Φυσική θεραπεία για μαστίγιο και πόνο στον τράχηλο μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα

Φυσικοθεραπεία είναι μια αποτελεσματική θεραπεία όταν έχετε υποστεί αυτοκινητιστικό ατύχημα και έχετε μυϊκό σφίξιμο, πόνο, πονοκεφάλους ή μαστίγιο. Εδώ στο PT Link Physical Therapy, συνεργαζόμαστε με ασθενείς στο Lambertville, στο Fairborn, στο Bowling Green, στο Τολέδο και στις γύρω πόλεις για να σας βοηθήσουμε να θεραπευθείτε φυσικά μετά από ένα ατύχημα. Εάν παλεύετε με το μαστίγιο και τον πόνο μετά από ένα ατύχημα, λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να θεραπεύσετε από έναν φυσιοθεραπευτή.

Οι συμπληρωματικές θεραπείες και η θεραπεία σας

Μετά από ένα ατύχημα, ένας γιατρός πρωτοβάθμιας περίθαλψης θα πρέπει να αξιολογήσει τα τραύματά σας και να σας παρέχει καθοδήγηση για τα επόμενα βήματά σας για θεραπεία. Μπορεί να σας συνταγογραφηθεί παυσίπονα εάν έχετε σημαντικό πόνο, φυσικοθεραπεία για την αντιμετώπιση του πόνου και της δυσκαμψίας ή μασάζ για να χαλαρώσετε τους σφιγμένους μύες. Στην PT Link Physical Therapy, παρέχουμε τις υπηρεσίες φυσικοθεραπείας που θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε χωρίς να παρεμβαίνετε σε άλλους τύπους θεραπείας που λαμβάνετε. Είναι δυνατό να δείτε μια ποικιλία επαγγελματιών, καθώς η φυσικοθεραπεία είναι μια εξαιρετική συμπληρωματική θεραπεία.

Πώς λειτουργεί η Φυσικοθεραπεία

Φυσικοθεραπεία στο Fairborn βοηθάει κοιτάζοντας προσεκτικά τον πόνο, τη δυσκαμψία και το κακό εύρος κίνησής σας. Ένας φυσιοθεραπευτής εδώ στο PT Link Physical Therapy θα αξιολογήσει τι συμβαίνει μετά το ατύχημα που σας προκαλεί πόνο. Έχει αναπτυχθεί ένα σχέδιο θεραπείας και θα ορίσετε στόχους θεραπείας. Η φυσικοθεραπεία λειτουργεί αργά με την πάροδο του χρόνου, επιτρέποντάς σας να βελτιώσετε την ευελιξία και τη δύναμη καθώς προχωράτε στη θεραπεία.

Οι θεραπευτικοί σας στόχοι στη φυσικοθεραπεία

Καθώς συζητάτε τους θεραπευτικούς σας στόχους, κατανοήστε ότι πρέπει να είναι πράγματα που μπορείτε να μετρήσετε. Ο πόνος λιγότερο από το 50% των περιπτώσεων ή ο πόνος σε κλίμακα 4/10 μπορεί να θεωρηθεί ως στόχος θεραπείας. Όταν παρακολουθείτε τη φυσικοθεραπεία, ο θεραπευτής σας θα εξετάσει τους στόχους σας και θα δει εάν σημειώνετε πρόοδο προς τους στόχους σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν η θεραπεία λειτουργεί ή εάν ο θεραπευτής σας χρειάζεται να δοκιμάσει άλλες μεθόδους για να σας βοηθήσει να ανακάμψετε από το ατύχημα σας.

Ασκήσεις στο σπίτι και διατάσεις

Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε οποιεσδήποτε ασκήσεις και διατάσεις που σας συνταγογραφεί ο φυσιοθεραπευτής για να κάνετε στο σπίτι. Οι ασκήσεις και οι διατάσεις σας δεν πρέπει να πονάνε, καθώς προσπαθείτε να αυξήσετε σιγά σιγά τη δύναμή σας. Οι ασκήσεις φυσικοθεραπείας δεν είναι το ίδιο με το να πηγαίνεις στο γυμναστήριο και να προσπαθείς να χτίσεις μυϊκή μάζα. Το πρόγραμμα ασκήσεων στο σπίτι σας εξελίσσεται αργά για να σας κάνει πιο δυνατό, χωρίς να σας προκαλεί πόνο ή επιπλέον δυσκαμψία.

Αυχεναλγία και Φυσικοθεραπεία

Εάν έχετε μαστίγιο, είναι συνηθισμένο να έχετε πόνο στον αυχένα, πόνο στους ώμους και πονοκεφάλους. Οι τραυματισμοί των μαλακών ιστών χρειάζονται χρόνο για να επουλωθούν, καθώς το αίμα με θρεπτικά συστατικά έχει πρόβλημα να φτάσει στον ιστό σας όταν οι μύες είναι σφιγμένοι. Η φυσικοθεραπεία θα χαλαρώσει τους μύες, βελτιώνοντας την κυκλοφορία στην περιοχή. Ο πόνος στον αυχένα είναι κοινός και ο φυσιοθεραπευτής σας θα δοκιμάσει ήπιες τεχνικές διατάσεων, μασάζ ή κινητοποίησης μαλακών ιστών για να βελτιώσει τη ροή του αίματος στην περιοχή.

Εδώ στο PT Link Physical Therapy, είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε μαζί σας εάν αντιμετωπίζετε πόνο, πονοκεφάλους ή τραυματισμούς μαλακών ιστών μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο [Direct] και δείτε πώς η φυσικοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει στη διαδικασία ανάρρωσής σας. Αν είστε κάτοικος Τολέδο, Μπόουλινγκ Γκριν, Φέρμπορν ή Λάμπερτβιλ, βρισκόμαστε σε κεντρική τοποθεσία για την εξυπηρέτησή σας.