Τι στοιχεία ελέγχου αποκτά ο κεντρικός υπολογιστής του Webinar κατά την κοινή χρήση οθόνης; – Παραστεχ

Μια συνεδρία διαδικτυακού σεμιναρίου έχει την επιλογή κοινής χρήσης οθόνης που μπορεί να είναι χρήσιμη για τους οικοδεσπότες, τους ομιλητές και τους ειδικούς του κλάδου στο να μοιράζονται όλες τις βασικές πληροφορίες με το κοινό. Η καλύτερη υβριδική πλατφόρμα εκδηλώσεων δίνει προτεραιότητα στον οικοδεσπότη για τα πάντα. Μπορούν να διαχειριστούν ολόκληρο το συμβάν από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ένας οικοδεσπότης μπορεί να κάνει τις αλλαγές ανάλογα με τις διάφορες δυνατότητες και λειτουργίες που θέλει να παρέχει στο κοινό τις υπηρεσίες ζωντανής ροής που διαθέτει. Η κοινή χρήση οθόνης μπορεί να είναι χρήσιμη για την κοινή χρήση των παρουσιάσεων, των ppts και άλλων εγγράφων με το κοινό χωρίς κανένα εμπόδιο.

Έτσι, εδώ είναι μια λίστα με διάφορα στοιχεία που μπορεί να ελέγξει ο οικοδεσπότης ενώ μοιράζεται την οθόνη με το κοινό σε ένα συνεδρία διαδικτυακού σεμιναρίου.

7 πτυχές που μπορεί να ελέγξει ο οικοδεσπότης του Webinar κατά την κοινή χρήση οθόνης!

7 Στοιχεία που μόνο ο οικοδεσπότης του webinar μπορεί να ελέγξει κατά την κοινή χρήση οθόνης στην εικονική σας εκδήλωση είναι τα εξής:

Νέα κοινή χρήσηΈνας οικοδεσπότης διαδικτυακού σεμιναρίου μπορεί να ελέγξει πότε θα ξεκινήσει η κοινή χρήση μιας οθόνης. Συνήθως, κάποιος πρέπει να σταματήσει την τρέχουσα κοινή χρήση για να ξεκινήσει μια νέα συνεδρία κοινής χρήσης οθόνης. Αλλά με την καλύτερη πλατφόρμα εικονικής έκθεσης, οι οικοδεσπότες έχουν την πρόσβαση να μοιράζονται μια οθόνη χωρίς να διακόπτουν την οθόνη που μοιράζονται ήδη.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να σταματήσετε ή να παύσετε την οθόνη που μοιράζεται ήδη με το κοινό. Μπορείτε να συνεχίσετε τη διαφορετική κοινή χρήση οθόνης χωρίς δυσκολίες. Εν ολίγοις, μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε πολλές οθόνες ταυτόχρονα με τους συμμετέχοντες.

Πρέπει να διαβάσετε: Οδηγός Webinar Α έως Ω

Παύση και συνέχιση κοινής χρήσης

Μπορείτε να μοιραστείτε την οθόνη με το κοινό στις συσκέψεις Zoom, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να διακόψετε ή να συνεχίσετε μια οθόνη. Ως εκ τούτου, η πλατφόρμα εικονικών φεστιβάλ προσφέρει την επιλογή να θέσουν σε παύση την οθόνη τους χωρίς ταλαιπωρία. Μπορούν να σταματήσουν την εικόνα ή να την εμφανίσουν στην ίδια σκηνή και να συνεχίσουν οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

Εν ολίγοις, εάν κάνετε αλλαγές στην οθόνη σας, δεν θα εμφανιστεί στην οθόνη στο κοινό μέχρι να συνεχίσετε την οθόνη. Στη συνέχεια θα συνεχίσει την οθόνη από την παρόμοια εικόνα που θέλετε πραγματικά να δείξετε στο κοινό.

Σχόλιο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή εργαλείων σχολιασμού ενώ μοιράζεστε την οθόνη με το κοινό. Η γραμμή εργαλείων σχολιασμού είναι μια γραμμή με διάφορες λειτουργίες που μπορούν να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση οποιωνδήποτε αλλαγών και επεξεργασίας. Μπορείτε να το βρείτε εύκολα κάτω από την οθόνη. Θα περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό λειτουργιών στη λειτουργικότητα κοινής χρήσης οθόνης.

Πρέπει να διαβάσετε: Επιτήρηση εργαζομένων

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι, να επιλέξετε την ενότητα, να προσθέσετε και να εξαλείψετε κείμενο, να σχεδιάσετε οτιδήποτε, να σφραγίσετε τις ενότητες, να χρησιμοποιήσετε τον προβολέα, να εφαρμόσετε τη γόμα για να αφαιρέσετε οποιοδήποτε στοιχείο, να αλλάξετε το χρώμα της μορφής, να αναιρέσετε και να επαναλάβετε οτιδήποτε στην οθόνη, διαγραφή οτιδήποτε εντελώς ή αποθηκεύστε οποιοδήποτε έγγραφο με μια γραμμή εργαλείων. Ένας οικοδεσπότης λαμβάνει όλες αυτές τις δυνατότητες ενώ μοιράζεται μια οθόνη με το κοινό σε μια συνεδρία διαδικτυακού σεμιναρίου.

