Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις εφαρμογές για κινητά και την απόκτηση χρημάτων

Προϋπολογισμός, Κόστος, Επένδυση και Έσοδα

Οι πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις εφαρμογές για κινητά είναι

«Πώς μπορούμε να βγάλουμε χρήματα με αυτά;»

“Πόσα πρέπει να ξοδέψω για να αποκτήσω μια καλή εφαρμογή που μπορεί να κερδίσει;”

“Πώς να αναπτύξετε μια εφαρμογή για κινητά με χαμηλό προϋπολογισμό;”

Ή “Πού να ξεκινήσω;”

Όλες αυτές οι ερωτήσεις θα απαντηθούν παρακάτω. Επίσης, θα συζητήσουμε εν συντομία «Προσαρμοσμένες εφαρμογές για κινητά για επιχειρήσεις στο τέλος». Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Έτσι, χωρίς να δημιουργήσουμε άλλη περιέργεια, ας βρούμε το κόστος ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά.

Επένδυση και Κόστος

Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής για κινητά είναι πόσα πρέπει να επενδύσουμε αρχικά και ποιο είναι όλο το κρυφό κόστος; Βασικά πόσα χρήματα χρειάζομαι, για να αρχίσω να κερδίζω μέσω μιας εφαρμογής Mobile;

Η απλή απάντηση είναι – Μια εφαρμογή μπορεί να σας κοστίσει $0 έως $300.000. Εάν είστε αρκετά έξυπνοι, μια εφαρμογή μπορεί να έρθει σε εσάς δωρεάν. Δεν σημαίνει ότι αυτοί που πληρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε έναν προγραμματιστή δεν είναι έξυπνοι. Η διαφορά είναι χρόνου και δεξιοτήτων. Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό ή δεν έχετε καθόλου κεφάλαιο, τότε θα πρέπει να μάθετε τη διαδικασία σχεδίασης της εφαρμογής συνολικά. Δεν είναι αδύνατο, αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και μερικά χρόνια μέχρι να έχετε έτοιμη να κερδίσετε την πρώτη σας εφαρμογή.

Έτσι, είτε επενδύεις ​​τον χρόνο σου είτε τα χρήματά σου, γι’ αυτό λένε – Ο χρόνος είναι χρήμα.

Μια εφαρμογή όπως η UBER με ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 14 δισεκατομμύρια δολάριαμπορεί να σας κοστίσει κάπου μεταξύ 250 000 $ έως 400 000 $. Η αναλογία της αρχικής επένδυσης προς τα ενεργά ετήσια έσοδα είναι περίπου 35000 φορές. Μυαλό = Φύσημα

Αλλά μην είστε όλος ο hyped για αυτό ακόμα, υπάρχουν περισσότερα σε αυτό. Μια εφαρμογή όπως η UBER όχι μόνο θα σας κοστίσει το ποσό που μόλις αναφέραμε, αλλά θα απαιτήσει μια ομάδα από τους καλύτερους από τους καλύτερους από την αρχή. Κανένας συμβιβασμός στις δεξιότητες. Επίσης, θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να φτάσει η εφαρμογή σας σε αυτό το επίπεδο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστούν 5 χρόνια πριν από το πρώτο εισόδημα.

Αυτό ήταν ένα τεράστιο παράδειγμα, ξέρουμε. Δεν θέλουν όλοι να φτιάξουν μια τόσο μεγάλη εφαρμογή και να διαχειριστούν αυτή την τεράστια επιχείρηση. Πολλοί άνθρωποι θέλουν επίσης να μάθουν για μια εφαρμογή μεσαίου μεγέθους που μπορεί να αναπτυχθεί με ελάχιστο προϋπολογισμό και με ελεγχόμενο χρονικό περιορισμό.

Εντάξει, λοιπόν, ορίστε πώς μπορείτε να μάθετε:

Επειδή το κόστος μιας εφαρμογής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, θα απαριθμήσουμε πρώτα όλους τους σημαντικούς παράγοντες και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε όλα τα κόστη βήμα προς βήμα.

Σημαντικοί παράγοντες και κόστος για την ανάπτυξη εφαρμογών

1. Τύπος εφαρμογής

Υπάρχουν εκατοντάδες τύποι εφαρμογών για κινητά και πρέπει να προσδιορίσετε σε ποιον τύπο και κατηγορία ανήκει η εφαρμογή σας. Μια εφαρμογή μπορεί να είναι ένα παιχνίδι για κινητά, ένα απλό επιχειρηματικό εργαλείο, ένα εκπαιδευτικό βοήθημα, μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, μια εφαρμογή ανάγνωσης βιβλίων, εικόνες επεξεργασία, επεξεργασία βίντεο και πολλά άλλα. Μπορείτε να έχετε μια πολύ καλή ιδέα για τη συνολική επένδυση απλώς οριστικοποιώντας τη θέση της εφαρμογής. Για παράδειγμα, αν μια εφαρμογή που πρόκειται να αποκτήσετε είναι παιχνίδι, σίγουρα θα κοστίσει πολύ – κάπου μεταξύ 10.000 $ και 100.000.000 $ ανάλογα με την ποιότητα και το μέγεθος του παιχνιδιού.

