3 λόγοι για τους οποίους τα νοσοκομεία χρησιμοποιούν έντυπα ασθενών χωρίς χαρτί

Οι πωλητές Ηλεκτρονικών Μητρώων Υγείας (EMR) εισήγαγαν μια νέα εποχή υγειονομικής περίθαλψης. Εάν οι πάροχοι νοσοκομείων θέλουν να προχωρήσουν περαιτέρω, οι εσωτερικές διαδικασίες πρέπει επίσης να ψηφιοποιηθούν. Τα νοσοκομεία και οι κλινικές παρέχουν ένα πολύ περίπλοκο περιβάλλον διαχείρισης. Δεν είναι περίεργο που οι χειρωνακτικές και βήμα προς βήμα διαδικασίες δεν επαρκούν πλέον στην καθημερινή εργασία. Ως εκ τούτου, πολλοί πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης βασίζονται στην πιο πρόσφατη τεχνολογία όπως ψηφιακά έντυπα ασθενών.

Μπορούν να βελτιστοποιηθούν για να κάνουν την υγειονομική περίθαλψη πιο αποτελεσματική, διαφανή και προσβάσιμη. Αυτή η τεχνολογία χτύπησε κατά μέτωπο την πανδημία COVID-19. Έτσι, είναι ενδιαφέρον ότι οι μέθοδοι χωρίς επαφή για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού έχουν κάνει την ιατρική βιομηχανία πιο αποτελεσματική. Αυτές οι στρατηγικές χωρίς επαφή, όπως η ψηφιακή εγγραφή ασθενών, θα αντέξουν και θα εκσυγχρονίσουν το αμερικανικό ιατρικό σύστημα στη διαδικασία. Ασφάλεια ασθενών 2

Αυτή η αναβολή μπορεί να είναι αρκετά καθυστερημένη, αλλά ωφελεί τόσο τους ασθενείς όσο και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης. Σε αυτήν την περίπτωση, το να είσαι χωρίς χαρτί μέσω της ψηφιοποίησης είναι ίσως το πιο σημαντικό μέρος της διαδικασίας. Αυτό δεν βελτιώνει μόνο τις υπάρχουσες λειτουργίες αλλά και μια σημαντική επένδυση για το μέλλον. Έτσι, η προηγμένη ανάλυση δεδομένων ανοίγει την πόρτα για την εισαγωγή της τελευταίας τεχνολογίας.

Σημασία του Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας

Τα ηλεκτρονικά αρχεία υγείας (ΗΗΥ) διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο ιατρικό σύστημα. Οι κύριοι παράγοντες είναι η ανάγκη βελτίωσης της αποτελεσματικότητας των ιατρικών υπηρεσιών. Επιπλέον, διατηρεί την ασφάλεια των ασθενών, βελτιώνει την πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες και το πιο σημαντικό, μειώνει το ιατρικό κόστος. Το λογισμικό αρχείων υγείας ασθενών περιλαμβάνει το ρόλο και τη χρήση των EPA στο ιατρικό σύστημα.

Έτσι, αυτή η θεραπεία εξαλείφει το πρόσθετο κόστος. Ο κύριος σκοπός αυτής της Λευκής Βίβλου ήταν να εντοπίσει τις τρέχουσες τάσεις στο ρόλο και την εφαρμογή της ΗΜΥ στο σύστημα υγείας. Οι πωλητές ηλεκτρονικών αρχείων υγείας έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμοι στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης με διάφορους τρόπους. Επιπλέον, είναι από εφαρμογές κλινικής περίθαλψης έως διοικητικές, κλινικές έρευνες, οικονομικές εφαρμογές και αναφορές συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης.

Εκτός από το ότι είναι ένα ψηφιακό αρχείο ασθενών που βασίζεται σε χαρτί, το λογισμικό αρχείων υγείας ασθενών προσφέρει πολλά κλινικά χαρακτηριστικά. Όπως η καταχώρηση ιατρικής παραγγελίας, η ολοκληρωμένη εμφάνιση πληροφοριών και δεδομένων ασθενών, πρόσβαση σε πόρους γνώσης, υποστήριξη κλινικών αποφάσεων και ολοκληρωμένη επικοινωνία. tbs.com/activate

Μερικοί σημαντικοί λόγοι για τους οποίους η υγειονομική περίθαλψη χρησιμοποιεί ψηφιακά έντυπα ασθενών

Η αποκωδικοποίηση του χειρόγραφου του ασθενούς μπορεί να είναι δύσκολη για το προσωπικό της ρεσεψιόν. Οι παρεξηγήσεις, τα τυπογραφικά λάθη και οι περισπασμοί κατά την εισαγωγή δεδομένων μπορεί να οδηγήσουν σε παραπλανητικά αρχεία και να δημιουργήσουν λανθασμένες επικοινωνίες στην πρακτική σας. Αυτό μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες, όπως καθυστερήσεις πληρωμών, αποτυχίες επικοινωνίας με ασθενείς και εσφαλμένη κωδικοποίηση των εντύπων ασφάλισης.

