Πώς να Γίνετε Πιστοποιημένος Personal Trainer

Έχετε σκεφτεί ποτέ μια καριέρα στο fitness; Μπορεί να είναι μια ανταποδοτική καριέρα, γεμάτη ιδρώτα και σκληρή δουλειά, καθώς και διασκεδαστικοί και ενδιαφέροντες άνθρωποι. Στη δεξιά πλευρά της ζυγαριάς στέκεται ο επαγγελματίας personal trainer.

Βοηθούν άτομα, όπως και εσείς, να κάνουν θεμελιώδεις και μακροχρόνιες αλλαγές στη ζωή τους. Πώς, λοιπόν, γίνεται πιστοποιημένος personal trainer; Υπάρχουν πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να αντιληφθείτε.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να γίνετε personal trainer.

Βεβαιωθείτε ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις

Για να μπορέσετε να γίνετε πιστοποιημένος personal trainer, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις. Το πρώτο βήμα είναι να έχετε απολυτήριο γυμνασίου ή ισοδύναμο. Πρέπει επίσης να είστε τουλάχιστον 18 ετών και να έχετε πιστοποιήσεις CPR και AED.

Ερευνήστε τις επιλογές σας

Είναι σημαντικό να ερευνήσετε τις επιλογές σας πριν γίνετε πιστοποιημένος personal trainer. Υπάρχουν πολλές πιστοποιήσεις για να διαλέξετε και η καθεμία έχει τις δικές της απαιτήσεις. Ορισμένες πιστοποιήσεις απαιτούν από εσάς να έχετε ορισμένο βαθμό εμπειρίας σε συνεργασία με πελάτες, ενώ άλλες δεν έχουν απαιτήσεις εμπειρίας.

Επιλέξτε ένα πρόγραμμα πιστοποίησης

Υπάρχουν πολλά προγράμματα πιστοποίησης διαθέσιμα για να γίνετε πιστοποιημένος personal trainer. Ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιλογή ενός προγράμματος είναι η εύρεση ενός διαπιστευμένου. Πολλά προγράμματα πιστοποίησης προσφέρονται διαδικτυακά, αλλά δεν είναι όλα διαπιστευμένα.

Η Εθνική Επιτροπή για τους Οργανισμούς Πιστοποίησης (NCCA) διαπιστεύει τους οργανισμούς πιστοποίησης που πληρούν τα πρότυπά τους. Αν πραγματικά ονειρεύεστε να γίνετε προπονητής, φροντίστε να το ελέγξετε https://www.americansportandfitness.com/collections/fitness-certifications για να αποκτήσετε το υλικό μελέτης και φυσικά, την πιστοποίηση ότι χρειάζεστε για να γίνετε πιστοποιημένος personal trainer.

Εγγραφείτε για την Εξέτασή σας

Για να γίνετε πιστοποιημένος personal trainer, πρέπει να εγγραφείτε για τις εξετάσεις σας σε έναν αναγνωρισμένο οργανισμό πιστοποίησης, όπως η Εθνική Επιτροπή για τους Οργανισμούς Πιστοποίησης (NCCA). Αφού εγγραφείτε, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε ένα μάθημα επανεξέτασης εξετάσεων το οποίο θα σας προετοιμάσει για τα γραπτά και πρακτικά στοιχεία της εξέτασης. Με την ολοκλήρωση του μαθήματος αναθεώρησης, θα είστε έτοιμοι να δώσετε τις εξετάσεις σας και να κερδίσετε την πιστοποίησή σας.

Διατηρήστε την Πιστοποίησή σας

Για να διατηρήσετε την πιστοποίησή σας ως πιστοποιημένος προσωπικό γυμναστή, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε τις απαιτήσεις συνεχούς εκπαίδευσης. Ανάλογα με τον οργανισμό πιστοποίησης, αυτές οι απαιτήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν παρακολούθηση μαθημάτων, παρακολούθηση εργαστηρίων ή σεμιναρίων ή επιτυχία σε εξετάσεις. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να ολοκληρώσετε εκ νέου πιστοποίηση κάθε λίγα χρόνια.

Γίνετε Πιστοποιημένος Personal Trainer σήμερα

Εάν είστε παθιασμένοι με τη φυσική κατάσταση και να βοηθάτε άλλους, το να γίνετε πιστοποιημένος personal trainer μπορεί να είναι η τέλεια καριέρα για εσάς! Με μια πιστοποίηση, μπορείτε να εργαστείτε σε γυμναστήρια και στούντιο ή ακόμα και να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση εκπαίδευσης. Το πρώτο βήμα είναι να ερευνήσετε από ποιον οργανισμό πιστοποίησης θέλετε να περάσετε.

Μόλις πάρετε μια απόφαση, εγγραφείτε για ένα μάθημα πιστοποίησης και μελετήστε σκληρά για να περάσετε τις εξετάσεις. Μετά την ολοκλήρωση της πιστοποίησής σας, θα μπορείτε να συνεργαστείτε με πελάτες για να τους βοηθήσετε να επιτύχουν τους στόχους φυσικής κατάστασης.

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Ρίξτε μια ματιά στα υπόλοιπα ιστολόγιά μας!