Πώς να διορθώσετε προβλήματα μείωσης των προβολών ιστορίας Instagram

Προβολές ιστορίας Instagram

Το Instagram έχει πολλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν την πιο συμπαθή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι τα stories του Instagram. Αυτές οι ιστορίες είναι υπέροχες για να αλληλεπιδράτε με φίλους και να μοιράζεστε αυτό που αγαπάτε. έχει επίσης γίνει ένας πολύ καλός τρόπος για την προώθηση των επιχειρήσεων και την εκτέλεση εκστρατειών οπτικού μάρκετινγκ.

Αυτό με τη σειρά του ωφελεί τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και όλους όσους το χρησιμοποιούν για τη δημιουργία εσόδων και την καθιέρωση επωνυμίας. Υπάρχουν συνολικά 500 εκατομμύρια λογαριασμοί από τώρα, που υπάρχουν στο Instagram. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ενεργοί στα stories του Instagram σε καθημερινή βάση. Σε αυτό το άρθρο μάθετε γιατί Προβολές ιστορίας Instagram είναι κάτω και πώς να τα ανακτήσετε.

Τι είναι οι προβολές ιστορίας Instagram;

Η ιστορία του Instagram όχι μόνο ενισχύει την αφοσίωση των χρηστών, αλλά βοηθά επίσης στην απόκτηση περισσότερων οπαδών για τη διάδοση μιας επωνυμίας. Σήμερα σχεδόν κάθε επιχείρηση έχει έναν καθιερωμένο λογαριασμό στο Instagram. Αυτοί οι λογαριασμοί Instagram είναι συνήθως επαγγελματικοί λογαριασμοί και μέσω των λογαριασμών τους, διαχειρίζονται επιχειρήσεις.

Στο Instagram, μπορεί κανείς να αλληλεπιδράσει με φίλους και πελάτες για να κάνει τα απαραίτητα. Σε αυτήν την εφαρμογή κοινωνικών μέσων, μπορείτε να συνδεθείτε με οποιονδήποτε χρήστη του Instagram πέρα ​​από τα όρια. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα της χρήσης μιας εφαρμογής μέσων κοινωνικής δικτύωσης και, επίσης, της προώθησης των επιχειρήσεων. Στο insta story, αυτό που έχει σημασία είναι οι προβολές της ιστορίας στο Instagram.

Το Instagram εμφανίζει ποιος έχει δει την ιστορία σας και σας επιτρέπει να κρατήσετε ή να αποκλείσετε χρήστες που δεν θέλετε. Η λήψη εξαιρετικών προβολών ιστορίας Instagram σημαίνει ότι η αφοσίωση χρήστη του λογαριασμού σας είναι εξαιρετική. Πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να κερδίσουν περισσότερους ακόλουθους και προβολές πληρώνοντας σε bots. Ωστόσο, ο αλγόριθμος Instagram είναι αρκετά έξυπνος για να σπάσει αυτά τα bots. Αυτό εξασφαλίζει ίση ορατότητα σε όλους.

Πώς να αυξήσετε τις προβολές της ιστορίας του Instagram;

Για να διασφαλίσετε ότι εκτίθεστε σε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων, είναι σημαντικό να καταγράψετε πόσες προβολές έχετε λάβει. Εάν οι προβολές της ιστορίας σας στο Instagram δεν εμφανίζονται, μεταβείτε στις ρυθμίσεις Instagram και κάντε τις απαραίτητες αλλαγές. Για να αυξήσετε τις προβολές ιστορίας, ακολουθούν μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να δείτε σημαντικά αποτελέσματα.

