Συμβουλές για τον καλύτερο τρόπο να διαλέξετε ένα μπλοκ χειροκίνητης αλυσίδας με τραμ;

Η λέξη «επιχειρείν» φέρνει στο νου την εικόνα του υλικού και των μηχανικών κατασκευών που λειτουργούν άψογα. Όπως και να έχει, χρειάζεται πάρα πολλά για να υποστηρίξετε και να συμβαδίσετε με αυτήν την άψογη. Κατά συνέπεια, θέλετε να εξασκηθείτε σε εξωφρενική εγρήγορση και να κατευθύνετε μια ευρεία εξέταση για να εργαστείτε με την καλύτερη έκθεση. Λίγη λησμονιά και απουσία προσοχής είναι μια φόρμουλα για κολοσσιαία συμφέροντα εκτός βάσης, ανεπαρκείς μηχανές.

Αυτό συμβαίνει επειδή η πλήρωση του βασικού ρόλου της ανύψωσης και της μείωσης ιδιαίτερα σημαντικών επιβαρύνσεων μέσω αλυσίδων. Οι επιχειρηματίες γνωρίζουν ότι η απλή δραστηριότητα του τραβήγματος της αλυσίδας μπορεί να σηκώσει αυτό που υπογραμμίζει τα βασικά στοιχεία της διατήρησης μιας επιχείρησης. Ακολουθώντας τα μέσα που έχουμε καταγράψει σε αυτό το άρθρο, θα μεταβείτε στον οδηγό σας. Ποιος ήξερε να διαλέξει το ιδανικό μπλοκ αλυσίδας με τρόλεϊ για τον κλάδο σας θα μπορούσε να είναι τόσο ικανός και απλός;

Πώς να επιλέξετε ένα αξιοπρεπές Χειροκίνητο μπλοκ αλυσίδας με ένα τραμ;

Όταν δημιουργείται το υλικό, θα πρέπει να ασχοληθεί κανείς με τα ιδανικά του. Θα πρέπει να υπάρχουν σταθερά μερικά όρια που εξαρτώνται από τα οποία ο αγοραστής θα πρέπει να κρίνει τη φύση της τροχαλίας χειροκίνητης αλυσίδας και κατά συνέπεια να ενεργεί ανάλογα με τις ανάγκες.

· Επιλέξτε τη σωστή χωρητικότητα (Η γνώση της χωρητικότητας είναι δύναμη)

· Επιλογή της κατάλληλης τοποθέτησης (με γάντζο ή τρόλεϊ)

· Επιλέξτε Triple Spur Gear System.

· Αλυσίδα φορτίου που αποτελείται από κράμα χάλυβα.

· Το μήκος της αλυσίδας πρέπει να επιλέγεται με ακρίβεια.

· Ανταλλακτικά που μπορούν να αλλάξουν.

· Η εγγύηση έρχεται πρώτη. . . Επιπλέον, Last

1. Επιλέξτε τη σωστή χωρητικότητα (Η γνώση της χωρητικότητας είναι δύναμη)

Είναι ακριβές να πούμε ότι περιπλανηθείτε στον τομέα των μπλοκ αλυσίδων χωρίς να γνωρίζετε τις ικανότητες του κλάδου σας; Αυτό είναι ίσως το καλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε στην αρχή. Σε γενικές γραμμές, το τετράγωνο όριο κυμαίνεται από 0,5 τόνους σε περίπου 50 τόνους για την επίτευξη έλξης και άρσης σημαντικών επιβαρύνσεων. Πάνω απ’ όλα, χαρακτηρίστε τα όρια που εξαρτώνται από τις ανάγκες του οργανισμού σας.

Θα βοηθούσε στον καθορισμό των προαπαιτούμενων και θα βρούμε μια κατάλληλη απάντηση για εσάς. Κάθε φορά που αυτό έχει ολοκληρωθεί, μπορείτε να συνεχίσετε να ακολουθείτε διαφορετικά όρια που καταγράφονται από κάτω. Βρήκατε τον σωστό τρόπο για να προμηθευτείτε το ιδανικό μπλοκ αλυσίδας. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει τώρα, αλήθεια.

