Τάσεις ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά το 2020

Η βιομηχανία εφαρμογών για κινητά απασχολούσε την επιχείρηση χρόνια τώρα. Όποιο και αν είναι το όνομα τομέα της επιχείρησης, κάθε εταιρεία θα πρέπει να ενσωματώνει τις πιο καυτές τεχνολογίες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά για την αγορά της μέγιστης ανάπτυξης και να πολλαπλασιάσει την ικανότητα επίτευξης του στοχευμένου κοινού.

Η επιχείρηση εφαρμογών για κινητά είναι ένας τομέας που συνεχίζει να βελτιστοποιείται σχεδόν καθημερινά. Έτσι, για να συμβαδίσετε με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών, πρέπει να δημιουργήσετε τις απαιτούμενες αλλαγές στη διαδικασία.

Μετά από μια ολοκληρωμένη ανάλυση της επιχείρησης εφαρμογών για κινητά, η ομάδα ειδικών μας έχει δημιουργήσει τις κορυφαίες τάσεις τεχνολογίας φορητών εφαρμογών που θα την κάνουν μεγάλη το 2020.

Τάσεις ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά

1. Τεχνολογία Beacon

Η τεχνολογία Beacon θα είναι η πρώτη σας μόδα ανάπτυξης φορητών εφαρμογών που είναι απαραίτητη και υιοθετείται γρήγορα από επιχειρήσεις όπως μουσεία, ξενοδοχεία, υγειονομική περίθαλψη κ.λπ. Είναι πολύ χρήσιμη στην εγγύτητα τοποθεσίας και στην προώθηση της τεχνολογίας, και λόγω της απλότητας χρήσης της, ένας τακτικός χρήστης μπορεί να πολύ γρήγορα να το συνηθίσεις.

Θα βοηθήσει από την ανταλλαγή πληροφοριών των κερδών. Για παράδειγμα, τα Beacons θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα στον τομέα λιανικής, ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με IoT.

2. APM και EMM

Η Διαχείριση Απόδοσης Εφαρμογών (APM) και η Διαχείριση Επιχειρήσεων για κινητά (EMM) είναι τα 2 στοιχεία που αποτελούν μέρος της διαδικασίας βελτίωσης των εταιρικών εφαρμογών για κινητά μακροπρόθεσμα.

Το APM μπορεί να είναι οι μετρήσεις σας για κινητά που ενσωματώθηκαν στην Google το 2016. Εισήχθη για να εξαλείψει το εμπόδιο που τείνει να επιβραδύνει την απόδοση της εφαρμογής, επίσης με αυτόν τον τρόπο. Το APM βοηθά πραγματικά στην ενίσχυση της λειτουργικότητας. Και λόγω της σημασίας του, το APM έχει γίνει ένα αγαπημένο εργαλείο των ελεγκτών διασφάλισης ποιότητας για τη δική σας διαδικασία δοκιμής εφαρμογών.

3. Αντίκτυπος των ασύρματων υπηρεσιών 5G

Η τεχνολογία 5G όχι μόνο θα είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, αλλά επιπλέον, είναι πιθανό να έχει μεγάλη αξία το 2020 και μετά. Το πρώτο πράγμα που συνοδεύει αυτό το σύστημα 5G μπορεί να είναι ο ρυθμός που λέγεται ότι είναι 100 φορές ταχύτερος από το δίκτυο 4G.

4. Wearable Devices

Οι φορητές συσκευές δεν είναι ολοκαίνουργιες στη βιομηχανία. Έχουμε ήδη δει έξυπνα ρολόγια, δαχτυλίδια γυμναστικής, ιχνηλάτες και πολλά άλλα δαχτυλίδια που είναι έξυπνα. Αυτά τα φορητά έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κοινωνικοποιούμαστε με όλες τις έξυπνες συσκευές.

