5 βήματα για να σχεδιάσετε μια σελίδα προορισμού του ιστότοπού σας

Ένας ιστότοπος έχει να κάνει με την ψηφιακή εμφάνιση της επιχείρησής σας και είναι σημαντικό να σχεδιάζεται με τρόπο που να απευθύνεται στη βιομηχανία του ψηφιακού μάρκετινγκ. Ο ιστότοπός σας θα έχει προφανώς διαφορετικές σελίδες και πρέπει να σχεδιάζετε κάθε σελίδα έχοντας κατά νου την επωνυμία και τα προϊόντα που προσπαθείτε να πουλήσετε. Η σελίδα προορισμού είναι μια ορολογία που χρησιμοποιείται κυρίως στο σχεδιασμό και το μάρκετινγκ ιστοτόπων. Μια σελίδα προορισμού αναφέρεται σε μια ενιαία ιστοσελίδα που έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για μάρκετινγκ και διαφήμιση στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους πρέπει να σχεδιαστεί μια σελίδα προορισμού και αν δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε, αφήστε το Σχεδιασμός ιστοσελίδων στο Ντουμπάι γίνε ο σωτήρας σου.

Όταν διαφημίζετε τον ιστότοπό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή χρησιμοποιείτε τεχνικές SEO, παρέχετε έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κλικ στον ιστότοπό σας. Μια σελίδα προορισμού είναι στην πραγματικότητα όπου οι επισκέπτες θα προσγειωθούν αφού κάνουν κλικ σε αυτόν τον παρεχόμενο σύνδεσμο. Αυτή είναι μια αρκετά νέα αλλά ουσιαστική έννοια που πρέπει να συμπεριλάβετε στο πακέτο της ιστοσελίδας σας.

Πλευρική ερώτηση:

Μπορεί οποιαδήποτε σελίδα ιστότοπου να είναι σελίδα προορισμού;

Για να το απαντήσω, τεχνικά, ναι! Μια σελίδα προορισμού είναι ακριβώς όπως κάθε άλλη σελίδα στον ιστότοπό σας και η σελίδα ονομάζεται σελίδα προορισμού για τα αναλυτικά στοιχεία για το Google Ads και άλλες πλατφόρμες διαφημίσεων. Η ιδέα είναι να προσφέρετε εστίαση σε μια συγκεκριμένη σελίδα με όλα τα καλύτερα στοιχεία του ιστότοπού σας για τη βελτίωση των ποσοστών μετατροπών για τις καμπάνιες μάρκετινγκ.

Υπάρχουν πέντε βασικά βήματα για το σχεδιασμό μιας κορυφαίας σελίδας προορισμού και αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσει τον οδηγό βήμα προς βήμα.

Οδηγός βήμα προς βήμα για το σχεδιασμό μιας σελίδας προορισμού:

Εάν κάποιος σας ρωτήσει ποιο είναι το κύριο κίνητρο οποιουδήποτε επιχειρηματικού ιστότοπου είναι να αυξήσει τις μετατροπές και να κερδίσει κάποια χρήματα από τις πωλήσεις.hbonow.com/tvcode Το να έχετε μια εξαιρετική σελίδα προορισμού θα είναι ένας πρόσθετος παράγοντας για να έχετε καλύτερες μετατροπές και να οδηγήσετε τις πωλήσεις σας. Ακολουθούν ορισμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να σχεδιάσετε μια τέλεια σελίδα προορισμού:

Προσδιορίστε και ορίστε τα κουμπιά CTA:

Όταν σχεδιάζετε μια σελίδα προορισμού, θέλετε να είστε ξεκάθαροι σχετικά με το τι θέλετε να αποκομίσετε από αυτήν. Όπως τη δράση που απαιτείτε από τους ανθρώπους. Μπορεί να είναι αν θέλετε να εγγραφείτε, να ψωνίσετε ή ακόμα και να σας ρωτήσω. Μην μπερδεύετε άτομα με πολλαπλά κουμπιά παρότρυνσης για δράση (CTA). Εάν πρόκειται να έχετε περισσότερα από ένα κουμπιά, βεβαιωθείτε ότι το ένα συμπληρώνει το άλλο αντί να ρωτάτε δύο διαφορετικά πράγματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε το ‘αγορά τώρακουμπί ‘, και το δευτερεύον κουμπί σας μπορεί να είναι εγγραφείτε για τις πιο πρόσφατες λεπτομέρειες ώστε οι άνθρωποι να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν πρώτα.

Προσδιορίστε το κοινό σας:

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για το σχεδιασμό της σελίδας προορισμού σας είναι να γνωρίζετε για ποιον τη σχεδιάζετε. Κατανοήστε ξεκάθαρα τα σημεία του κοινού και τι χρειάζεται. Καταγράψτε τις ανάγκες τους στη σελίδα σας και θα κολλήσουν ακόμα και πριν προλάβετε να το σκεφτείτε.

