20 τρόποι για να προετοιμαστείτε για μια καριέρα στο Graphic Design

Πολλοί υπομελετητές σχεδίων δυσκολεύονται να αλλάξουν από ανεπαρκείς σε αντιπροσώπους βασικά ως αποτέλεσμα της απουσίας προγραμματισμού. Με το Απεριόριστη Γραφιστική Η βιομηχανία είναι τόσο σοβαρή, κάντε τον εαυτό σας να ξεχωρίζει από τους αντιπάλους σας. Η οπτική μηχανογράφηση είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος κλάδος που απαιτεί πολλές ικανότητες από εκπροσώπους. Πολλοί ερευνητές μάχονται με μια γνήσια εργασία οπτικής μηχανογράφησης, καθώς δεν έχουν την πιο ομιχλώδη ιδέα για το τι τους επιφυλάσσει και εξουθενώνονται. Ανεξάρτητα από το στάδιο στο οποίο βρίσκεστε στο επαγγελματικό σας κίνημα, έχουμε συμφωνήσει μια σύνοψη για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το επάγγελμά σας.

1. Πηγαίνετε στο σχολείο

Δεν υπάρχουν πολλοί νεανικοί εικαστικοί αρχιτέκτονες που να έχουν ένα τόσο αξιοπρεπές μείγμα ικανοτήτων και προσοχής για να είναι καρποφόροι από την πόρτα. Το να έχετε πτυχίο οπτικοακουστικής μηχανογράφησης είναι ένα απίστευτο επίτευγμα και πολλές επιχειρήσεις θα βαρύνουν ακόμη πιο έντονα τον τρόπο που έχετε μια δήλωση σε αντίθεση με άλλο άτομο. Χρειάζεστε πραγματικά ένα σταθερό χαρτοφυλάκιο, ωστόσο η προσθήκη πτυχίου οπτικής επικοινωνίας στο ρεπερτόριό σας θα είναι αξιοσημείωτη.

2. Πόρπη προς τα κάτω

Η προσγείωση της πρώτης θέσης σας εκτός σχολής οπτικής απεικόνισης θα είναι δύσκολη δουλειά. Υπάρχει πολλή δουλειά εκεί έξω, ωστόσο πρέπει να είστε προνοητικοί όσον αφορά το μέλλον σας και να το αναζητήσετε. Σε περίπτωση που κάνετε την κατάλληλη έρευνα και διασύνδεση με τα τέλεια άτομα στην επιχείρηση, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να αναζητήσετε άτομα που θα έχουν την ευκαιρία να σας προσφέρουν μια ευκαιρία απασχόλησης οπτικής μηχανογράφησης.

3. Τακτοποιήστε την εξειδίκευσή σας

Υπάρχουν πολλά σημεία οπτικής επικοινωνίας – σχέδιο λογότυπου, σχέδιο επαγγελματικής κάρτας, σχέδιο φυλλαδίων, προσωπικότητα και σήμανση, σχέδιο και προώθηση περιοδικών και βιβλίων. Ανακαλύψτε σε ποιο κανάλι συμμετέχετε περισσότερο και εργάζεστε καλύτερα. Η εξειδίκευση θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε όταν σχεδιάζετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα ως οπτικός αρχιτέκτονας.

4. Προγραμματίστε τα μαθήματά σας

Προγραμματίστε τα μαθήματά σας για αυτό που θα ταιριάζει καλύτερα στο χρονοδιάγραμμα και τον τρόπο ζωής σας. Υποθέτοντας ότι πρέπει να αρχίσετε να εργάζεστε νωρίτερα, συνεργαστείτε με σχολικούς συμβούλους για να παρακολουθείτε γρήγορα το πρόγραμμα οπτικής απεικόνισης, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε νωρίτερα. Εάν θέλετε να λάβετε περισσότερες τάξεις για να αναπτύξετε τις πληροφορίες του σχεδίου σας (που δεν βλάπτει ποτέ κανέναν), μπορείτε επίσης να το δουλέψετε στο πρόγραμμά σας.

5. Να είσαι ωραίος

Το να είσαι υπέροχος θα σε πάει μακριά στην επιχείρηση. Καθώς ετοιμάζεστε για το επάγγελμά σας ως οπτικός δημιουργός, θυμηθείτε ότι πολλές επιχειρήσεις είναι απίστευτα απασχολημένες. Όταν τηλεφωνείτε, στέλνετε μηνύματα και συναντάτε πιθανά αφεντικά, φροντίστε να είστε ευγενικοί, δεδομένου ότι αφαιρούν το χρόνο από την ημέρα τους για να συνομιλήσουν μαζί σας. Προσεγγίστε άτομα με σεβασμό και είναι βέβαιο ότι θα λάβετε κάτι παρόμοιο κατά συνέπεια.