Στη χειρότερη περίπτωση, η υγεία του ασθενούς μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο εάν λείπουν ή είναι εσφαλμένα σημαντικά ιατρικά δεδομένα. Έτσι, όταν οι ασθενείς συμπληρώνουν τη φόρμα εγγραφής τους χωρίς χαρτί, εξαλείφετε τον κίνδυνο σφαλμάτων ανθρώπινης εισαγωγής.

  • Για Αυτόματη Επιβεβαίωση Κράτησης

Το ψηφιακό check-in ασθενούς περιλαμβάνει εργαλεία όπως η αυτόματη επιβεβαίωση του ραντεβού που σας βοηθούν να βελτιστοποιήσετε τον προγραμματισμό του ασθενούς. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πλέον ευθύνη του ιατρικού προσωπικού να παρακολουθεί και να επιβεβαιώνει χειροκίνητα το ραντεβού των ασθενών.

Το σύστημα σχεδιασμού ψηφιακών φορμών το καθιστά εύκολο και το αυτόματο σύστημα στέλνει υπενθυμίσεις μέσω email, SMS ή τηλεφώνου στους ασθενείς. Αυτό επιτρέπει στο προσωπικό να επικεντρωθεί σε πιο σημαντικά θέματα και να διασφαλίσει ότι όλα γίνονται αποτελεσματικά. Μειώνει επίσης την πιθανότητα οι ασθενείς να κλείσουν ραντεβού χωρίς εμφάνιση.

Αυτά τα προγραμματισμένα ραντεβού μη εμφάνισης είναι ιδιαίτερα επιζήμια για τη λειτουργία του νοσοκομείου καθώς επηρεάζουν τη συμμετοχή, το εισόδημα και το πρόγραμμα των ασθενών. Η αυτοματοποιημένη επιβεβαίωση κράτησης διασφαλίζει ότι οι ασθενείς δεν χάνουν μια κράτηση. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε συναντήσεις στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το εργαλείο ρύθμισης ραντεβού.

  • Για την προστασία των δεδομένων του ασθενούς

Η πεποίθηση ότι τα έντυπα έγγραφα είναι πιο ασφαλή από τα ψηφιακά έντυπα αποδοχής εξασθενεί, αλλά δεν είναι. Τα έντυπα έγγραφα αφήνουν τους παρόχους ευάλωτους σε πολλούς κινδύνους προστασίας δεδομένων. Εάν χάσετε ένα έντυπο έγγραφο, πάρτε το στα χέρια ενός κακόβουλου ατόμου ή σε δει ένα κακόβουλο άτομο. Σε αυτήν την περίπτωση, η πρακτική σας παραβιάζει τον Νόμο περί απορρήτου HIPAA.

Η ψηφιακή φόρμα εισαγωγής διασφαλίζει ότι μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό έχει πρόσβαση στα δεδομένα ασθενών. Εάν ο ασθενής φύγει από την οθόνη κατά τη συμπλήρωση της φόρμας, θα λήξει. Εάν ο πάροχος ξεχάσει να αποσυνδεθεί από το γράφημα, ο πάροχος θα αποσυνδεθεί αυτόματα. Είναι πολύ πιο ασφαλές από χάρτινα έγγραφα που μπορούν να μείνουν σε έναν εκτυπωτή ή σε ξεκλείδωτο ντουλάπι αρχειοθέτησης.

Για να τυλίξετε

Το Paperless είναι ένας σαφής και αποτελεσματικός τρόπος για να γίνεις ένας φιλικός προς το περιβάλλον οργανισμός. Αρκετοί άμεσοι και έμμεσοι τρόποι για να βγείτε χωρίς χαρτί μπορούν να βοηθήσουν το περιβάλλον. Οι ψηφιακές φόρμες ασθενών όχι μόνο εξοικονομούν χαρτί αλλά μειώνουν επίσης τον αριθμό των συνδετικών που απαιτούνται για τη διατήρηση όλων των χάρτινων αρχείων που χρειάζεστε.