Η κατανόηση των ανθρώπων για τους οποίους κάνετε τα πάντα είναι ο πυρήνας της επιτυχίας της διαφήμισης και του σχεδιασμού. Η γνώση του στοχευμένου κοινού σας θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ακόμη και αποτελεσματικά τη σελίδα σας.

Σχεδιάστε τη διάταξη:

Το επόμενο βήμα του σχεδιασμού μιας σελίδας προορισμού είναι να δημιουργήσετε μια διάταξη για τη σελίδα σας. Αυτό θα περιλαμβάνει το συνδυασμό χρωμάτων, το συνολικό σχέδιο, ακόμη και το στοιχείο τυπογραφίας. Έχετε αυτή τη μία σελίδα για να πείσετε το κοινό σας ότι πρέπει να αγοράσει κάτι αμέσως. Βεβαιωθείτε ότι η επωνυμία και η διάταξη σχετίζονται με την ιδέα της αποστολής και του οράματος της επιχείρησής σας.

Χρησιμοποιήστε το συνδυασμό χρωμάτων που έχετε χρησιμοποιήσει σε προηγούμενες καμπάνιες ή ακόμα και στον ιστότοπό σας. Βεβαιωθείτε ότι η σελίδα σας έχει την ίδια εμφάνιση στον ιστότοπό σας, ώστε οι πελάτες σας να χαρούν να εξερευνήσουν περισσότερα.

Σύνταξη περιεχομένου:

Το επόμενο βήμα είναι να γνωρίζετε το περιεχόμενο της σελίδας σας. Πρέπει να συντάξετε το περιεχόμενο για να επισημάνετε τα σημαντικά χαρακτηριστικά, τις διευθύνσεις και τους συνδέσμους μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Κάθε λέξη είναι σημαντική για το σχεδιασμό και ακόμη και τον σκοπό της σύνταξης. Ο χώρος για αυτήν τη σελίδα είναι περιορισμένος και πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε προσεκτικά, ώστε όλα να φαίνονται υπέροχα και όχι πολύ ακατάστατα. Χρησιμοποιήστε επικεφαλίδες, κουκκίδες, ακόμα και απλά κομμάτια για να τραβήξετε την προσοχή των επισκεπτών.

Κάντε μια λίστα με όλα τα στοιχεία που θέλετε να συμπεριλάβετε στην ιστοσελίδα σας και, στη συνέχεια, σημειώστε πώς θέλετε να το οργανώσετε. Για παράδειγμα, πώς θέλετε να εμφανίσετε τις δυνατότητες και πού θέλετε να τοποθετήσετε τις μεσαίες κοινωνικές αναφορές. Είναι το κύριο καθήκον του σχεδιασμού οποιασδήποτε σελίδας προορισμού, και μόλις ταξινομηθεί, είστε έτοιμοι με την τέλεια σελίδα προορισμού σας.

Εκκίνηση και παρακολούθηση:

Αφού ταξινομήσετε το σχέδιο και το περιεχόμενο, τότε το επόμενο βήμα είναι η εκκίνηση της σελίδας προορισμού σας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε για τον εαυτό σας και να δείτε πώς φαίνεται. Στείλτε τους συνδέσμους στους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας και λάβετε τα σχόλιά τους. Μόλις έχετε θετικά σχόλια και φαίνεται καλό, τότε ξεκινήστε το για όλους.

Μόλις το εκκινήσετε, μπορείτε να παρακολουθείτε προσεκτικά την πρόοδο. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια διαφήμιση σε εξέλιξη, τότε μπορείτε πραγματικά να παρακολουθήσετε τις μετατροπές για να καταλάβετε εάν η προσγείωση που σχεδιάσατε είναι επιτυχής ή όχι.

Τελικές παρατηρήσεις:

Όταν σχεδιάζετε μια σελίδα προορισμού, στην πραγματικότητα προσπαθείτε να προωθήσετε τις διαφημίσεις σας σε άλλο επίπεδο. Στην πραγματικότητα παρέχετε τη σύνοψη του ιστότοπού σας ή την καλύτερη αγορά απευθείας στον πελάτη σας στη σελίδα σας. Εάν προσπαθείτε να σχεδιάσετε μια σελίδα και δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξαιρετική, πρέπει να αναλάβετε τη βοήθεια της spiralclick.com ώστε η επιχείρησή σας να έχει απόλυτη επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Είναι σημαντικό να εστιάσετε στη σελίδα προορισμού όταν κάνετε έντονη διαφήμιση, επειδή δεν σημαίνει τίποτα εάν δεν κάνετε καλύτερες μετατροπές tvision.com/activate.

Κάντε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση σχεδιάζοντας τη σελίδα προορισμού σας σαν επαγγελματίας και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας αμέσως.