5 πιο εύκολα βήματα για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

Τα πιο εύκολα βήματα για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

Με τα χρόνια, η ανάπτυξη του κλάδου ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Εκατομμύρια εφαρμογές για κινητά έχουν μπει στη ζωή των ανθρώπων και οι άνθρωποι, γενικά, είναι συνηθισμένοι στις εφαρμογές για κινητά στην καθημερινή τους ζωή.

Από το να κερδίζετε χρήματα μέχρι την ψυχαγωγία και τα παιχνίδια, δεν υπάρχουν πτυχές της ζωής σας που να είναι αναξιοποίητες σε αυτόν τον τεράστιο κλάδο.

Σύμφωνα με έρευνα, ένας μέσος άνθρωπος στις ΗΠΑ έχει χρόνο οθόνης πάνω από 5 ώρες την ημέρα. Με τον αυξανόμενο χρόνο που αφιερώνεται στη χρήση εφαρμογών για κινητά, αυτός ο κλάδος είναι σίγουρα ένας από τους πιο κερδοφόρους κλάδους στον κόσμο. Όπως ήταν αναμενόμενο, με την αύξηση της χρήσης εφαρμογών για κινητά, ο αριθμός των ατόμων που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τα δικά τους έργα ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά.

Ωστόσο, το να ενδιαφέρεστε απλά ή να θέλετε να δημιουργήσετε μια καταπληκτική εφαρμογή, δυστυχώς, δεν αποτελεί προϋπόθεση για την ανάπτυξη μιας επιτυχημένης εφαρμογής για κινητά. Υπάρχουν πολλές πτυχές της ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά, τις οποίες πρέπει να προσέχετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή, η οποία έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας στον κόσμο.

Τώρα, εάν είστε αρχάριοι και αν δυσκολεύεστε να καθορίσετε πώς και πού να ξεκινήσετε τη διαδικασία ανάπτυξης της εφαρμογής σας, τότε αυτό το ιστολόγιο θα σας δώσει έναν οδηγό βήμα προς βήμα, ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας εφαρμογής για κινητά με υψηλές πιθανότητες επιτυχίας στην αγορά.

Βήμα # 1 – Δημιουργήστε μια ιδέα

Το πρώτο βήμα σε αυτή τη διαδικασία, ξεκινά με το «ΓΙΑΤΙ». Σε αυτό το βήμα, θα πρέπει να αναρωτηθείτε για τον λόγο που θέλετε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για κινητά. Αυτό είναι απλώς επειδή έχετε παρατηρήσει έναν σημαντικό αριθμό ανθρώπων να κινούνται προς αυτή τη συγκεκριμένη κατεύθυνση και εσείς, όντας ένα ανόητο πρόβατο, θέλετε να τους ακολουθήσετε ή είναι επειδή βρήκατε ένα εύλογο πρόβλημα στον κόσμο και νομίζετε ότι μπορείτε να το λύσετε μέσω της εφαρμογής για κινητά;

Εάν είστε απλά, επειδή ακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις, τότε δεν πρέπει να το επιδιώξετε. Είναι προτιμότερο να σταματήσετε στην αρχή γιατί οι πιθανότητες είναι ότι η ιδέα της εφαρμογής σας δεν θα είναι επιτυχής. Ωστόσο, εάν είστε ειλικρινά σε αυτό επειδή πιστεύετε ότι η ιδέα σας μπορεί να βοηθήσει στη διευκόλυνση της ζωής των χρηστών σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τότε σίγουρα θα πρέπει να το κάνετε.

Βήμα # 2 – Γνωρίστε και κατανοήστε τους χρήστες και τις ανάγκες τους

iPhone ή ανάπτυξη εφαρμογών android δεν έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός κομματιού τεχνολογίας μόνο για χάρη του. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για την ανάπτυξη μιας τεχνολογίας, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία αξίας για τους χρήστες σας. Για το σκοπό αυτό, πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε και να κατανοήσετε τους χρήστες σας και τις ανάγκες τους. Βλέπετε, εκτός και αν δεν γνωρίζετε τους χρήστες σας και εάν δεν καταλαβαίνετε τι χρειάζονται, δεν θα μπορέσετε ποτέ να αναπτύξετε μια εφαρμογή, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων τους.

Δείτε, αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι οι χρήστες σας θα ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή σας για κινητά μόνο εάν η εφαρμογή σας εξυπηρετεί κάποιο σκοπό για αυτούς.

Είτε είναι κάτι που τους βοηθά να διασκεδάσουν είτε τους βοηθά να κερδίσουν χρήματα, ό,τι και να κάνει, θα πρέπει να το κάνει σωστά και να προσφέρει λύση στα προβλήματα του χρήστη με αποτελεσματικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Βήμα # 3 – Σχεδιάστε το

Τώρα, είναι πολύ πιθανό σε αυτό το στάδιο να έχετε ήδη μια συγκεκριμένη ιδέα για το πώς θα μοιάζει η εφαρμογή σας για κινητά. Αυτό είναι το βήμα, όπου θα πρέπει να σχεδιάσετε ή να σχεδιάσετε, ό,τι βλέπετε στο μυαλό σας. Δώστε στην εφαρμογή σας για κινητά ένα σχήμα. Μετατρέψτε τις άυλες σκέψεις σας σε κάτι απτό, όπως ένα σχέδιο σε χαρτί. Πρέπει να είστε σε θέση να δείτε πώς και πώς είναι η ιδέα σας πραγματικά στο χαρτί.

Αυτό είναι κάτι που θα σας προσφέρει μια εικόνα για τα πιθανά ελαττώματα στο αρχικό σας σχέδιο και μπορείτε στη συνέχεια να αρχίσετε να εργάζεστε για το πώς να το κάνετε να φαίνεται καλύτερο από πριν.

Βήμα # 4 – Χρόνος κωδικοποίησης

Αυτή είναι η φάση, όπου θα πρέπει να ξεκινήσετε την κωδικοποίηση της εφαρμογής σας για κινητά. Επιπλέον, πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε τα πάντα, από κινούμενα σχέδια εντός εφαρμογής έως όλες τις βασικές λειτουργίες, στην εφαρμογή σας για κινητά. Τώρα, προτείνεται ανεπιφύλακτα να ξεκινήσετε την κωδικοποίηση σε μια γλώσσα, την οποία έχετε ισχυρή λαβή.

Ωστόσο, μια άλλη πολύ χρήσιμη πρόταση είναι να χρησιμοποιήσετε μια γλώσσα κωδικοποίησης, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κωδικοποιήσετε την εφαρμογή τόσο για λειτουργικά συστήματα iOS όσο και για android. Εάν η εφαρμογή σας για κινητά είναι συμβατή και με τα δύο smartphone, Android και Apple, τότε θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να στοχεύσετε μια πολύ υψηλότερη βάση χρηστών.

Βήμα # 5 – Έλεγχος, δοκιμή και διόρθωση

Μόλις ολοκληρώσετε τη φάση της κωδικοποίησης, πρέπει τώρα να ελέγξετε την εφαρμογή για κινητά για τυχόν σφάλματα ή σφάλματα.

Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με δοκιμή χρήστη, όπου μια ομάδα τυχαίων χρηστών θα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή σας για κινητά και θα σας παρέχει εξαιρετικά χρήσιμα σχόλια, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την εφαρμογή σας. Μετά από αυτό, είναι απλώς θέμα εκκίνηση της εφαρμογής σας για κινητά.