κερδίζουν γρήγορα δημοτικότητα. Εάν κάνετε αναζήτηση για λογισμικό υποκλοπής Android στο διαδίκτυο, μπορεί να μπερδευτείτε από τις επιλογές.

1. Mspy:

εφαρμογή mSPY

mSpy είναι μια εφαρμογή που αναπτύχθηκε γύρω από την ιδέα ότι το να γνωρίζεις πάντα είναι καλύτερο από το να ελπίζεις. Φορτωμένο με λειτουργίες, παρέχει μια λεπτομερή εικόνα του ψηφιακού περιβάλλοντος του χρήστη. Θα ξέρετε πού βρίσκονται πάντα με την ισχυρή παρακολούθηση GPS. Θα ξέρετε ποιον καλούν και ποιον καλούν με πλήρη τηλεφωνική παρακολούθηση. Και θα ξέρετε τι λένε και σε ποιον σας λένε μέσω της παρακολούθησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – συμπεριλαμβανομένου του Facebook Messenger (με FB Messenger tracker), Instagram και Snapchat. Στη συνέχεια, κατεβάστε το mSpy σε μια συσκευή-στόχο για ισχυρές μετρήσεις κατασκοπείας και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να καταλήξετε σε τεκμηριωμένες κρίσεις.

2. Xnspy

Το Xnspy είναι μια άλλη επιλογή που ταιριάζει επίσης. Η εφαρμογή απομακρυσμένης παρακολούθησης έχει συμπεριληφθεί στην ενημερωμένη λίστα μετά από υπερβολικές δοκιμές και φαίνεται ότι μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για κατασκοπεία σε οποιοδήποτε τηλέφωνο Android. Το Xnspy διαθέτει απομακρυσμένη παρακολούθηση κλήσεων και SMS, πλήρη παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογών ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, παρακολούθηση ζωντανών τοποθεσιών και πολλά άλλα. Ίσως όμως αυτό που το διαχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι ότι μπορεί να ακούει εξ αποστάσεως το περιβάλλον της συσκευής στην οποία είναι εγκατεστημένη. Ενεργώντας παρόμοια με ένα εργαλείο που βρίσκεται σε μια ταινία κατασκόπων, το Xnspy έχει πραγματικά όλα τα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Μπορείς διαβάστε μια λεπτομερή κριτική για το Xnspy εδώ.

3. Spyier

Το Spyier είναι δωρεάν λογισμικό υποκλοπής spyware, το οποίο υποτίθεται ότι προτιμούν περισσότερες από 190 χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι απλό να χρησιμοποιήσετε και να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή. Περιλαμβάνει έναν βολικό πίνακα εργαλείων που μπορεί να διαχειριστεί εύκολα οποιοσδήποτε χρήστης. Παρέχει εγγυημένη ασφάλεια, πληροφορίες τοποθεσίας sim, μηνύματα κειμένου και περιήγηση στο web του τηλεφώνου Android του στόχου. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στις δευτερεύουσες πληροφορίες του στόχου.

4. Κατασκοπικός

Το Spyic έχει αξιολογηθεί καλά από μεγάλες μάρκες όπως το Forbes και το 9To5 Mac. Επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την τοποθεσία τους, το ιστορικό κλήσεων και τις εφαρμογές κοινωνικών μέσων για κατασκοπεία σε τηλέφωνα-στόχους. Με την εγκατάσταση αυτής της γρήγορης εφαρμογής στο τηλέφωνο Android του στόχου, οι χρήστες μπορούν να κατασκοπεύουν τον στόχο.

Περιλαμβάνει πολλές εύχρηστες δυνατότητες, όπως το GeoFencing, που επιτρέπουν στο χρήστη να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία του στόχου χρησιμοποιώντας GPS. Μπορείτε να κατασκοπεύσετε εφαρμογές κοινωνικών μέσων όπως το WhatsApp, το Snapchat, το Instagram και το Telegram κ.λπ.

5. Spybubble

Το Spybubble είναι μια κρυφή εφαρμογή κατασκοπείας που μπορεί να παρακολουθεί ένα smartphone-στόχο εξ αποστάσεως. Αυτή είναι μια εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών για Android και iOS.

Το Spybubble έχει επίσης ορισμένες προηγμένες λειτουργίες όπως το keylogger που υπάρχει σε άλλες εφαρμογές κατασκοπείας. Πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς email και κοινωνικών δικτύων με το keylogger. Αυτό συμβαίνει επειδή το keylogger, όπως υποδηλώνει το όνομα, καταγράφει τα πάντα.

