Τα καλύτερα συμπληρώματα για την ανάπτυξη των μυών

Τα συμπληρώματα για την ανάπτυξη των μυών αξίζουν, ως βιομηχανία δισεκατομμύρια δολάρια. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ενδιαφέρονται περισσότερο για τον όγκο, την κατασκευή και την ανύψωση από ποτέ.

Αλλά αν μόλις ξεκινάτε το ταξίδι σας για την οικοδόμηση μυών, τα διάφορα συμπληρώματα για την οικοδόμηση μυών μπορεί να είναι αρκετά μπερδεμένα. Ποια είναι τα καλύτερα συμπληρώματα για την οικοδόμηση μυών; Και τι κάνουν πραγματικά;

Λοιπόν, μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να ξεκαθαρίσουμε τα πολλά μυστήρια που περιβάλλουν τον άγριο κόσμο των συμπληρωμάτων μυϊκής μάζας. Μείνε στη θέση του και συνέχισε να διαβάζεις, γιατί κοντεύουμε να πρήξουμε.

Τι είναι τα συμπληρώματα για την ανάπτυξη των μυών;

Πρωτεΐνη, κρεατίνη και κάθε άλλη τίνη κάτω από τον ήλιο. Όλοι έχουμε ακούσει για αυτούς, αλλά τι είναι πραγματικά;

Με απλά λόγια, τα συμπληρώματα μυών μπορούν να βοηθήσουν με δύο τρόπους. Μπορούν να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας ή μπορούν να σας βοηθήσουν στην πραγματική διαδικασία οικοδόμησης μυϊκής μάζας.

Το πρώτο είναι αρκετά κατανοητό. Όπως ακριβώς το πώς τρώγοντας ένα μεγάλο πιάτο ζυμαρικά ακριβώς πριν από την προπόνηση θα γεμίσει με τούρμπο την άρση σας, η λήψη ενός συμπληρώματος πριν από την άρση μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε αυτές τις επιπλέον επαναλήψεις. Η ενέργεια που καταναλώνεται γίνεται ενέργεια που καταναλώνεται. Απλός!

Τα συμπληρώματα μυϊκής ανάπτυξης είναι λίγο πιο περίπλοκα. Η οικοδόμηση μυών λειτουργεί, παραδόξως, καταστρέφοντας τους μυς. Όταν σηκώνετε ένα μεγάλο βάρος, προκαλείτε κάθε είδους χαρακιές και γρατζουνιές στη μυϊκή σας μάζα που το σώμα σας πρέπει να επιδιορθώσει. Όταν κάνει αυτές τις επισκευές, κάνει τον μυ σκληρότερο, μεγαλύτερο και δυνατότερο.

Χρησιμοποιεί πρωτεΐνη για να το κάνει, γι’ αυτό και η λήψη συμπληρωμάτων πρωτεΐνης μπορεί να σας βοηθήσει στο ταξίδι σας στον παράδεισο της μυϊκής μάζας.

Πώς μπορώ να επιλέξω τα καλύτερα συμπληρώματα;

Πρώτα απ ‘όλα, μην παρασυρθείτε από φτηνές «θαυματουργές θεραπείες» από ανυπόληπτους πωλητές σε ιστότοπους τρίτων. Η ποιοτική μυϊκή ανάπτυξη χρειάζεται ένα ποιοτικό προϊόν, γι’ αυτό θα πρέπει να αγοράζετε μόνο από νόμιμους εμπόρους μυών (επισκεφθείτε το CrazyMass εδώ για ένα τέτοιο παράδειγμα).

Όσο για το ποια συμπληρώματα να αγοράσετε, εξαρτάται από τους στόχους σας! Θέλετε να μεγιστοποιήσετε τις επαναλήψεις σας; Διπλασιάστε τις δυνάμεις σας; Ή απλώς μαζικοποιήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε; Αυτοί οι στόχοι μπορούν να αλλάξουν τα συμπληρώματα που πρέπει να αναζητάτε.

Ένα συμπλήρωμα για το οποίο μπορείτε να εγγυηθείτε ότι θα πρέπει να παίρνετε πάντα είναι η πρωτεΐνη. Η πρωτεΐνη είναι τόσο χρήσιμη για όλα τα είδη που σχετίζονται με τους μυς που δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τη λήψη της.

Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τη δύναμή σας, δοκιμάστε την κρεατίνη. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο για να αυξήσετε τις αποδόσεις σας στη δύναμη κατά την ανύψωση!

Μυϊκή μάζα για τις μάζες

Και αυτό ολοκληρώνει τον σύντομο αλλά εκθαμβωτικό οδηγό μας για τον δροσερό κόσμο των συμπληρωμάτων για μυϊκή ανάπτυξη. Είτε είστε βετεράνος αρσιβαρίστας είτε είστε νέος στον κόσμο των βαρών, αυτά τα συμπληρώματα μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας και να ελαχιστοποιήσετε τους πόνους σας στον κόσμο της άρσης βαρών.

Λοιπόν, βγείτε εκεί έξω και ξεσκιστείτε, συνάδελφοι γυμναστήριοι!

Σας άρεσε αυτό το κομμάτι; Ελέγξτε τον ιστότοπό μας για περισσότερα!