Το Eaton Dh363urk Utility Switch Box

Τα ερμάρια του βοηθητικού κιβωτίου διακοπτών περιλαμβάνουν πολλά περισσότερα από μια απλή λειτουργία on/off και έλεγχο ροής ισχύος. Πρέπει να είναι σε θέση να χειρίζονται την εμπλεκόμενη ροή χωρίς να φουσκώνουν κυκλώματα, χωρίς να αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στο χώρο εργασίας και πρέπει να είναι αρκετά ανθεκτικά ώστε να χειρίζονται επίσης βιομηχανικές συνθήκες, θερμοκρασίες και έκθεση. Στο μάτι του απλού ανθρώπου, ένα κουτί διακοπτών υψηλής ποιότητας μπορεί να φαίνεται σαν απλώς ένας πίνακας με πόρτα με μοχλούς ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο εσωτερικό, αλλά για τον διευθυντή βιομηχανικών εγκαταστάσεων, μπορεί κυριολεκτικά να είναι η χειροκίνητη παραγωγή ασφάλειας που σώζει ζωές.

Ανεβάζοντας το παιχνίδι στον όροφο διαχείρισης ενέργειας

ο Eaton Dh363urk παρέχει ένα ερμάριο διακόπτη κοινής ωφέλειας με ονομαστική τάση 100A και 600V ac/240V, με 1 ή 3 φάσεις, όλες προστατευμένες μέσα σε κουτί από γαλβανισμένο χάλυβα. Η μονάδα παρέχει ένα συγκρότημα 3 πόλων με ονομαστική ένταση ρεύματος 100 και το μεγαλύτερο μήκος της δομής του κιβωτίου είναι 11,13 ίντσες.

Βασική προστασία είναι το μη εύτηκτο συγκρότημα σχεδιασμού, που επιτρέπει σε κάποιον να συνδέσει ή να διακόψει χειροκίνητα ένα φορτίο αμέσως από το σημείο πηγής του που διανέμεται σε ένα δίκτυο. Διατίθενται πολλές επιλογές περιβλήματος και περιλαμβάνονται τα NEMA 1, 3R, 4, 4X και 12.

Κρατώντας τα περίεργα δάχτυλα έξω

Οι δυνατότητες ασφαλείας του Eaton Dh363urk είναι επίσης σχεδιασμένες για να αποτρέπουν αποτελεσματικά τα μη εξουσιοδοτημένα μέρη. Η ρύθμιση του κιβωτίου διαθέτει δυνατότητα τριπλού λουκέτου, κλειδωμένο πλέγμα πόρτας, ανθεκτικό σε μερικό άνοιγμα, εύκολα αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά παραβίασης θραύσης πόρτας και ενσωματωμένη λειτουργία περιστροφικής λεπίδας γρήγορης διακοπής για σκοτώσεις φορτίου έκτακτης ανάγκης.

Η ποιότητα του Eaton κάνει τη διαφορά

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι τα εξαρτήματα των βιομηχανικών διακοπτών είναι όλα ίδια, αλλά αυτό είναι ένας τεράστιος μύθος. Επανειλημμένα, τα κακά εξαρτήματα για διακοπή, σημεία σύνδεσης, έλεγχος ροής φορτίου και παρόμοια ήταν η δαπανηρή κατάρρευση πολλών συστημάτων, επειδή οι άνθρωποι δεν διατήρησαν μια ποιοτική προσέγγιση για ολόκληρη τη διάταξη του δικτύου ισχύος τους. Το Eaton Dh363urk αποφεύγει αυτό το πρόβλημα με έναν κορυφαίο σχεδιασμό που έχει δοκιμαστεί σε μεγάλο βαθμό για βιομηχανικές συνθήκες και προσδοκίες. Όταν είναι πιο σημαντικό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και απαιτείται άμεση διακοπή λειτουργίας, ο πίνακας διακοπτών Eaton δεν πρόκειται να χαλάσει. Ακόμη και με την κύρια λειτουργία σε κίνδυνο, ο περιστροφικός μηχανισμός κοπής ως εφεδρικό εξασφαλίζει ότι η αποκοπή φορτίου είναι μόνο μια ολοκληρωμένη υπόθεση εκτός από τη χειροκίνητη εκκίνηση. Και όταν οι ζωές των ανθρώπων διακυβεύονται άμεσα με τον κίνδυνο αποτυχίας διακοπής ρεύματος, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να επιτραπεί ποτέ η χρήση εξοπλισμού χαμηλότερης ποιότητας.

Χειριστήρια Seagate παρέχει σε εταιρείες και διαχειριστές βιομηχανικών συστημάτων άμεση πρόσβαση στη σειρά προϊόντων της Eaton, συμπεριλαμβανομένης της διάταξης ντουλαπιού διακόπτη Eaton DH363urk. Οι ειδικοί μας μπορούν να βοηθήσουν στον σχεδιασμό και το μέγεθος του κατάλληλου περιβλήματος για τις ανάγκες σας, βοηθώντας στην καθοδήγηση της εγκατάστασης για βέλτιστα αποτελέσματα και απόδοση, εάν προκύψουν ερωτήσεις κατά την εφαρμογή. Καλέστε μας ή στείλτε μας email για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές του διακόπτη αποκοπής της Eaton. Θα χαρούμε να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες, συγκρίνοντας τις διαθέσιμες επιλογές, πώς μπορούν να βελτιώσουν την ασφάλεια αποκοπής για το συγκεκριμένο σύστημά σας και τι θα λειτουργούσε καλύτερα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Παρέχουμε επίσης συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση βοήθειας συντήρησης για υπάρχοντες αγοραστές Eaton DH363urk, ειδικά όταν πρόκειται για αλλαγές ή για προσθήκη αξεσουάρ. Έτσι η Seagate Controls κάνει τη διαφορά για τους πελάτες της.