2. Πλατφόρμα

Η εφαρμογή σας θα λειτουργεί μόνο σε Android ή iOS ή και στα δύο; Το κόστος ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις πλατφόρμες. Όλοι γνωρίζουμε ότι μια εφαρμογή που έχει κατασκευαστεί για Android θα σας κοστίσει σημαντικά λιγότερο από μια εφαρμογή ίδιας ποιότητας και προδιαγραφών για iOS. Μια απλούστερη ανάλυση και για τις δύο πλατφόρμες αναφέρεται ως εξής:

Για εγγραφή ως ένα Προγραμματιστής εφαρμογών Androidυπάρχει ένα εφάπαξ χρέωση και είναι $25 – Πραγματικά οικονομικό.

Για λογαριασμό προγραμματιστή στο App Store, χρεώνουν 99 $ ετησίως – εξακολουθεί να μην είναι τόσο ακριβό, αλλά υπάρχει μια τεράστια οριακή διαφορά μεταξύ των δύο πλατφορμών.

Ομοίως, το Google play store σας προσφέρει μεγάλη ευελιξία στις πληρωμές και οι περισσότερες χρεώσεις είναι εφάπαξ, ενώ οι διαφορετικές χρεώσεις του App Store επαναλαμβάνονται.

3. Αρχιτεκτονική Εφαρμογών

Συμπεριλαμβάνουμε τη σχεδίαση, τον αριθμό των σελίδων, την υποδομή και τις δυνατότητες, όλα στην Αρχιτεκτονική Εφαρμογών. Ανάλογα με τα προαναφερθέντα στοιχεία της αρχιτεκτονικής της εφαρμογής, το κόστος μπορεί να διαφέρει κατά μεγάλο περιθώριο. Για παράδειγμα, θέλετε η εφαρμογή σας να μοιάζει με το Instagram και να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, τότε σίγουρα θα σας κοστίσει ΠΟΛΥ. Ωστόσο, ένας μινιμαλιστικός σχεδιασμός με περιορισμένο αριθμό σελίδων και μέση υποδομή μπορεί να βρίσκεται σε μέτριο εύρος.

Εντάξει, είναι πάρα πολλές πληροφορίες για επεξεργασία. Τώρα καθίστε αναπαυτικά και αφιερώστε χρόνο για να μετρήσετε τη μελλοντική σας εφαρμογή σύμφωνα με τις δεδομένες παραμέτρους και προδιαγραφές.

Εν τω μεταξύ, θα μάθουμε τι είναι μια προσαρμοσμένη εφαρμογή για κινητά και πώς μπορεί να ωφελήσει μια επιχείρηση.

4. Προσαρμοσμένη εφαρμογή για κινητά

Ένα επαγγελματικό κινητό εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών μαζί με τις γενικές εφαρμογές προσφέρει επίσης τη σχεδίαση μιας προσαρμοσμένης εφαρμογής για κινητά. Για παράδειγμα, Δυνατότητα ουρανού είναι επαγγελματίας εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τύπων εφαρμογών από γενικές έως προσαρμοσμένες. μπορούν να σχεδιάσουν κάθε είδους εφαρμογές. Τι είναι όμως μια προσαρμοσμένη εφαρμογή και ποιος τη χρειάζεται;

Ακριβώς όπως ένα σύστημα ERP ή μια βάση δεδομένων MIS, μια επιχείρηση μπορεί να έχει την προσαρμοσμένη εφαρμογή της που θα είναι προσβάσιμη μόνο από τους υπαλλήλους της συγκεκριμένης εταιρείας. Αυτή η προσαρμοσμένη εφαρμογή μπορεί να έχει όλες τις λεπτομέρειες των υπαλλήλων, τις λίστες έργων, τις επερχόμενες διακοπές και πολλά άλλα. Επίσης, η ομαδική συνεργασία μπορεί να διασφαλιστεί με μια προσαρμοσμένη εφαρμογή για κινητά.

Κατά την πρόσληψη πόρων για την εταιρεία, οι συνεντεύξεις ή οι αξιολογήσεις μπορούν να διαχειρίζονται έξυπνα μέσω της ίδιας εφαρμογής. Οι υποψήφιοι δεν θα χρειάζεται πλέον να περιμένουν εβδομάδες για να μάθουν αν εξετάζονται ή όχι, μια προσαρμοσμένη εφαρμογή μπορεί να παρακολουθεί τις αποφάσεις HR και ο πιθανός υποψήφιος μπορεί να ενημερωθεί μέσω αυτοματοποιημένου email.

ΕΝΑ εταιρεία ανάπτυξης προσαρμοσμένων εφαρμογών μπορεί να αναφέρει πολύ υψηλότερα σε σύγκριση με ένα γενικό λόγω της εγγενούς δομής και των ειδικών API του. Αλλά αυτό που μπορεί να κάνει μια προσαρμοσμένη εφαρμογή, δεν μπορεί να γίνει από καμία άλλη εφαρμογή.