Για να κάνετε τα πράγματα πιο περίπλοκα, πρέπει πρώτα να κάνετε root τη συσκευή-στόχο πριν χρησιμοποιήσετε το Spybubble. Αυτό απαιτείται για την προβολή μηνυμάτων Facebook, WhatsApp και Snapchat. Χωρίς ρίζες, αυτά είναι κρυμμένα. Το Spybubble μπορεί ενδεχομένως να αδειάσει την μπαταρία του στόχου. Αυτό μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες εάν ο στόχος παρατηρήσει οτιδήποτε περίεργο στο τηλέφωνό του. Μια μπαταρία που εξαντλείται γρήγορα είναι μια από τις σαφείς ενδείξεις μιας εφαρμογής κατασκοπείας.

6. FlexiSPY

Το FlexibleSPY είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές κατασκοπείας Android, καθώς προσφέρει μοναδικές και ευεργετικές δυνατότητες που δεν εμφανίζονται σε άλλο λογισμικό κατασκοπείας τηλεφώνου.

Το FlexiSPY EXTREME είναι το απόλυτο εργαλείο επιτήρησης. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας για κινητά που διατίθενται για άτομα που θέλουν τεχνολογία και είναι πρόθυμα να πληρώσουν λίγο επιπλέον για εξελιγμένες δυνατότητες. Αυτό το λογισμικό παρακολούθησης έξυπνων κινητών τηλεφώνων σας κρατά ενήμερους και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη συσκευή-στόχο από απόσταση. Το FlexiSPY σάς επιτρέπει όχι μόνο να βλέπετε τα αρχεία καταγραφής κλήσεων αλλά και να ακούτε ζωντανές κλήσεις.

7. Cocospy

Με το Cocospy, όλες οι ανταλλαγές κειμένου του στόχου μπορούν να διαβαστούν και όλες οι κλήσεις μπορούν να ακουστούν. Το CocoSpy παρέχει παρακολούθηση θέσης sim, λεπτομέρειες περιήγησης στο web, WhatsApp, Snapchat, Viber, Instagram και τηλεγράφημα χωρίς ανησυχία.

Τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου μπορούν να διαβαστούν με το CocoSpy. Σε λίγα λεπτά, αυτή η εφαρμογή παρακολούθησης τηλεφώνου μπορεί να ρυθμιστεί σε Android. Πριν ξεκινήσει η παρακολούθηση, ο χρήστης πρέπει να εγκαταστήσει την εφαρμογή στο τηλέφωνο-στόχο.

8. Spyzie

Το Spyzie είναι επίσης μια άλλη δωρεάν εφαρμογή κατασκοπείας Android με εύχρηστες και μη ανιχνεύσιμες δυνατότητες. Έχει μια συνεχώς αυξανόμενη μέτρια βάση χρηστών. Ο χρήστης πρέπει να εγκαταστήσει αυτήν την εφαρμογή στο τηλέφωνο-στόχο και να μάθει όλα τα δεδομένα σχετικά με το έγκλημα του στόχου.

Βοηθά τους χρήστες με μια ποικιλία υπηρεσιών, από μηνύματα κειμένου έως το ιστορικό του ιστότοπου. Μπορείτε να κατασκοπεύσετε όλες τις λεπτομέρειες των λαβών μέσων κοινωνικής δικτύωσης του στόχου. Είναι μια εφαρμογή 2 MB που κρύβεται σε λειτουργία stealth.

Δώρο. Spyhuman

Το SpyHuman είναι μια μη ανιχνεύσιμη εφαρμογή κατασκοπείας Android που παρακολουθεί κλήσεις, εγγραφές, τοποθεσίες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνετε root τη συσκευή-στόχο σας για να δείτε μηνύματα Facebook, συνομιλίες WhatsApp και επικοινωνίες WeChat, παρόμοια με τα περισσότερα προγράμματα κατασκοπείας. Κάποιοι αμφισβήτησαν την εξυπηρέτηση πελατών της SpyHuman. Ορισμένες λειτουργίες της βασικής έκδοσης της δωρεάν εφαρμογής είναι εσφαλμένες.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη δωρεάν εφαρμογή για κατασκοπεία σε τηλέφωνα Android

Πρέπει να σκέφτεστε την καλύτερη πλατφόρμα κατασκοπείας Android. Το κλειδί για την εύρεση της φθηνότερης εφαρμογής κατασκοπείας Android είναι η επικοινωνία με τον πάροχο. Μάθετε εάν η εφαρμογή που θέλετε να αγοράσετε έχει λογικές πολιτικές επιστροφής και έγκαιρη εξυπηρέτηση πελατών. Δεν θέλετε να πνιγείτε σε περίεργες εφαρμογές. Αυτές είναι οι κορυφαίες εφαρμογές κατασκοπείας για το 2021. Οι εφαρμογές που παραμένουν απαρατήρητες ενώ ένας πελάτης παρατηρεί ένα στοχευμένο τηλέφωνο καλύπτονται εδώ. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό υποκλοπής Android για να καλύψετε τις απαιτήσεις κατασκοπείας για το κινητό σας τηλέφωνο.