Τηλεχειριστήριο

Ένας οικοδεσπότης μπορεί να αποφασίσει εάν θα δώσει τον κοινόχρηστο έλεγχο οθόνης στον συμπαρουσιαστή ή στους συμμετέχοντες σε πάνελ. Μπορούν να προσφέρουν πρόσβαση για αλλαγή, επεξεργασία ή διακοπή κοινής χρήσης της οθόνης με όλους τους ομιλητές και τους ειδικούς που μιλούν για ένα παρόμοιο θέμα. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο τηλεχειριστήριο, καθώς όλοι οι συνάδελφοι απαιτούν πρόσβαση και κάνουν αλλαγές στην κοινόχρηστη οθόνη. Μπορεί να έχουν το δικό τους περιεχόμενο ή υλικό που θα ήθελαν να μοιραστούν μέσω της εικονικής εκδήλωσης.

Συγκεκριμένες ρυθμίσεις οθονών

Οι λύσεις υβριδικών συμβάντων μπορούν να σας προσφέρουν μια εξαιρετική επιλογή για ρυθμίσεις εμφάνισης, συμπεριλαμβανομένων νέων ρυθμίσεων ειδικά για την κοινή χρήση οθόνης. Οι οικοδεσπότες μπορούν να ελέγχουν εάν θα εμφανίζουν και να παρέχουν στους άλλους συνδιοργανωτές το στοιχείο ελέγχου για χρήση της επιλογής ρύθμισης κατά τη διάρκεια της ζωντανής συνεδρίας διαδικτυακού σεμιναρίου. Επιπλέον, ο κεντρικός υπολογιστής επιτρέπει και απενεργοποιεί το κοινό και τους άλλους συμμετέχοντες σε πάνελ να χρησιμοποιούν τη ρύθμιση εμφάνισης που παρέχεται από τις λύσεις υβριδικών εκδηλώσεων. Επίσης, το όνομα των συμμετεχόντων θα εμφανίζεται σύντομα δίπλα στον σχολιασμό τους, εάν ο οικοδεσπότης το ορίσει να εμφανίζεται.

Πρέπει να διαβάσετε: Οι πιο σημαντικές μελλοντικές τεχνολογίες για την επίλυση παγκόσμιων προβλημάτων

Βελτιστοποίηση για βίντεο κλιπ πλήρους οθόνης

Μόνο ο οικοδεσπότης μπορεί να παρακολουθήσει εάν μοιράζεται ένα βίντεο κλιπ σε πλήρη οθόνη. Μπορούν να το προσαρμόσουν με ευκολία. Το κοινό μπορεί μόνο να παρακολουθήσει χωρίς να κάνει αλλαγές ή προσαρμογές στην οθόνη. Επιπλέον, μπορούν να κάνουν την οθόνη πλήρη ή μερική ορατή για τους συμμετέχοντες. Οι οικοδεσπότες έχουν την πλήρη ισχύ να το κάνουν.

Διακοπή κοινής χρήσης

Ούτε το κοινό ούτε ο συμμετέχων του πάνελ μπορούν να σταματήσουν να μοιράζονται οποιαδήποτε οθόνη. Είναι υπό τον έλεγχο του οικοδεσπότη να ξεκινήσει η κοινή χρήση της οθόνης ή να σταματήσει η κοινή χρήση της οθόνης. Επιπλέον, ο οικοδεσπότης μπορεί να σταματήσει να μοιράζεται την οθόνη μόλις τελειώσει όλα όσα θέλει να μεταφέρει στο κοινό. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή λειτουργία κοινής χρήσης οθόνης με τον κορυφαίο πάροχο συνεδρίας διαδικτυακού σεμιναρίου. Παρέχουν μόνο πλήρη πρόσβαση στον οικοδεσπότη του διαδικτυακού σεμιναρίου.

Πρέπει να διαβάσετε: Λύσεις λογισμικού Smart IVR για τηλεφωνικά κέντρα

Έτσι, αυτές είναι οι διάφορες πτυχές που μπορούν να βοηθήσουν στην κατανόηση του τι μπορεί να ελέγξει ένας οικοδεσπότης webinar κατά την κοινή χρήση οθόνης. Μπορείτε να δημιουργήσετε καλύτερο αντίκτυπο στο κοινό σε όλο τον κόσμο με εξαιρετικά υβριδική πλατφόρμα εκδηλώσεων χαρακτηριστικά και λειτουργίες.