ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΕΚΤΡΟΤΗΤΑ

Υπάρχουν ορισμένες χώρες στις οποίες η παρένθετη μητρότητα είναι πολύ ακριβή, για παράδειγμα, ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, κ.λπ., κάτι που δεν είναι προσιτό για πολλούς γονείς. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες χώρες της Ασίας και της Ανατολικής Ευρώπης όπου οι υπηρεσίες παρένθετης μητρότητας παρέχονται σε πολύ φθηνότερες και προσιτές τιμές. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί γονείς επισκέπτονται αυτές τις χώρες για παρένθετη μητρότητα. Πολλές από αυτές τις χώρες παρέχουν επίσης είσοδο χωρίς βίζα για τους Ευρωπαίους γονείς.

Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις πιο προσιτές χώρες για παρένθετη μητρότητα.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τα ονόματα των 5 πιο προσιτών χωρών για παρένθετη μητρότητα είναι:

#1: ΓΕΩΡΓΙΑ

Η Γεωργία συγκαταλέγεται στις πιο προσιτές χώρες για παρένθετη μητρότητα στον κόσμο. Η Δημοκρατία της Γεωργίας παρέχει ιατρικές διαδικασίες στις χαμηλότερες τιμές. Παρέχει επίσης νομική προστασία στους γονείς της επιτροπής.

Το μέσο κόστος των υπηρεσιών παρένθετης μητρότητας που προσφέρει η Γεωργία κυμαίνεται μεταξύ $32.000 και 42.000 $. Ωστόσο, διαφορετικές συνθήκες και μεταβλητές οδηγούν σε διακυμάνσεις στην τιμή της παρένθετης μητρότητας.

Η Τζόρτζια προσφέρει ένα πρόγραμμα εγγύησης παρένθετης μητρότητας με πλήρη εγγύηση μωρού με κόστος που κυμαίνεται μεταξύ $55.000 και 60.000 $ που είναι περίπου 70% φθηνότερο από ένα κανονικό πρόγραμμα παρένθετης μητρότητας στις ΗΠΑ. Οι περισσότερες από τις κλινικές ή τα πρακτορεία στη Γεωργία προσφέρουν πλήρη και all inclusive πακέτα παρένθετης μητρότητας που περιλαμβάνουν όλα τα έξοδα.

Εκτός από το προσιτό κόστος παρένθετης μητρότητας, η Γεωργία παρέχει επίσης πολλά άλλα πλεονεκτήματα σχετικά με την παρένθετη μητρότητα, τα οποία περιλαμβάνουν ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, καλά ανεπτυγμένους και σαφείς νόμους για την παρένθετη μητρότητα καθώς και υγιείς παρένθετες μητέρες στις φθηνότερες τιμές.

#2: ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η Ουκρανία είναι μια ευρωπαϊκή χώρα και είναι μια άλλη φθηνότερη και ασφαλής χώρα για παρένθετη μητρότητα. Το μέσο κόστος παρένθετης μητρότητας στην Ουκρανία ή leihmutter ukraine κυμαίνεται από 32.000 $ έως 45.000 $. Επιπλέον, οι χρεώσεις για παρένθετη μητρότητα στην Ουκρανία εξαρτώνται από το αν απαιτείται ή όχι δότης ωαρίων. Για παράδειγμα, τα προγράμματα χαμηλής τιμής συνήθως περιλαμβάνουν μία μόνο προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης, χωρίς τη χρήση ωαρίων δότη. Ως εκ τούτου, το κόστος μπορεί να είναι περίπου $32.000. Ωστόσο, πολλά τοπικά γραφεία παρένθετης μητρότητας στην Ουκρανία παρέχουν επίσης πακέτα παρένθετης μητρότητας all inclusive που κυμαίνονται μεταξύ $50.000 έως 58.000 $.

Εκτός αυτού, η Ουκρανία παρέχει επίσης θαυμάσιες ιατρικές υπηρεσίες που αφορούν υπηρεσίες ART, επιλογή φύλου μωρού, παρένθετες μητέρες στα χαμηλότερα ποσοστά καθώς και καλά ανεπτυγμένους νόμους για παρένθετες μητέρες.