1. Μείνετε συντονισμένοι με τις τάσεις:

Ένας εξαιρετικός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι οι προβολές της ιστορίας σας στο insta αυξάνονται ανάλογα με την τάση είναι σημαντικός. Οι άνθρωποι στο insta έλκονται από διαφορετικά στυλ που εκτελούνται με την ίδια τάση. Ακολουθώντας τις τάσεις των κυλίνδρων του Instagram και τοποθετώντας τους σε ιστορίες μπορεί να αυξηθούν οι προβολές. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή ρύθμιση ήχου και βίντεο και διατηρείτε τη μοναδική αλλά και στην τάση.

2. Εργαστείτε με Influencers:

Οι Influencers στο Instagram είναι άνθρωποι που βοηθούν στην προώθηση επιχειρήσεων και επωνυμιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές είναι οι πιο διάσημες και διάσημες προσωπικότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των οποίων οι επιπτώσεις είναι μεγάλες και εκτεταμένες. Η συνεργασία με τέτοιους παράγοντες επιρροής διασφαλίζει την προβολή της επωνυμίας και οι άνθρωποι θα ήθελαν να ελέγξουν την ιστορία σας στο Instagram αυξάνοντας έτσι τις προβολές.

3. Κάντε ανοιχτό λογαριασμό:

Δεν χρειάζεται να έχετε μια επωνυμία ή επιχείρηση αποκλειστικά για να αυξήσετε τις προβολές στο Instagram! Ακόμα κι αν έχετε προσωπικό λογαριασμό, μπορείτε να αυξήσετε τις προβολές εάν οι προβολές της ιστορίας του Instagram είναι μειωμένες. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας στο Instagram είναι ανοιχτός και όχι περιορισμένος. Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα σας και να αλληλεπιδρούν με τη σελίδα σας.
Εάν ο λογαριασμός σας δεν είναι ανοιχτός, μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Instagram. Στις ρυθμίσεις του προφίλ του λογαριασμού σας, μπορείτε να διαχειριστείτε την ορατότητα του λογαριασμού σας και να τον αλλάξετε σε άνοιγμα από περιορισμένο. Ομοίως, μπορείτε να κάνετε και το αντίστροφο εάν χρειάζεται.

4. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε ετικέτα και να σχολιάσετε:

Στο Instagram, οι ετικέτες και τα σχόλια λειτουργούν πολύ αποτελεσματικά για να αυξήσουν την αλληλεπίδραση σελίδων στις ενότητες με τις περισσότερες προβολές. Εάν οι προβολές της ιστορίας σας είναι μειωμένες, δοκιμάστε να προσθέσετε ετικέτες σε σχετικά μέρη, άτομα που σχετίζονται με την ιστορία σας. Αυτό θα στείλει τους χρήστες μέσω ετικετών στη σελίδα σας και θα βοηθήσει στην αύξηση των προβολών σε χρόνο μηδέν. Σχολιάστε ιστορίες και κάντε τις πιο διαδραστικές για να δείτε στη συνέχεια αποτελεσματικά αποτελέσματα.

5. Ελέγξτε τα Analytics:

Η ανασκόπηση των αναλυτικών στοιχείων τέλος στις ιστορίες του Instagram σάς βοηθά τελικά να καταλάβετε εάν όλες οι τακτικές που έχετε υιοθετήσει για την αύξηση των προβολών στο Instagram λειτουργούν καλά ή όχι. μπορείτε να αλλάξετε μερικές συμβουλές που αναφέρθηκαν, να εισαγάγετε νέες μία φορά και να απορρίψετε αυτές που δεν λειτουργούν για εσάς.

Συμπέρασμα:

Υπάρχουν πολλοί τρόποι βελτίωσης, αν αναρωτιέστε γιατί μειώθηκαν οι προβολές της ιστορίας μου στο Instagram. Σε αυτό το άρθρο, έχουν αναφερθεί περιεκτικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αυξήσετε τις προβολές ιστορίας. Ακολουθήστε τις συμβουλές και δείτε μόνοι σας τη διαφορά. Καλό Instagramming για εσάς!

Συνιστάται επίσης – https://theforbiz.com/complete-guide-on-develop-a-video-conferencing-app-zoom/