Τι είναι το PE; και ποια είναι η θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης;

Ένας άνδρας που πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτιση συνήθως δεν ελέγχει την εκσπερμάτισή του κατά τη σεξουαλική επαφή. Σε αυτές τις καταστάσεις, ένας άντρας χάνει τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή του για να ικανοποιήσει τη σύντροφό του, κάτι που επηρεάζει άμεσα τη σχέση και την υγεία τους, ψυχική και σωματική. Με τη βοήθεια της ιατρικής επιστήμης, είναι πλέον δυνατό να λάβετε θεραπεία πρόωρης εκσπερμάτωσης ανάλογα με την αιτία της PE στο σώμα σας. Έτσι, το μόνο που χρειάζεστε είναι να απευθυνθείτε σε ένα καλός σεξολόγος στο Gurgaon.

Τι είναι η πρόωρη εκσπερμάτωση;  -

Η επιλογή ενός καλού σεξολόγου είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία της θεραπείας της ΠΕ σας. Είναι επειδή σας βοηθούν να προσδιορίσετε την ακριβή αιτία και τη θεραπεία και σας βοηθούν να καλύψετε τα θέματα μετά τη θεραπεία.

Ψάχνετε για έναν καλό γιατρό σεξ; Επισκεφθείτε τον Δρ. Chirag Bhandari στο IASHIndia και θα σας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε σεξουαλικό πρόβλημα με την κατάλληλη φροντίδα και προσοχή. Χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία, μηχανήματα και μεθόδους για τη θεραπεία σεξουαλικών ζητημάτων όπως η πρόωρη εκσπερμάτιση με τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας.

Τι είναι η Πρόωρη Εκσπερμάτωση;

Κοινώς γνωστή ως πρώιμη εκσπερμάτιση, η ΡΕ είναι μια σεξουαλική διαταραχή που σχετίζεται με τους χρόνους εκσπερμάτωσης ενός άνδρα. Ο ιδανικός χρόνος εκσπερμάτωσης για ένα ζευγάρι για να πετύχει ικανοποιητική επαφή είναι μεταξύ 5 και 10 λεπτών μετά τη διέγερση. Αλλά όταν ο χρόνος μειώνεται σε 1 ή 2 λεπτά, έρχεται σε πρώιμη εκσπερμάτιση.

Όταν ένας άντρας διεγείρεται, το σώμα του στέλνει κάποια σήματα στον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό του που ξεκινά τη διαδικασία της εκσπερμάτισης. Αφού φτάσει σε μια συγκεκριμένη περίοδο ενθουσιασμού ή όταν αυτό το άτομο διεγείρεται σεξουαλικά, αυτά τα σήματα αποστέλλονται ξανά στα αναπαραγωγικά όργανα από τον εγκέφαλο και τον λώρο. Και αυτή η διαδικασία προκαλεί εκσπερμάτιση (απελευθέρωση σπέρματος) στο σώμα.

Θεραπείες πρόωρης εκσπερμάτωσης

Θεραπείες πρόωρης εκσπερμάτωσης

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι θεραπείας του Pee στα αρσενικά. Η θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης εξαρτάται μόνο από την έκταση των προβλημάτων και το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Ο Δρ Chirag Bhandari προσφέρει τις καλύτερες θεραπείες για όλους τους τύπους σεξουαλικών διαταραχών, συμπεριλαμβανομένης της πρόωρης εκσπερμάτωσης στην Τζαϊπούρ. Και οι θεραπείες του έρχονται με τα καλύτερα ποσοστά επιτυχίας στην πόλη. Για παράδειγμα, εδώ είναι διάφορες μέθοδοι για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης:

1. Θεραπείες συμπεριφοράς

Πρώτον, οι συμπεριφορικές θεραπείες είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη θεραπεία της PE χωρίς τη χρήση φαρμάκων ή φαρμάκων. Σε αυτές τις θεραπείες, οι γιατροί συστήνουν διάφορες μεθόδους και ασκήσεις στον ασθενή για να τον βοηθήσουν να διαχειριστεί μόνος του τις στύσεις. Αυτές οι μέθοδοι είναι χρήσιμες για έναν άνδρα που υποφέρει από επίκτητα προβλήματα εκσπερμάτωσης ή εκείνους που βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της ΠΕ. Υπάρχουν μέθοδοι για εκείνους τους άνδρες που έχουν πρωτογενή (δια βίου) PE, και μερικοί από τους τρόπους, για παράδειγμα, οι μέθοδοι stop-start και squeeze.

