5 προφανή σημάδια ότι χρειάζεστε επανασχεδιασμό ιστότοπου

Για να επωφεληθείτε από την παρουσία σας στο διαδίκτυο και να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι στο ίδιο επίπεδο. Μόλις ξεκινήσετε τον ιστότοπο της επιχείρησής σας, είναι εύκολο να καθίσετε και να σκεφτείτε ότι τα πάτε περίφημα.

Χωρίς ενημερώσεις, ωστόσο, διατρέχετε τον κίνδυνο να καταστεί απαρχαιωμένος ο ιστότοπός σας. Μερικοί άνθρωποι το αναγνωρίζουν αμέσως, ενώ άλλοι το κάνουν να λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν παρατηρήσουν τις κόκκινες σημαίες. Ευτυχώς, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για τα πιο προφανή σημάδια ότι χρειάζεστε έναν επανασχεδιασμό ιστότοπου.

1. Ο ιστότοπός σας φαίνεται ενημερωμένος

Είναι προφανές όταν το βλέπετε – το web design σας μοιάζει σαν να είναι από άλλη εποχή. Τα χρώματα είναι ξεπερασμένα, το κείμενο είναι μικρό και δυσανάγνωστο και το συνολικό σχέδιο φαίνεται απλώς παλιό. Εάν ο ιστότοπός σας αρχίζει να μοιάζει σαν να είναι από άλλη εποχή, ίσως είναι καιρός για επανασχεδιασμό.

Ένα φρέσκο, μοντέρνος σχεδιασμός μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον ιστότοπό σας και μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα που προσελκύει νέους επισκέπτες και πελάτες. Εάν ο ιστότοπός σας φαίνεται παλιός, ίσως είναι καιρός για μια αλλαγή.

2. Ο ιστότοπός σας δεν είναι φιλικός προς κινητά

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει σχεδιαστεί για χρήση σε κινητό τηλέφωνο ή tablet. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για την επιχείρησή σας, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές τους για να περιηγηθούν στο Διαδίκτυο.

Ένας ιστότοπος που δεν είναι φιλικός προς κινητά μπορεί να είναι πολύ δύσκολος στη χρήση σε μια μικρή οθόνη και πολλοί άνθρωποι απλά θα τα παρατήσουν και θα πάνε σε διαφορετικό ιστότοπο. Αυτό μπορεί να σας κοστίσει πολλούς πιθανούς πελάτες ή πελάτες.

3. Ο ιστότοπός σας φορτώνει αργά

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε γιατί ο ιστότοπός σας φορτώνει αργά. Μόλις μάθετε τι το προκαλεί, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε αλλαγές για να βελτιώσετε την ταχύτητά του. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες σας, να ελαχιστοποιήσετε το HTML και το CSS σας ή να ενεργοποιήσετε την προσωρινή αποθήκευση.

Κάνοντας τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη, την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και το ποσοστό μετατροπών. Επομένως, εάν ο ιστότοπός σας φορτώνει αργά, μην περιμένετε να κάνετε κάποιες αλλαγές – η κατώτατη γραμμή σας θα σας ευχαριστήσει για αυτό.

4. Ο ιστότοπός σας δεν είναι φιλικός προς το SEO

Οι ιστότοποι δεν γεννιούνται φυσικά φιλικοί προς το SEO. Πρέπει να καταβάλετε δουλειά για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας μεταμορφώνεται με τρόπο που να είναι εύκολο να το διαβάσουν και να κατανοήσουν οι μηχανές αναζήτησης.

Αυτό μπορεί να είναι πολλή δουλειά, και μερικές φορές είναι καλύτερο να προσλάβετε ένα ομάδα σχεδιασμού ιστοσελίδων για να σε βοηθήσω σε αυτό. Αλλά ακόμα κι αν προσλάβετε κάποιον, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τα βασικά του SEO, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις για τον ιστότοπό σας.

5. Ο ιστότοπός σας δεν είναι ασφαλής

Ίσως δεν έχετε συμβαδίσει με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας ή ίσως ο ιστότοπός σας δεν σχεδιάστηκε με γνώμονα την ασφάλεια από την αρχή. Συνεργαζόμενοι με μια εταιρεία ανάπτυξης ιστού που ειδικεύεται στην ασφάλεια, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής.

Ξεκινήστε με έναν επανασχεδιασμό ιστότοπου σήμερα

Στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο, ένας επανασχεδιασμός ιστότοπου είναι συχνά ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μιας εταιρείας. Ένας επανασχεδιασμός ιστότοπου μπορεί να δώσει σε μια εταιρεία μια ενημερωμένη, μοντέρνα εμφάνιση που μπορεί να προσελκύσει νέους πελάτες και να βοηθήσει στη διατήρηση των υπαρχόντων.

Μπορεί να βοηθήσει μια εταιρεία να ανταγωνιστεί καλύτερα στο σημερινό ψηφιακό τοπίο. Ο επανασχεδιασμός ιστοτόπου μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία, αλλά με τη βοήθεια μιας επαγγελματικής εταιρείας σχεδιασμού ιστοσελίδων, μπορεί να είναι μια απρόσκοπτη διαδικασία.

Βρήκατε αυτό το άρθρο κατατοπιστικό; Αν ναι, τότε φροντίστε να δείτε το υπόλοιπο blog μας για περισσότερα!