Όλα για την Υδροδερμοαπόξεση

Το δέρμα είναι η πρώτη και κύρια γραμμή άμυνας του σώματος και αντανακλά την ομορφιά και την ευεξία μας. Ένα από τα πιο απίστευτα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να φροντίσει το δέρμα του για να το διατηρήσει νέο και υγιές. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρήσετε υγιές δέρμα και αυτές οι τεχνικές γίνονται όλο και πιο περίπλοκες. Η υδροδερμοαπόξεση είναι μία από αυτές τις τεχνικές αναζωογόνησης του δέρματος. ΕΝΑ μηχάνημα υδροδερμοαπόξεσης ή συσκευή χρησιμοποιείται συνήθως για την εκτέλεση υδροδερμοαπόξεσης, βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος. Αυτή η τεχνική περιλαμβάνει ταυτόχρονα καθαρισμό, ενυδάτωση και απολέπιση του δέρματος. Το δέρμα σας είναι ευάλωτο σε βλάβες από τον ήλιο, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, το καθημερινό στρες, τη γήρανση, το υπερβολικό κρύο, την υπερβολική χρήση καλλυντικών, την κακή διατροφή, το κάπνισμα κ.λπ. Κατά συνέπεια, χάνει νερό και στεγνώνει. Το δέρμα αρχίζει να φαίνεται κουρασμένο, στρεσαρισμένο, γερασμένο και άρρωστο, χάνοντας την αρχική του φρεσκάδα. Η υδροδερμοαπόξεση είναι μια άμεσα διαθέσιμη και εξαιρετικά αποτελεσματική τεχνική για τη θεραπεία και την πρόληψη αυτών των επιπλοκών.

Ποια είναι η διαδικασία για την υδροδερμοαπόξεση;

Το μηχάνημα μετακινείται πάνω από το δέρμα μετά την εφαρμογή μιας ουσίας που μοιάζει με ζελέ, αφαιρώντας τα κατεστραμμένα και νεκρά κύτταρα του δέρματος. Εάν στη συνέχεια εφαρμοστεί ένα θεραπευτικό συστατικό, γίνεται μασάζ στο δέρμα χρησιμοποιώντας τη συσκευή για δέκα λεπτά. Η επιφάνεια του δέρματος είναι επικαλυμμένη με μια ισχυρή ενυδατική κρέμα στο τελευταίο βήμα για να διατηρήσει την υγρασία στην επιφάνεια του δέρματος. Δεν γίνεται αισθητός πόνος κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. η συσκευή που κινείται κατά μήκος του δέρματος είναι το μόνο που θα νιώσετε. Τα βήματα για τη χορήγηση μιας θεραπείας υδροδερμοαπόξεσης είναι τα εξής:

Αποτοξίνωση

Εάν γίνει σωστά, αυτό το βήμα μπορεί να βελτιώσει τα οφέλη του θεραπεία υδροδερμοαπόξεσης και να δώσει στον ασθενή αποτελέσματα μεγαλύτερης διάρκειας. Το δέρμα έχει πλέον αποστραγγιστεί, γεγονός που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί την υγρασία.

Απολέπιση και Καθαρισμός του Δέρματος

Τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αφαιρούνται από την επιφάνεια του δέρματος. Αυτή η διαδικασία εξαλείφει τις μολύνσεις και το νεκρό δέρμα. Η συσκευή διαθέτει σύστημα αεροσυμπιεστή που κυκλοφορεί ένα φάρμακο ή ορό από γλυκουρονικό οξύ, γαλακτικό οξύ και φυτικά εκχυλίσματα ευεργετικά για το δέρμα.

Λάμψη του δέρματος

Με τη βοήθεια του σαλικυλικού οξέος και του γλυκολικού οξέος, το δέρμα σας θα ανακάμψει πλήρως και θα είναι λαμπερό και νεανικό σε αυτό το σημείο. Αυτές οι ουσίες βοηθούν το φάρμακο να απορροφήσει γρήγορα την επιδερμίδα σας διευρύνοντας τους πόρους του δέρματος. Η διατήρηση και η βελτίωση της υγείας του δέρματος είναι μια από τις πιο σημαντικές εφαρμογές της υδροδερμοαπόξεσης, η οποία είναι ζωτικής σημασίας και απαραίτητη, ειδικά για το δέρμα με τάση ακμής και το λιπαρό.

Οροί Hydro Dermabrasion για ενυδάτωση του δέρματος

Σε αυτό το σημείο, το δέρμα παίρνει όλες τις θεραπευτικές ουσίες που χρειάζεται με τη μορφή κρέμας ή ορού. Τα σημαντικά αντιοξειδωτικά του δέρματος σε αυτούς τους ορούς υδροδερμοαπόξεσης θα αφήσουν το δέρμα σας να φαίνεται καθαρό και νεανικό. Μπορείτε να παρατηρήσετε διάφορα αποτελέσματα με βάση τη λοσιόν υδροδερμοαπόξεσης που εφαρμόζεται στο δέρμα σας.

Θεραπεία με φως για αναζωογόνηση

Στο τελικό στάδιο, οι λάμπες LED και οι υπέρυθρες λάμπες ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου, αναζωογονούν το δέρμα και τερματίζουν το στάδιο αναζωογόνησης.

Οφέλη της Υδροδερμοαπόξεσης

 • Αφαίρεση νεκρών κυττάρων από το δέρμα. Συνήθως, αυτός είναι ο κύριος παράγοντας που συμβάλλει στο θαμπό δέρμα.
 • Καθαρισμός των ανοιχτών πόρων του δέρματος. Ένας από τους πρωταρχικούς παράγοντες για την επίτευξη ομοιόμορφου, όμορφου δέρματος είναι ο καθαρισμός και η σφράγιση των πόρων του δέρματος.
 • Τροφοδοσία των βαθύτερων στιβάδων του δέρματος με οξυγόνο
 • Οι ρυτίδες στο δέρμα μειώνονται ή εξαλείφονται.
 • Αντιμετώπιση δερματικών σπασμών και ακμής
 • Απαλλαγή από ουλές
 • Αναζωογόνηση του δέρματος
 • Βελτίωση της ροής του αίματος του δέρματος
 • Ενυδάτωση και ανακούφιση από το ξηρό δέρμα
 • Μη επεμβατική και χωρίς πόνο
 • Χωρίς παύσεις

συμπέρασμα

Οποιοσδήποτε τύπος δέρματος μπορεί να επωφεληθεί από τις ενυδατικές ιδιότητες της υδροδερμοαπόξεσης. Οποιαδήποτε ηλικία, οποιοδήποτε φύλο και οποιοσδήποτε τύπος δέρματος μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα μηχάνημα υδροδερμοαπόξεσης προς όφελός τους. Αν και δεν υπάρχουν περιορισμοί ηλικίας για την υδροδερμοαπόξεση, αυτή η διαδικασία είναι συνήθως για άτομα άνω των 20 ετών και κάτω των 65 ετών. Εάν το δέρμα σας είναι υγιές και δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα δέρματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μηχάνημα υδροδερμοαπόξεσης για να αναζωογονήσετε και να αναζωογονήσετε το δέρμα σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα μετά την πρώτη συνεδρία.