Τα πρέπει και τα μη της θεραπείας της διάρροιας των ταξιδιωτών

Πώς να αντιμετωπίσετε τη διάρροια των ταξιδιωτών;

Όταν ταξιδεύετε μακριά από το σπίτι, θέλετε να διασφαλίσετε ότι απολαμβάνετε κάθε λεπτό του ταξιδιού σας. Ωστόσο, όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να κολλήσετε ασθένειες που μπορεί να μην κολλήσετε στο σπίτι. Ακόμη χειρότερα, μπορεί να επηρεάσει ολόκληρο το ταξίδι σας.

Η διάρροια των ταξιδιωτών αναφέρεται σε περιπτώσεις όπου έχετε ξαφνική έως σοβαρή κένωση. Συνήθως ανάβει ξαφνικά όταν ταξιδεύετε, είτε με αεροπλάνο, βάρκα ή αυτοκίνητο. Η διάρροια των ταξιδιωτών μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι πρέπει να πάτε στην τουαλέτα χωρίς προειδοποίηση.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε για τη θεραπεία της διάρροιας των ταξιδιωτών, των συμπτωμάτων της διάρροιας των ταξιδιωτών και των θεραπειών για τη διάρροια των ταξιδιωτών.

Κάνετε: Πίνετε άφθονα υγρά

Όταν έχετε διάρροια, είναι απαραίτητο να πίνετε πολλά υγρά. Αυτό θα βοηθήσει στην πρόληψη της αφυδάτωσης, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε άλλα σοβαρά προβλήματα. Τα υγρά θα βοηθήσουν επίσης στην αποβολή των τοξινών που προκαλούν διάρροια.

Η κατανάλωση διαυγών υγρών όπως νερό ή ζωμός είναι ζωτικής σημασίας. Θα πρέπει να αποφεύγετε την καφεΐνη και το αλκοόλ, καθώς μπορούν να επιδεινώσουν τη διάρροια.

Κάνετε: Πάρτε φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή

Εάν έχετε διάρροια ταξιδιωτών, είναι απαραίτητο να παίρνετε φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή. Το φάρμακο θα βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων και θα βοηθήσει επίσης στην πρόληψη της εξάπλωσης της ασθένειας.

Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες στη συσκευασία. Θα πρέπει να παίρνετε το φάρμακο μόνο για το συνιστώμενο χρονικό διάστημα.

Κάνετε: Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας

Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι προκαλεί τη διάρροια σας ή εάν έχετε άλλες ερωτήσεις ή ανησυχίες, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Θα είναι σε θέση να σας προσφέρουν την καλύτερη πορεία θεραπείας με βάση την περίπτωσή σας.

Για παράδειγμα, σκέφτεστε να πάρετε το Xifaxan. Είναι ένα μη απορροφούμενο αντιβιοτικό που μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη διάρροια των ταξιδιωτών, αλλά δεν είναι κατάλληλο για όλους. Επομένως, θα πρέπει πάντα να αναζητάτε πρώτα ιατρική συμβουλή. Αγοράστε το Xifaxan εδώ αν ο γιατρός δώσει το all-clear.

Μην: Τρώτε γαλακτοκομικά προϊόντα

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορούν να επιδεινώσουν τη διάρροια και να την επιδεινώσουν. Μπορούν επίσης να αυξήσουν τις πιθανότητες αφυδάτωσης, η οποία είναι ήδη ένας κίνδυνος με τη διάρροια.

Είναι απαραίτητο να παραμένετε ενυδατωμένοι όταν έχετε διάρροια, επομένως η αποφυγή των γαλακτοκομικών προϊόντων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να το κάνετε αυτό. Υπάρχουν πολλά άλλα τρόφιμα που πρέπει να φάτε που δεν θα επιδεινώσουν τη διάρροια σας. Μείνετε σε αυτά και θα είστε στο δρόμο προς την ανάκαμψη.

Μην: Τρώτε πικάντικα ή λιπαρά τρόφιμα

Τα πικάντικα ή λιπαρά τρόφιμα μπορούν να επιδεινώσουν τη διάρροια και να οδηγήσουν σε άλλα πεπτικά προβλήματα. Αντ ‘αυτού, επιμείνετε στο ήπιο, εύπεπτες τροφές όπως ρύζι, μπανάνες και τοστ.

Η αντιμετώπιση της διάρροιας των ταξιδιωτών είναι εύκολη

Εάν θέλετε να μάθετε για τη θεραπεία της διάρροιας των ταξιδιωτών, να θυμάστε πάντα ότι η κατανάλωση άφθονων υγρών και η αποφυγή γαλακτοκομικών προϊόντων είναι ο καλύτερος τρόπος.

Μπορεί επίσης να θέλετε να πάρετε ένα φάρμακο χωρίς ιατρική συνταγή όπως η λοπεραμίδη για να βοηθήσετε με τα συμπτώματα. Με λίγη προσοχή, μπορείτε σύντομα να σταθείτε ξανά στα πόδια σας και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Αν ενδιαφέρεστε για άλλες χρήσιμες ταξιδιωτικές συμβουλές; Δείτε το υπόλοιπο site μας!