Τι πρέπει να ξέρετε για τη θεραπεία του πόνου στην πλάτη! – Παραστεχ

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από πόνους στην πλάτη και έχουν σύγχυση σχετικά με το πώς να τον αντιμετωπίσουν. Για να αποφύγετε τον πόνο στην πλάτη, είναι σημαντικό να διατηρείτε τη σωστή καθιστή στάση ανά πάσα στιγμή. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι όλες οι παθήσεις της πλάτης είναι αποτέλεσμα υπερβολικής σωματικής δραστηριότητας. Το να κάνετε βόλτες κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων σας στο γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την πλάτη σας υγιή ενώ κάθεστε στο γραφείο όλη την ημέρα. Αν ανησυχείτε για τον πόνο στην πλάτη μόνο θα τον επιδεινώσετε. Εάν δεν μάθετε πώς να χαλαρώνετε σωστά, μπορεί να εμφανιστούν μυϊκοί σπασμοί.

Όταν αντιμετωπίζετε δυσφορία στην πλάτη, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε με τα βασικά.

Ακόμη και λίγες μέρες ξεκούρασης είναι ευεργετικές. Ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες αναλγητικό όπως η ναπροξένη, η ναπροξένη ή η ακεταμινοφαίνη, ή ακόμα και η ιβουπροφαίνη, μπορεί να σας βοηθήσει όσο περιμένετε. Για ακόμη μεγαλύτερη ανακούφιση από τον πόνο, συνδυάστε θεραπείες με κρύο και θερμότητα. Οι θεραπείες για τον πόνο στην πλάτη, τόσο συνταγογραφούμενες όσο και χωρίς ιατρική συνταγή, μπορούν να βρεθούν σε μια πληθώρα μορφών. Πριν πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις σχετικά με τη φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Εάν τα μη συνταγογραφούμενα αναλγητικά δεν λειτουργούν, θα πρέπει να επισκεφτείτε έναν γιατρό για να δυναμώσετε, Πρόσωμα 500 mg φάρμακα που χορηγούνται μόνο με ιατρική συνταγή.

Θα πρέπει να χάσετε βάρος εάν είστε υπέρβαροι. Η ισορροπία του σώματός σας θα απορριφθεί εάν πάρετε πολύ βάρος. Αυτό μπορεί να καταπονήσει το κάτω μέρος της πλάτης και να οδηγήσει σε μακροχρόνιο πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης. Εάν ο γιατρός σας συστήσει χειρουργική επέμβαση στην πλάτη ως θεραπεία για έντονο πόνο στην πλάτη, ίσως να θέλετε να το σκεφτείτε. Επειδή η χειρουργική επέμβαση είναι μια τελευταία προσπάθεια, θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο εάν έχουν εξαντληθεί όλες οι άλλες επιλογές. Η ενόχληση στην πλάτη λέγεται ότι ανακουφίζεται με την κατανάλωση καφέ. Η καφεΐνη, η οποία βρίσκεται στον καφέ, έχει αποδειχθεί σε πρόσφατη έρευνα ότι βοηθά στον αποκλεισμό της χημικής ουσίας αδενοσίνη. Για να καταπολεμήσετε τη δυσκαμψία που προκαλεί αυτή η χημική ουσία, πιείτε ένα φλιτζάνι καφέ για να βοηθήσετε στο τέντωμα των μυών της πλάτης σας.

Πρέπει να διαβάσετε: Μούδιασμα του δέρματος πριν κάνετε τατουάζ

Βεβαιωθείτε ότι κάθεστε όρθια πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε.

Η σπονδυλική σας στήλη υπόκειται σε περιττή πίεση εάν δεν κάθεστε ίσια. Εάν η δουλειά σας ή άλλες υποχρεώσεις σας απαιτούν να κάθεστε για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μια υποστηρικτική καρέκλα μπορεί να σας βοηθήσει να μην χάσετε το ίχνος της στάσης σας. Βελτιώστε τη στάση σας και βελτιώστε την πλάτη σας καθισμένοι σε μια μπάλα γυμναστικής. Τεντώστε τους μυς σας όταν το σώμα σας είναι ζεστό για να ανακουφίσετε τον πόνο στην πλάτη.

Επωφεληθείτε από τη φάση της χαλάρωσης μετά από μια άσκηση για να τεντώσετε τους μυς σας. Εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, αναζητήστε επαγγελματική φυσική θεραπεία. Ο γιατρός σας θα πρέπει να μπορεί να σας παραπέμψει εάν δεν γνωρίζει ήδη κάποιον. Μπορεί να είναι λίγο ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο. Όσον αφορά την υγεία σας, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι κακή, ωστόσο ένα περιστασιακό ποτήρι κρασί μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη. Εκτός από τη χαλάρωση των μυών σας, το κρασί μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε. Οι πάσχοντες από πόνο στην πλάτη μπορεί να ωφεληθούν από αυτό.

Πρέπει να διαβάσετε: Οι ασκήσεις κάνουν τη στύση των ανδρών να διαρκούν περισσότερο

Η πλάτη σας πρέπει να στηρίζεται σωστά όταν κάθεστε σε μια καρέκλα στη δουλειά.