5. Τεχνητή Νοημοσύνη

Η Τεχνητή Νοημοσύνη ή AI βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής τα τελευταία χρόνια με μια σημαντική ανακάλυψη στη νέα τεχνολογία στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά. Ο σχεδιασμός του με εφαρμογές για κινητά όχι μόνο έκανε τις εφαρμογές πιο λαμπερές, αλλά εξοικονομεί επίσης πολύ χρόνο, προσπάθεια και χρήματα για την εταιρεία βελτίωσης εφαρμογών για κινητά.

6. Άμεσες εφαρμογές Android

Η Google κυκλοφόρησε τις Instant εφαρμογές το 2016 για να κάνει τα πράγματα πιο κατάλληλα για προγραμματιστές και χρήστες. Αυτές θα είναι οι εγχώριες εφαρμογές που λειτουργούν, για παράδειγμα, ιστότοποι και ενδέχεται να φέρουν άτομα με τις λειτουργίες τους.

Για να το θέσω απλά, οι Instant εφαρμογές μπορούν να θεωρηθούν ως προσπάθεια για τις περισσότερες εφαρμογές στις οποίες οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση χωρίς να τις καταναλώσουν.

7. Σύζευξη IoT

Το Web of Things δεν είναι απλώς μια ολοκαίνουργια ιδέα και οι αρχές του είναι αρκετά αναγνωρίσιμες στον τομέα των εφαρμογών για κινητά. Έχοντας το ποικίλο λογισμικό του, μπορούμε σίγουρα να το θεωρήσουμε ως μελλοντική τάση.

8. AR και VR

Ενώ το VR επαναπροσδιορίζει τη Γη, το AR είναι το κερασάκι στην ψηφιακή τούρτα. Τα προηγούμενα δύο χρόνια, είδαμε εμμονικά στυλ παιχνιδιού όπως Pokemon Move, Incell, Dino Trek και πολλά άλλα.

9. Σημασία πορτοφολιών για κινητά

Η ώθηση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τη διαδικτυακή τραπεζική έχει προσθέσει στην τεράστια ανάπτυξη των επιλογών διαδικτυακών πληρωμών που προσφέρονται στους χρήστες του. Αλλά με την εισαγωγή του Apple Purchase και του Google Wallet, οι πελάτες αλλάζουν σταδιακά στο m commerce. Ωστόσο, η αλυσίδα Block εισέρχεται στις πληρωμές και τροφοδοτεί τις εφαρμογές με αυξημένες επιλογές εμπορίου δεσμευμένου χρήματος.

10. AMP to Action

Το AMP είναι μια εργασία από την Google σε συνεργασία χρησιμοποιώντας το Twitter. Για να το θέσω απλά, το AMP είναι στην πραγματικότητα ένα απογυμνωμένο μοντέλο HTML για να επιταχύνει την ταχύτητα των σελίδων για κινητά. Εξουσιοδοτεί τους προγραμματιστές να δημιουργούν σημαντικούς ιστότοπους και ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης, χαμηλότερα ποσοστά εγκατάλειψης και υψηλή απόδοση σε όλες τις κινητές συσκευές.

11. Ασφάλεια εφαρμογών για κινητά

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο της ανάπτυξης εφαρμογών και θα συνεχίσει να κυριαρχεί σε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις.

12. Εφαρμογές για φορητές συσκευές που βασίζονται σε σύννεφο

Για να κάνετε την εφαρμογή να λειτουργεί χωρίς κόπο σε πολλές εφαρμογές, η προσαρμογή στις τεχνολογίες Cloud είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της εφαρμογής.

13. Αποκλεισμός αλυσίδας σε εφαρμογές για κινητά

Το block-chain είναι απλώς ένα κοινόχρηστο, αμετάβλητο καθολικό για την τεκμηρίωση των πληροφοριών ενός παρόχου που αναφέρονται ως κύβοι. Το καθολικό είναι το πραγματικό ιστορικό συναλλαγών ή bit-coins. κανένα από τα οποία δεν μπορεί να αλλάξει χωρίς αλλαγή όλων των επόμενων μπλοκ αυτού του συστήματος.