2. Ναρκωτικά

Όταν οι συμπεριφορικές θεραπείες δεν λειτουργούν για τον ασθενή ή έχουν περάσει το αρχικό στάδιο της διαταραχής, χορηγούνται φάρμακα και φάρμακα για τη θεραπεία των προβλημάτων. Μετά την αξιολόγηση του ζητήματος, ο γιατρός συνταγογραφεί ένα σύνολο φαρμάκων για τη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας του ατόμου.

Το καλύτερο φάρμακο για την καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης - στο Ohman

Για παράδειγμα, οι κάψουλες καθυστέρησης Avanafil και Ohman είναι μερικά δημοφιλή φάρμακα για την PE που συνιστούν οι γιατροί.

3.Χειρουργική

Όταν οι γιατροί δεν έχουν άλλη επιλογή για να λύσουν το πρόβλημα της Πρόωρης Εκσπερμάτωσης, η τελευταία ευκαιρία είναι να αφαιρέσουν το πρόβλημα από τη ρίζα του με χειρουργική επέμβαση. Μετά την ανάλυση του ιατρικού ιστορικού και άλλων απαραίτητων πραγμάτων από ειδικούς ανδρικής γονιμότητας, οι γιατροί προσφέρουν μια χειρουργική επέμβαση/εγχείρηση για τη θεραπεία της ΠΕ.

Γιατί είναι απαραίτητη η διαβούλευση για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης;

Η διαδικτυακή διαβούλευση είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες που παρέχονται σε άτομα για να βοηθήσουν όσους αναζητούν βοήθεια για σεξουαλικά ζητήματα. Η συζήτηση για σεξουαλικές διαταραχές σε άλλους εξακολουθεί να είναι δύσκολη για μερικούς ανθρώπους και ντρέπονται. Οι άνθρωποι μαθαίνουν για διάφορες πτυχές των ασθενειών που σχετίζονται με το σεξ και τρόπους να διατηρήσουν τη σεξουαλική τους υγεία μέσω διαβουλεύσεων. Επιπλέον, βοηθά στον εντοπισμό του προβλήματος στο αρχικό στάδιο και βοηθά στην επίτευξη της ιδανικής θεραπείας.

Η καλύτερη διαδικτυακή διαβούλευση για PE

Διαδικτυακή διαβούλευση με τον καλύτερο σεξολόγο στο Gurgaon

Αν ψάχνετε για διαδικτυακές συμβουλευτικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση του σεξουαλικού σας ζητήματος στην Ινδία, σας προτείνουμε μόνο το καλύτερο. Δρ Chirag Bhandari (ο καλύτερος σεξολόγος στο Gurugram)

Ο Δρ Chirag Bhandari είναι ο καλύτερος γιατρός για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Ο Δρ Bhandari έχει περισσότερα από επτά χρόνια εμπειρίας στη θεραπεία όλων των πτυχών της ανδρικής αναπαραγωγικής υγείας και διαταραχών. Αντιμετωπίζει τους ασθενείς του με ψυχραιμία και με την αφοσίωση να δημιουργήσει έναν ισχυρό δεσμό μαζί τους για να μοιραστεί τα ζητήματά τους μαζί του χωρίς καμία συστολή και δισταγμό. Εν τω μεταξύ, αναλύουν την ακριβή αιτία του σεξουαλικού προβλήματος όπως το PE με την κατάλληλη αλληλεπίδραση ένας προς έναν και στη συνέχεια σχεδιάζουν σχολαστικά την καλύτερη δυνατή θεραπεία.

Κάθε άτομο που πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτωση και αναζητά τρόπους αντιμετώπισής της, μπορεί να επιλέξει διαδικτυακές υπηρεσίες συμβουλευτικής από την IASH, Ινδία. Είναι ένας από τους πιο βολικούς αλλά αποτελεσματικούς τρόπους θεραπείας της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Έτσι, το μόνο που χρειάζεστε είναι να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του IASH, Ινδία. Συμπληρώστε τώρα την ηλεκτρονική φόρμα διαβούλευσης από τον Δρ Chirag Bhandari.