6. Οργάνωση

Η διαχείριση συστημάτων είναι ένα από τα κύρια πράγματα που μπορείτε να κάνετε ως οπτική απεικόνιση και όσο πιο γρήγορα ξεκινήσετε, τόσο το καλύτερο. Το #5 και το #6 συνδέονται – σε περίπτωση που είστε υπέροχοι με άτομα, είναι βέβαιο ότι θα σας υπαινίσσονται σε κάποιον για μια εργασία. Μείνετε σε επαφή με τον οργανισμό επαφών σας και να είστε πραγματικά φιλικοί.

7. Εξοικειωθείτε με το λογισμικό σας

Το Photoshop, το Illustrator και το InDesign είναι συσκευές με τις οποίες πρέπει να αισθάνεστε άνετα και εντάξει. Οι περισσότερες επιχειρήσεις αναμένουν ότι θα πρέπει να γνωρίζετε αυτές τις συσκευές μόλις αποφοιτήσετε.

8. Εκμετάλλευση πόρων

Πολλές από αυτές τις διοικήσεις δεν γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης στο σχολείο. Οι διοικήσεις είναι εκεί για μια εξήγηση – για να σας βοηθήσουν. Σε περίπτωση που ψάχνετε για μια εργασία, βοηθήστε με ένα βιογραφικό, μιλήστε με ικανότητες και ούτω καθεξής, θα χαρούν να σας βοηθήσουν.

9. Κάντε Side Projects ή Freelance

Ο ιδανικότερος τρόπος για να αποκτήσετε εμπειρία όταν είστε νέοι είναι να κάνετε τις δικές σας εργασίες ή ανεξάρτητες ως εκ των υστέρων. Αυτός είναι επίσης ένας απίστευτος τρόπος για τους υποφοιτητές να βγάλουν κάποια επιπλέον χρήματα ενώ πηγαίνουν σε σχολή οπτικής μηχανογράφησης. Τα παράπλευρα εγχειρήματα είναι ένας αξιοπρεπής τρόπος για να προσθέσετε εργασία στο χαρτοφυλάκιό σας που είναι αποκλειστικά δική σας. Το outsourcing είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξαλείψετε γνήσια σχέδια με γνήσιους πελάτες. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συναντήσεις ως τρόπο εξευγενισμού και βελτίωσης των ικανοτήτων σας.

10. Αναζήτηση κριτικής

Τα σχέδια κανενός δεν είναι σπουδαία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το να ψάχνετε άλλους για να αναζητήσετε τα λάθη σας είναι ένας αξιοπρεπής τρόπος για να ενισχύσετε τις ικανότητές σας. Μπορεί να είναι πολύ έντονο να λαμβάνετε στοιχεία από την αρχή, καθώς μπορεί να νιώθετε ότι η δουλειά σας κατά κανόνα δέχεται επίθεση και από και προς αυτήν. Φροντίστε να αποχωριστείτε τον εαυτό σας από τη δουλειά σας και να τη χρησιμοποιήσετε για να βελτιωθείτε.

11. Βρείτε Πρακτικές/Τοποθετήσεις Γραφιστικής

Η εμπειρία είναι ίσως ο πιο ιδανικός τρόπος για να κάνετε τον εαυτό σας να ξεχωρίζει. Η εμπειρία είναι αυτό που θα σας βάλει στην κορυφή του σωρού βιογραφικού Απεριόριστη Υπηρεσία Γραφιστικής. Στείλτε email ή καλέστε τα γραφεία οπτικής μηχανογράφησης από τα οποία θα προτιμούσατε να λάβετε τις καλύτερες πληροφορίες. Πολλοί οργανισμοί θα λάβουν υπο-σπουδές χωρίς να τους δημοσιοποιήσουν (και μπορεί ακόμη και να σας αποζημιώσουν).

12. Διαβάστε

Η μελέτη είναι ίσως η καλύτερη τεχνογνωσία που μπορείτε να αποκτήσετε ενώ ετοιμάζεστε για την εργασία σας ως ρεαλιστικός σχεδιασμός. Πολλά στοιχεία του επιχειρηματικού σχεδίου αλλάζουν τόσο γρήγορα που θα έχετε την επιλογή να παραμένετε ενήμεροι για τους πιο πρόσφατους κανόνες. Η έμπειρη ομιλία, η κατανόηση βιβλίων και άρθρων στο Διαδίκτυο θα σας κάνει πιο έξυπνο σχεδιαστή.

13. Μάθετε Επιχειρήσεις

Η γνώση των συνολικών επιχειρηματικών όρων θα καταλήξει να είναι σημαντική αργότερα στην εργασία σας. Υποθέτοντας ότι σε οποιοδήποτε σημείο πρέπει να γίνετε ανεξάρτητος πλήρους απασχόλησης, πρέπει να συνειδητοποιήσετε πώς να διατηρήσετε μια επιχείρηση. Η παρακολούθηση μαθημάτων όπως οικονομικά θέματα, η προβολή, η προώθηση και η επαγγελματική αλληλογραφία θα είναι επικερδής για εσάς.