Ο πόνος στο κάτω μέρος της πλάτης (οσφυϊκή περιοχή) είναι σχεδόν βέβαιος εάν δεν έχετε αρκετή υποστήριξη σε αυτήν την περιοχή. Δοκιμάστε να βάλετε ένα μαξιλάρι πίσω από αυτήν την περιοχή για να λάβετε περισσότερη υποστήριξη ενώ κάθεστε. Είναι δυνατό να μειώσετε τη συχνότητα των οσφυαλγιών φορώντας άνετα παπούτσια. Η στάση σας μπορεί να ποικίλλει και να προκαλέσει πόνο στην πλάτη σας εάν τα παπούτσια σας δεν εφαρμόζουν σωστά. Prosoma 500 Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να αφήσετε την αγάπη σας για τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, επενδύστε τουλάχιστον σε μερικούς πάτους και περιορίστε τον χρόνο σας σε αυτά.

Η χρήση μιας εσφαλμένα διαμορφωμένης καρέκλας υπολογιστή μπορεί να οδηγήσει σε πληθώρα προβλημάτων στην πλάτη. Σε ένα γραφείο υπολογιστή, η οθόνη και το πληκτρολόγιο πρέπει να βρίσκονται αμέσως μπροστά σας, σε άνετο ύψος, ώστε να μπορείτε να πληκτρολογείτε άνετα ενώ κάθεστε σε αυτόν τον σταθμό εργασίας. Κάθε φορά που πρέπει να μεταφέρετε ένα μεγάλο φορτίο, προσπαθήστε να αλλάξετε τις τσάντες σας. Εάν πρόκειται να καθίσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να σκεφτείτε να σταυρώσετε τα πόδια σας.

Πρέπει να διαβάσετε: Τι είναι τα συμπληρώματα PCOS και οι αιτίες τους;

Κρατήστε τους αριστερούς και δεξιούς σας μύες πάντα δεσμευμένους σταυρώνοντας τα χέρια σας πάνω από το στήθος σας. Η πλάτη σας μπορεί να ανακουφιστεί και να αποτραπεί η επιδείνωση ενός μικροπροβλήματος με τη βοήθεια ενός εξαιρετικού θεραπευτή μασάζ.

Ο χρόνιος πόνος στην πλάτη προκαλείται κυρίως από το καθημερινό στρες της ζωής.

Τα άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη ενός καλού μασάζ περιλαμβάνουν ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη και αυξημένη υγεία και ευεξία. Χρησιμοποιήστε ένα παλιομοδίτικο μαξιλάρι θέρμανσης εάν αντιμετωπίζετε οσφυαλγία. Τόσο σε καθιστή όσο και σε ξαπλωμένη θέση, τα μαξιλάρια θέρμανσης προσφέρουν μια βολική θεραπεία για την ενόχληση της πλάτης. Το κάπνισμα όχι μόνο βλάπτει την υγεία με έναν πολύ γνωστό τρόπο αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει πόνο στην πλάτη.

Πρέπει να διαβάσετε: 8 Απαραίτητα Ρούχα Γυμναστικής για Εύκολες Προπονήσεις

Η διακοπή του καπνίσματος μπορεί να μειώσει σημαντικά την ενόχληση στην πλάτη που αντιμετωπίζετε. Με τον πόνο στην πλάτη, η θεραπεία με νερό μπορεί να είναι αποτελεσματική. Το να κάνετε μπάνιο ή ντους μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε τον πόνο που βιώνετε στην πλάτη σας. Είναι επίσης καλή ιδέα να πίνετε άφθονο νερό εάν έχετε παλέψει με πόνους στην πλάτη. Σχεδόν όλες οι δημόσιες πισίνες προσφέρουν υδατοθεραπεία σε κάποια χωρητικότητα. Το τύλιγμα της πλάτης σας σε ένα ρούχο συμπίεσης μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης. Μην πιέζετε υπερβολικά την πλάτη σας.

Η επιλογή του κατάλληλου στρώματος μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της ενόχλησης της πλάτης.

Τα στρώματα μπορεί να είναι ακριβά, αλλά ορισμένοι κατασκευαστές σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε ένα στρώμα για ένα μήνα, εφόσον το στρώμα είναι καλυμμένο. Η ενόχληση στην πλάτη επηρεάζει α μεγάλο ποσοστό των γυναικών. Το κάτω μέρος της πλάτης μιας μητέρας υποφέρει επειδή η πλάτη της ενώ φέρνει το έμβρυό της μπροστά της. Η θεραπεία μασάζ μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε τους μυς σας ανακουφίζοντας από τη δυσφορία και τους σφιγμένους μύες. Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από ενόχληση στην πλάτη σε τακτική βάση. Υπάρχουν τρόποι για να ανακουφίσετε τον πόνο στην πλάτη σας που δεν απαιτούν συνεχείς επισκέψεις σε γιατρό και εθιστικά συνταγογραφούμενα χάπια.

Αυτή η ανάρτηση δημιουργήθηκε με την ωραία και εύκολη φόρμα υποβολής μας. Δημιουργήστε την ανάρτησή σας!