Σημασία Smartwatches

Τα έξυπνα ρολόγια εξακολουθούν να είναι μοντέρνα στη σημερινή κουλτούρα που αγαπά την τεχνολογία και έχουν γίνει μια συσκευή για μια σειρά εφαρμογών. Έχουν πολλές λειτουργίες που διευκολύνουν την ολοκλήρωση ορισμένων δραστηριοτήτων και είναι χρήσιμο να μην δένετε τα δύο χέρια με τα smartphone για να λαμβάνετε πληροφορίες από το στήριγμα τους.

Όχι απλά ένας χρονομετρητής

Σε πολλούς αρέσει να φορούν ρολόι. Ο στόχος είναι είτε πρακτικός (απλώς πείτε την ώρα) είτε κομψός. Ο καρπός κάποιου φαίνεται καταπληκτικός σε ένα ωραίο ρολόι.

Αλλά η άφιξη του smartphone κάνει τα ρολόγια όλο και λιγότερο δημοφιλή. Όταν το τηλέφωνό σας λέει την ώρα, ποιος πρέπει να αγοράσει ένα ρολόι, έχει ημερολόγιο και ξυπνητήρι; Αυτή είναι μια αληθινή δήλωση, γι’ αυτό και οι πωλήσεις ρολογιών έχουν πέσει τα τελευταία χρόνια

Οι λειτουργίες των έξυπνων ρολογιών είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι προσελκύονται. Καθε Προδιαγραφές Huawei Watch Fit αποδείξει πόσο προηγμένο θα μπορούσε να είναι ένα smartwatch.

Ταξιδέψτε φίλε

Για παράδειγμα, το Huawei Watch μπορεί να δώσει μια δόνηση στον καρπό για να σας ειδοποιήσει ενώ ακολουθείτε τις οδηγίες εάν πρέπει να στρίψετε δεξιά ή αριστερά. Μπορείτε, για παράδειγμα, να ακολουθήσετε έναν αόρατο οδηγό που σας λέει πού να πάτε και όχι να κοιτάτε συνεχώς ένα smartphone. Κοιτάξτε ψηλά και ρίξτε μια ματιά στη σκηνή αντί να κοιτάξετε τον χάρτη.

Εύρεση Συσκευών

Γνωρίζετε καλά την απογοητευτική εμπειρία της απώλειας ενός τηλεφώνου ή κλειδιών. Πάντα φαίνεται ότι δεν μπορούμε να αργήσουμε για μια σημαντική περίσταση!

Ευτυχώς, ένα έξυπνο ρολόι μπορεί να κάνει αυτή την ανωμαλία παρελθόν. Τα περισσότερα προσφέρουν τη λειτουργία “Εύρεση τηλεφώνου”. Μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας ή άλλο gadget και όποτε θέλετε μπορείτε να το χτυπάτε γύρω από το ρολόι σας. Χάσατε το τηλέφωνό σας; Χάσατε το τηλέφωνό σας; Για να το βρείτε σε δευτερόλεπτα, απλώς πατήστε μερικά κουμπιά στο ρολόι σας.

Πολλά έξυπνα ρολόγια αποτελούν θεμελιώδες στοιχείο της παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης. Θα σας επιτρέψει να επιτύχετε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης. Έτσι, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ένα αξιοπρεπές έξυπνο ρολόι, αν σκεφτείτε ποτέ να κουβαλήσετε έναν ιχνηλάτη γυμναστικής ή βηματόμετρο. Τι ακριβώς μπορεί να κάνει ένα έξυπνο ρολόι;

Μπορείτε να μετρήσετε βήματα, απόσταση, θερμίδες, καρδιακή ταχύτητα, σφυγμό, ύπνο και μερικές φορές μπορείτε ακόμη και να υπολογίσετε άλλες σημαντικές μετρήσεις. Δοκιμάσαμε πρόσφατα το LQM EX1 Fitness Tracker και είμαι πεπεισμένος ότι μπορείτε να έχετε ένα εξαιρετικό smartwatch.

Οι επαναφορτώσεις Garmin είναι ιδιαίτερα καλά gadget που βασίζονται στη φυσική κατάσταση, αλλά τα περισσότερα περιλαμβάνουν δυνατότητες παρακολούθησης φυσικής κατάστασης σήμερα, καθώς η παραγωγή της τεχνολογίας είναι πολύ φθηνότερη από ό,τι ήταν παλιά.

Λειτουργεί ως τηλέφωνο

Δεν χρειάζεται να βγάλετε το τηλέφωνό σας από την τσέπη σας εάν έχετε ένα έξυπνο ρολόι στον καρπό σας. Ενδέχεται να ληφθούν κλήσεις ή απαντήσεις σε μηνύματα εν κινήσει. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό όταν ασκείτε ή όταν η μεταφορά ενός τηλεφώνου είναι απλά πολύ άβολη.

Υπάρχει επίσης φωνητική υποστήριξη σε ορισμένα ρολόγια. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τον καρπό σας και να αλληλεπιδράσετε με κάποιον εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, παρόμοια με κάτι από το Star Trek!

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον καρπό σας

Σε ποιον δεν αρέσει να βλέπει στον καρπό του Facebook, Twitter, WhatsApp, SnapChat ή άλλες ειδοποιήσεις κοινωνικής δικτύωσης; Λοιπόν, πραγματικά, το απενεργοποιώ πάντα, αλλά είναι μια λειτουργία “πρέπει” για άλλους.

Ορισμένα ρολόγια εμφανίζουν απλώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μηνύματά σας, ενώ άλλα σας επιτρέπουν επίσης να αλληλεπιδράτε με την εφαρμογή σας. Δεν υποστηρίζω ότι χρησιμοποιείτε αυτό ως τον κύριο τρόπο σύνδεσης με τους ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή είναι λίγο κουραστικό, αλλά όταν ξεμείνετε ή οτιδήποτε άλλο, είναι φανταστικό!

Συνεργάτης αθλητικών δραστηριοτήτων

Ίσως θέλετε να βλέπετε τα μηνύματα, τις κλήσεις ή τις ειδοποιήσεις σας όταν τρέχετε, κάνετε ποδήλατο, κολυμπάτε ή οποιονδήποτε άλλο τύπο δραστηριότητας. Μερικές φορές δεν μπορείτε να κρατήσετε τηλέφωνο σε ορισμένες δραστηριότητες και όταν το κάνετε, είναι απλώς περίεργο και εκνευριστικό. Αυτό είναι όπου ένα έξυπνο ρολόι είναι πραγματικά ωφέλιμο.

Είσαι δύτης; Κανένα θέμα! Κανένα πρόβλημα! Το Apple Watch Series 4 είναι αδιάβροχο 50 μέτρα υποβρύχια. Απλώς χαλαρώστε γρήγορα ενώ κολυμπάτε και διαβάστε τα μηνύματά σας χωρίς να βγείτε από την πισίνα.

Μην χάσετε τον απόλυτο αδιάβροχο έξυπνο οδηγό μας για να εξετάσετε ποια μοντέλα πιστεύουμε ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Τα έξυπνα ρολόγια και άλλα φορητά, όπως μπάντες, πληρούν τις απαιτήσεις των χρηστών. Κριτικές Huawei Band 6 είναι το παράδειγμα των συγκροτημάτων