14. Να είστε πρωτότυποι

Θέλετε να έχετε ατομικό στυλ. Χωρίς εσένα, μπορείς να αποκτήσεις κομμάτια μέσα στις πολλές σχολές οπτικής επικοινωνίας που μπορεί να ακολουθούν παρόμοιες θέσεις που είσαι! Ένας αξιοπρεπής τρόπος να διαχωρίσεις τον εαυτό σου είναι να μαρκάρεις τον εαυτό σου. Ονομάστε το χαρτοφυλάκιό σας, τα μηνύματά σας, το βιογραφικό σας και την εισαγωγική σας επιστολή και την παρουσία σας στα μέσα που βασίζονται στο διαδίκτυο. Να είστε προβλέψιμοι σε κάθε ένα από αυτά.

15. Να έχετε χαρτοφυλάκιο

Το να μην έχετε χαρτοφυλάκιο δεν θα σας οδηγήσει εξαιρετικά στον κλάδο της οπτικής απεικόνισης. Τα χαρτοφυλάκια είναι ένας τρόπος να επισημάνετε τον εαυτό σας και να προωθήσετε τις διοικήσεις σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε πολλά κομμάτια χαρτοφυλακίου, κάντε δευτερεύουσες εργασίες για τον εαυτό σας, εργαστείτε για αγαπημένα πρόσωπα ή ανεξάρτητοι με γνήσιους πελάτες.

16. Έχετε βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή

Πράγματι, ακόμη και αν κάποιοι λένε ότι το βιογραφικό είναι προς το παρόν νεκρό στην επιχείρηση σχεδίου, είναι ακόμα ωραίο να έχουμε ένα. Σε περίπτωση που ένα έργο οπτικής απεικόνισης ξεπεράσει τις διάφορες εφαρμογές, δεν θα έχουν την ευκαιρία να ελέγξουν το χαρτοφυλάκιο του σχεδίου σας. Ίσως, απλώς θα ρίξουν μια ματιά στο βιογραφικό σας για να ελέγξουν αν έχετε τις βασικές προϋποθέσεις για τη θέση. Στην εισαγωγική σας επιστολή φροντίστε να ενσωματώσετε ποια είναι η ταυτότητά σας, τον λόγο που φτάνετε σε αυτό και εκείνο και γιατί πρέπει να εργαστείτε σε αυτό το γραφείο οπτικής μηχανογράφησης.

17. Ακολουθήστε τους ανθρώπους που σας εμπνέουν

Το να ακολουθείς άτομα που εκτιμάς είναι σημαντικό υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι μπορεί να είναι μια σταθερή πηγή κινήτρων. Το Twitter είναι ένας εξαιρετικός τοπικός χώρος για οπτικούς σχεδιαστές, καθώς μπορείτε χωρίς μεγάλη καθυστέρηση να ακολουθήσετε κάθε έναν από τους «πρωτοπόρους» στον κλάδο των οπτικών δημιουργών.

18. Κάντε μια λίστα με μέρη/άτομα για τα οποία θέλετε να εργαστείτε

Στην περίπτωση που ένας από τους στόχους σας είναι να εργαστείτε για έναν συγκεκριμένο οργανισμό, κάντε την εξερεύνηση πριν καν αποφοιτήσετε. Είναι ασφαλές να πούμε ότι ψάχνουν για αρχιτέκτονες; Πόσο μεγάλη είναι η οργάνωσή τους; Τι αριθμό εργαζομένων έχουν; Τι είδους δουλειά προσφέρουν συνήθως και είναι το στυλ σας; Είναι απλώς το οργανωτικό κλίμα ένα μέρος που μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να ταιριάζει;

19. Μεταβείτε στις Εκδηλώσεις

Το να είσαι δυναμικός στο διαδίκτυο είναι εκπληκτικό, ωστόσο το να συναντάς άλλους και να πηγαίνεις σε περιστάσεις χωρίς σύνδεση είναι ένας απίστευτος τρόπος συναναστροφής με την περιοχή. Αν και ένας σημαντικός αριθμός από αυτές τις συναντήσεις είναι κάπως δαπανηρές για υποσπουδές οπτικής μηχανογράφησης, σε περίπτωση που μπορείτε να πάτε σε μία, εκμεταλλευτείτε το.

20. Κάνετε Έρευνα σχετικά με τις Απαιτήσεις Εργασίας Προϋποθέσεις εργασίας

για τους οπτικούς σχεδιαστές θα αλλάξουν οριακά ξεκινώντας από τον έναν οργανισμό και μετά στον επόμενο. Αυτός είναι ένας αξιοπρεπής τρόπος προγραμματισμού για το επάγγελμά σας, καθώς σας λέει τι πρέπει να περιμένετε στη δουλειά. Εάν δεν έχετε την πιο ομιχλώδη ιδέα για το τι θα ζητήσουν τα αφεντικά σας από εσάς, τείνει να είναι μια τρομακτική συνάντηση που εξελίσσεται από υπομνησιακή σε αντιπροσωπευτική.