#3: ΡΩΣΙΑ

Στην Ασία, η Ρωσία είναι η πιο προσιτή και αξιόπιστη χώρα για παρένθετη μητρότητα, ωστόσο, δεν έχει ακόμη αποκτήσει πλήρως τις δυνατότητές της. Δεν είναι επίσης πολύ γνωστό σε σύγκριση με άλλες χώρες παρένθετης μητρότητας. Η Ρωσία επέτρεψε τη μονογονεϊκή παρένθετη μητρότητα.

Κατά μέσο όρο, η τιμή παρένθετης μητρότητας στη Ρωσία κυμαίνεται μεταξύ $45.000 και $60.000 που εξαρτάται από το είδος των υπηρεσιών που απαιτούνται, όπως γενετικός έλεγχος, νομικές υπηρεσίες και δότης ωαρίων.

Εκτός από αυτό, η Ρωσία παρέχει επίσης τα ακόλουθα πλεονεκτήματα που σχετίζονται με την παρένθετη μητρότητα:

  • Άδεια μονογονεϊκής παρένθετης μητρότητας.
  • Επιλογή μωρού ανάλογα με το φύλο.
  • Καλά ανεπτυγμένοι και σαφείς νόμοι της παρένθετης μητρότητας που προστατεύουν τους γονείς που επιθυμούν.
  • Καλές σχέσεις με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.
  • Εξαιρετική ιατρική υπηρεσία σχετικά με τις υπηρεσίες ART.

#4: ΛΑΟΣ

Το Λάος είναι μια άλλη χώρα όπου η παρένθετη μητρότητα λειτουργεί με προσιτό κόστος. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πραγματικοί νόμοι για την παρένθετη μητρότητα, αλλά αναμένεται ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να τη νομιμοποιήσει με τη ρύθμιση του κλάδου. Η κυβέρνηση μαθαίνει για τη βιομηχανία και προσπαθεί να προσδιορίσει εάν μπορεί να τροποποιήσει την πρακτική, θα μπορούσε να είναι μια καλή πηγή παραγωγής εισοδήματος για τη χώρα.

Αναμφίβολα, οι πιο προσιτές χώρες παρένθετης μητρότητας βρίσκονται στην Ασία. Ωστόσο, φαίνεται ότι μόνο το Λάος είναι η χώρα όπου λειτουργεί η παρένθετη μητρότητα.

Το μέσο κόστος της παρένθετης μητρότητας στο Λάος είναι περίπου $60.000 έως $70.000. Στο Λάος, το κόστος παρένθετης μητρότητας περιλαμβάνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών διαδικασιών εξωσωματικής γονιμοποίησης με προγεννητική φροντίδα και γενετικό έλεγχο, τον έλεγχο του δότη ωαρίων καθώς και των παρένθετων μητέρων, καθώς και το ταξίδι των παρένθετων μητέρων.

#5: ΚΕΝΥΑ

Η Κένυα είναι μια άλλη προσιτή χώρα για παρένθετη μητρότητα. Είναι μια χώρα της Ανατολικής Αφρικής που έχει τη γραμμή παλτών της στον Ινδικό Ωκεανό. Ωστόσο, έχει τον κίνδυνο να είναι μια άναρχη περιοχή παρένθετης μητρότητας. Δεν υπάρχει νόμος στην Κένυα που να διέπει την παρένθετη μητρότητα. Το Ναϊρόμπι, η πρωτεύουσα της Κένυας είναι μια πολιτεία όπου παρέχονται υπηρεσίες παρένθετης μητρότητας και ιατρικές εγκαταστάσεις γονιμότητας.

Η Κένυα είναι η πιο εφικτή και οικονομικά προσιτή χώρα για παρένθετη μητρότητα για πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Το μέσο κόστος της παρένθετης μητρότητας στην Κένυα είναι μεταξύ $30.000 και $38.000. Επίσης, η χώρα επιτρέπει στους προβλεπόμενους γονείς να φέρουν τους δότες εμβρύων, δότες σπέρματος ή δότες ωαρίων στη χώρα.