2. Επιλέξτε Triple Spur Gear System

Ένα αξιοπρεπές μπλοκ αλυσίδας με τραμ θα έχει σταθερά ένα πλαίσιο γραναζιών τριπλής ακίδας. Περιορίζει τον κίνδυνο των κινδύνων στο εργασιακό περιβάλλον και ταυτόχρονα διευκολύνει το επάγγελμα. Η εποχή των μπλοκ αλυσίδων χειροκίνητων με τραμ με όργανα Worm drive έχει περάσει. Θα πρέπει να βασίζεται κανείς σταθερά σε ένα πλαίσιο που είναι ένας συνδυασμός παραγωγικού μηχανισμού αιχμής και ανυψωτικού τροχαλίας συμπαγούς αλυσίδας με κατάλληλο μήκος αλυσίδας.

3. Αλυσίδα φορτίου που αποτελείται από κράμα χάλυβα.

Η αλυσίδα σωρών του μπλοκ αλυσίδας με τραμ θα πρέπει να αποτελείται από χάλυβα αμαλγάματος βαθμού 80. Το κύριο σημείο που θέλετε να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός Χειροκίνητο καρότσι ανύψωσης αλυσίδας είναι ότι η αλυσίδα σωρού δεν είναι φυσικά συγκολλημένη. Πρέπει να απαιτήσετε την εργασία για να διασφαλίσετε ότι ένα μοναχικό κομμάτι αλυσίδας αντικαθιστά την αλυσίδα σωρού. Επιπλέον, σταματήστε να χρησιμοποιείτε τις διεπαφές αλυσίδας που έχουν συγκολληθεί. Ανεξάρτητα από το πλάτος της αλυσίδας, η χειροκίνητη συγκόλληση θα έχει σταθερά μια πιθανότητα απογοήτευσης κατά τη φροντίδα του φορτίου.

5. Το μήκος της αλυσίδας πρέπει να επιλέγεται με ακρίβεια.

Κάποιος θα πρέπει να έχει τις κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με τα είδη του υλικού πριν το χρησιμοποιήσει. Ο κανόνας του αντίχειρα που πρέπει να τηρήσετε εδώ είναι αυτός – μετρήστε το ύψος του ανελκυστήρα. Βεβαιωθείτε ότι το μήκος στερέωσης σωρού είναι ισοδύναμο με το ανάστημα ανύψωσης και την αλυσίδα του χεριού γύρω στα δύο πόδια, όχι ακριβώς το μήκος ανύψωσης. Για παράδειγμα, στην περίπτωση που το μέγεθος του μπλοκ αλυσίδας ανύψωσης είναι 20 πόδια, τότε, σε αυτό το σημείο, αυτό της αλυσίδας χειρός θα πρέπει να είναι 18 πόδια.

6. Έμφαση στο χρονικό πλαίσιο εγγύησης. Η εγγύηση έρχεται πρώτη. . . Επίσης, Last

Ισχύει για οτιδήποτε κάτω από τον ήλιο που θα αγοράσετε. Με κάθε ειλικρίνεια, η εγγύηση είναι το υψηλότερο επίπεδο διασφάλισης που μπορεί να έχετε. Είναι πολύ θεμελιώδες όταν αγοράζετε ένα μπλοκ αλυσίδας να το δημιουργείτε ξανά σε μεγάλη απόσταση. Οι ρυθμίσεις διασφάλισης και εγγύησης θα αποφύγουν την άσκοπη χρήση σε περίπτωση που υπάρχουν λανθασμένα στοιχεία ή βλάβη. Όταν επιλέγετε ένα χειροκίνητο μπλοκ αλυσίδας με το τραμ, θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους εγγύησης και τον χρόνο του αντικειμένου. Η αγορά ενός αντικειμένου χωρίς προκαθορισμένη εγγύηση ή περίοδο διασφάλισης είναι ένα σοβαρό όχι.