Πώς να εγκαταστήσετε και να διορθώσετε προγράμματα οδήγησης Bluetooth στα Windows 10

Τα Windows 10 διαθέτουν υποστήριξη Bluetooth που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση συσκευών Bluetooth. Εάν έχετε συνδεδεμένο υλικό Bluetooth στον υπολογιστή σας με Windows 10, τότε μπορείτε να συνδέσετε άλλες συσκευές Bluetooth σε αυτό. Ένα πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth είναι απαραίτητο όπως και άλλα προγράμματα οδήγησης στον υπολογιστή σας. Διαφορετικοί υπολογιστές απαιτούσαν διαφορετικά προγράμματα οδήγησης Bluetooth. Κάθε πρόγραμμα οδήγησης στον υπολογιστή θα πρέπει να ενημερώνεται τακτικά, όπως και το πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth. Επομένως, για να λειτουργούν σωστά οι συσκευές Bluetooth και ο υπολογιστής μας, πρέπει να ενημερώνουμε τακτικά τα προγράμματα οδήγησης Bluetooth.

Σε αυτό το ιστολόγιο, θα συζητήσουμε πώς μπορείτε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης εύκολα και με μη αυτόματους και αυτόματους τρόπους λήψης, εγκατάστασης και ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης Bluetooth στον υπολογιστή Windows 10.

Πώς μπορώ να κατεβάσω και να εγκαταστήσω το πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth των Windows 10;

Αρχικά, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth για τον υπολογιστή μας με Windows 10. Πρέπει να βεβαιωθούμε για τα τρία πράγματα που αναφέραμε παρακάτω πριν ενημερώσουμε το πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth.

  1. Γνωρίστε το σύστημά σας
  2. Αναζητήστε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth και κατεβάστε το
  3. Εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth που έχετε κατεβάσει

1. Γνωρίστε το σύστημά σας

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας. Μόλις λάβετε τις πληροφορίες, μπορείτε να εγκαταστήσετε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth–

1. Ανοίξτε το Πίνακας Ελέγχου

Για να ανοίξετε τον πίνακα ελέγχου, πρέπει να πληκτρολογήσετε Πίνακας Ελέγχου στη γραμμή αναζήτησης. Επίσης, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Windows Key + R και μετά να πληκτρολογήσετε Πίνακας Ελέγχου και να πατήσετε enter.

2. Τώρα κάντε κλικ στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

3. Τώρα κάντε κλικ στο Σύστημα

4. Κάνοντας κλικ στο Σύστημα θα ανοίξουν οι πληροφορίες συστήματος.

5. Τώρα, αναζητήστε τον επεξεργαστή και τον τύπο συστήματος και σημειώστε τον.

2. Τώρα μπορείτε να αναζητήσετε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth για τον υπολογιστή σας και να το κατεβάσετε

Με τις πληροφορίες που σημειώσαμε νωρίτερα, μπορούμε πλέον να αναζητήσουμε το πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth. Για να αναζητήσουμε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth, πρέπει να το αναζητήσουμε από το πρόγραμμα περιήγησής μας.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού και στη γραμμή αναζήτησης πληκτρολογήστε το όνομα του επεξεργαστή και προσθέστε λήψη προγράμματος οδήγησης Bluetooth μπροστά του.

2. Θα δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας επεξεργασίας σας, ανοίξτε την. Αυτό θα εγγυηθεί για το γνήσιο πρόγραμμα οδήγησης χωρίς κακόβουλο λογισμικό ή μόλυνση.

3. Τώρα από τον ιστότοπο πρέπει να κατεβάσετε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε λήψη του Windows 10 προγράμματα οδήγησης Bluetooth που είναι συμβατά με την έκδοσή σας (32 bit ή 64 bit).

3. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth που μόλις κατεβάσατε

Το πρόγραμμα οδήγησης που έχετε κατεβάσει από το Διαδίκτυο, απλά πρέπει να κάνετε διπλό κλικ στα αρχεία εγκατάστασης του. Μόλις ξεκινήσει η εγκατάσταση, πρέπει απλώς να ακολουθήσετε τα βήματα που παρέχονται από το πρόγραμμα εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα. Μόλις εγκατασταθεί το πρόγραμμα οδήγησης, επανεκκινήστε το σύστημά σας και η συσκευή Bluetooth θα λειτουργεί κανονικά.

Λόγος για την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης συσκευής Bluetooth σε φορητό υπολογιστή Windows 10;

Τα μη ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης Bluetooth θα δημιουργήσουν το πρόβλημα κατά τη σύνδεση συσκευών Bluetooth στα Windows 10. Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη σύνδεση ηχείων, ακουστικών ή άλλων συσκευών Bluetooth, εάν το πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth στον υπολογιστή σας με Windows 10 δεν ενημερωθεί.

Πώς μπορείτε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης Bluetooth σε υπολογιστή με Windows 10;

Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης Bluetooth στον υπολογιστή μας με Windows 10. Μπορούμε να ενημερώσουμε το πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth με μη αυτόματο τρόπο ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή για να το ενημερώσουμε με ένα μόνο κλικ.

Εδώ θα σας δείξουμε και τις δύο μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να ενημερώσετε εύκολα το πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth.

Μη αυτόματος τρόπος ενημέρωσης του προγράμματος οδήγησης Bluetooth των Windows 10

Χρήση του Device Manager για την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης Bluetooth

1. Πρώτα πρέπει να ανοίξουμε το Device manager για να αναζητήσουμε το υλικό για το οποίο θέλουμε να ενημερώσουμε το πρόγραμμα οδήγησης.
Για να ανοίξετε τη Διαχείριση συσκευών, πατήστε το πλήκτρο Windows + R και πληκτρολογήστε devmgmt.msc και, στη συνέχεια, πατήστε enter Ή μπορείτε να πληκτρολογήσετε Διαχείριση Συσκευών στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε enter.

2. Τώρα αναζητήστε Bluetooth και κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα του.

3. Μόλις δείτε το πρόγραμμα οδήγησης που θέλετε να ενημερώσετε, κάντε δεξί κλικ πάνω του και μετά κάντε κλικ στο Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης.

4. Τώρα επιλέξτε Αναζήτηση αυτόματα για ενημερωμένο λογισμικό προγράμματος οδήγησης.

5. Τώρα θα βρει αυτόματα την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης και θα την εγκαταστήσει μόλις βρεθεί.

Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε το αναγνωριστικό υλικού του υλικού Bluetooth μεταβαίνοντας στις ιδιότητες. Στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το αναγνωριστικό στο πρόγραμμα περιήγησης ενώ χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα οδήγησης κάτω ως πρόθεμα. Τώρα μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το σεβαστό πρόγραμμα οδήγησης και να το εγκαταστήσετε.

Ετυμηγορία:

Η ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης Bluetooth είναι απαραίτητη καθώς δεν θα λειτουργήσει σωστά εάν δεν ενημερωθεί σωστά. Μπορείτε εύκολα