Τα 4 κορυφαία παιχνίδια για υπολογιστή για παιχνίδι έως το 2020 | Παιχνίδι

Παιχνίδια PC

Δεν είναι εύκολο να καλέσετε τα τέσσερα κορυφαία παιχνίδια. Σε αυτή τη φάση, πρέπει να δοκιμάσετε μια σειρά παιχνιδιών. Έχω κάνει τα ίδια πράγματα. Συγκέντρωσα 4 παιχνίδια για υπολογιστή που έπαιξαν πολύ κατά τη διαδικασία κλειδώματος. Και, με το Google Search Console, το έκανα αυτό. Δείτε αυτά τα παιχνίδια με τα περισσότερα παιχνίδια τώρα.

PUB Γ

Τα βιντεοπαιχνίδια PUBG βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της δημοτικότητας. Τουλάχιστον 30 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παίζουν αυτό το παιχνίδι, πιο γνωστό ως Player Unknown Battlegrounds ή PUBG. Το παιχνίδι είναι εξίσου δημοφιλές σε άτομα όλων των ηλικιών. Το παιχνίδι PUBG περιστρέφεται γύρω από πολλές εγκαταλειμμένες πόλεις με διάφορους τύπους όπλων διάσπαρτα σε όλη την πόλη, συμπεριλαμβανομένων των δρόμων, των Ghats, των σπιτιών.

Στην αρχή του παιχνιδιού, 100 παίκτες μεταφέρονται σε ένα αεροπλάνο σε οποιαδήποτε πόλη. Στην αρχή του παιχνιδιού, 100 παίκτες μεταφέρονται σε ένα αεροπλάνο σε οποιαδήποτε πόλη. Κατά την προσγείωση στο νησί, το κύριο καθήκον είναι να βρείτε όπλα, πανοπλίες, οχήματα και άλλον επιζώντα εξοπλισμό στην εγκαταλελειμμένη υποδομή. Τότε κάθε παίκτης αρχίζει να ψάχνει ο ένας τον άλλον για να σκοτώσει. Αυτός που θα επιζήσει, στο τέλος, θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού.

Χρειάζονται κατά μέσο όρο περισσότερα από 30 λεπτά για να παίξετε ένα πλήρες παιχνίδι γύρου. Οι πόντοι απονέμονται με βάση το ποιος επέζησε από το παιχνίδι και ποιος κατάφερε να σκοτώσει περισσότερους παίκτες. Αυτός ο τύπος παιχνιδιού ονομάζεται Battle Roy winner. Και ο στόχος καθενός από αυτούς θα είναι να βρουν και να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον, έτσι αυτός που θα επιζήσει, στο τέλος, είναι ο νικητής

Pub-g

Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι το PUBG. Όταν το PUBG βγήκε στην αγορά το 2016, δεν υπήρχε άλλο τέτοιο παιχνίδι στην αγορά. Με υπέροχα γραφικά, αυτό το παιχνίδι έχει πολύ ενθουσιασμό και δράση. Ένα από τα αξιοθέατα του παιχνιδιού είναι ο εικονικός κόσμος. Το βαν του παιχνιδιού είναι διακοσμημένο με μια ποικιλία τεχνητών υποδομών, που κυμαίνονται από βουνά, ποτάμια και ανοιχτές ερήμους.

Το πολυπόθητο παιχνίδι κοστίζει μόλις 20 δολάρια. Το παιχνίδι είχε έσοδα 11 εκατομμυρίων την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του. Ο αριθμός των ανοιχτών αυξάνεται από την πρώτη εβδομάδα. Το παιχνίδι πούλησε περίπου 10 εκατομμύρια αντίτυπα τον πρώτο μήνα του.

Στους επόμενους δύο μήνες της, ο αριθμός των παικτών σχεδόν ξεπέρασε τα δύο γκολ. Προς το τέλος του 2016, έγινε το πιο δημοφιλές παιχνίδι, ξεπερνώντας το μακροχρόνιο Game League of Legends. Προς το παρόν, τουλάχιστον 30 εκατομμύρια άνθρωποι παίζουν αυτό το παιχνίδι κάθε μέρα.

Call Of Duty

Παιχνίδια PC

Το Call of Duty είναι ένα άλλο δημοφιλές παιχνίδι. Μια πλήρης έκδοση του call of duty για κινητά θα δημοσιευτεί πολύ σύντομα. Ήδη πολλοί παίκτες έχουν παίξει αυτό το παιχνίδι. Μπορείτε να επιλέξετε όλους τους γνωστούς χαρακτήρες του call of duty όπως ο Captain Price.

Αυτό το παιχνίδι περιέχει περισσότερες δυνατότητες όπως λειτουργία πολλών παικτών, deathmatch, team deathmatch, capture the flag. Μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι μόνοι σας, αλλά αν παίξετε αυτό το παιχνίδι αφού φτιάξετε μια ομάδα με πέντε μέλη, τότε θα είναι πιο ενδιαφέρον.

Περιλαμβάνει διαφορετικούς πίνακες ηγετών και φυλές. Το Battle royal έχει διαφορετικό σύστημα κατάταξης. Εάν είστε νέος παίκτης, τότε θα μπερδευτείτε να επιλέξετε τη δυνατότητα αυτού του παιχνιδιού. Είναι πολύ εύκολο να ελέγχεται όπως τα παιχνίδια FPS για κινητά. Πρέπει να σκοτώσουν ένα χτύπημα, να βοηθήσουν και να διαχωρίσουν το σημείο του χτυπήματος στο κεφάλι. Για να παίξετε αυτό το παιχνίδι πρέπει να έχετε μια έκδοση Android 5.1. Χρειάζεται τουλάχιστον 3 gigabite RAM. Αλλά τα 4 gigabit είναι καλύτερα.

Η ποιότητα ήχου αυτού του παιχνιδιού είναι πολύ βελτιωμένη. Αυτό το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο Google Play Store, για όσους είναι λάτρεις του Call of Duty και επίσης για όσους θέλουν να απολαύσουν καλά παιχνίδια στυλ FPS στο κινητό, αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα καλό. Το Call of Duty Games είναι ένα πραγματικά καλό παιχνίδι που θα κάνει τον χρόνο σας ευχάριστο.

Μεταξύ μας

Μεταξύ μας

Το Among Us είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι αυτή τη στιγμή στον κόσμο των παιχνιδιών. Είναι κυρίως ένα διαδικτυακό παιχνίδι κοινωνικής αφαίρεσης για πολλούς παίκτες. Κυκλοφόρησε με το στούντιο παιχνιδιών της Αμερικής Inner sloth στις 15 Ιουνίου 2018. Αν δείτε τη ρύθμιση του διαστημόπλοιου αυτού του παιχνιδιού, τότε πρέπει να ελκύεστε από αυτό το παιχνίδι. Ένας παίκτης πρέπει να παίξει έναν ή δύο ρόλους σε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα ο κλέφτης έπαιζε τον μπάτσο κάνοντας μικρές σημειώσεις στο χαρτί; Το Among Us είναι ακριβώς ένα τέτοιο παιχνίδι.

Η μόνη διαφορά είναι ότι έχουν προστεθεί μερικά επιπλέον βήματα σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να ξεκινήσετε το παιχνίδι με περισσότερους από έναν παίκτες. Δύο-τρεις από αυτούς θα είναι σε ρόλο απατεώνων. Η δουλειά αυτών των απατεώνων στο Among As είναι να σκοτώσουν τα άλλα μέλη της βίδας. Μπορείτε να ενώσετε αυτά τα δύο δωμάτια, δημόσια και ιδιωτικά.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα τρία διαστημικά λεωφορεία, ανάλογα με το πόσους απατεώνες θέλετε να παίξετε. Μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι με Wi-Fi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Ακόμη και εσείς μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι με ένα άγνωστο άτομο. Εάν θέλετε να πάτε σε μια δημόσια αίθουσα, μπορείτε να μπείτε στην κάρτα μενού και να αποφασίσετε σε ποιο συγκεκριμένο δωμάτιο θέλετε να μπείτε κάνοντας κύλιση.

Ακόμη και μπορείτε να παίξετε στο ιδιωτικό δωμάτιο, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, πρώτα, χρειάζεστε τον κωδικό δωματίου του οικοδεσπότη. Κατά τη διάρκεια αυτού του παιχνιδιού δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσουμε περισσότερο. Πρέπει να εκφράσετε τη γνώμη ή το σχόλιό σας με λίγα λόγια. Σε αυτό το παιχνίδι, θα σημειωθείτε με χρώμα. Εδώ το όνομά σου δεν έχει σημασία. Συνολικά, το Among as έχει κάνει πάταγο στον κόσμο του παιχνιδιού αυτή τη στιγμή.

Οι Happy Wheels ξεμπλοκαρίστηκαν

Παιχνίδια PC

Το Happy Wheels είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια αυτή τη στιγμή. Αυτό το παιχνίδι παίζεται από άτομα όλων των ηλικιών. Αυτό το παιχνίδι δημιουργήθηκε το 2010 από ένα αμερικανικό στούντιο που ονομάζεται Fancy Power. Ο δημιουργός του Happy Wheels είναι ο Jim Bonacci.

Ο παίκτης πρέπει να παλέψει σε αυτό το παιχνίδι ενάντια σε πολλά προβλήματα για να κερδίσει. Αν και αυτό το παιχνίδι προορίζεται να παίξει online, αυτό το παιχνίδι μπορεί επίσης να παιχτεί εκτός σύνδεσης. Και η παραλλαγή Happy Wheels εκτός σύνδεσης ονομάζεται Οι Happy Wheels ξεμπλοκαρίστηκαν. Μπορείτε να κατεβάσετε το Happy Wheels από όλους τους ιστότοπους που έχουν επιβεβαιωθεί.