Πώς να αποκτήσετε περισσότερα likes στο Instagram το 2020

κερδίστε περισσότερα like στο instagram

Η δημιουργία προφίλ στο Instagram φαίνεται εύκολη! Αλλά τι συμβαίνει μετά από αυτό, κερδίζετε μερικούς ακόλουθους και λίγα likes στο περιεχόμενό σας, και μετά τι γίνεται με το όνειρό σας να γίνετε influencer; Διαβάστε πώς να κερδίσετε περισσότερα likes στο Instagram.

Είναι πολύ γνωστό ότι με την αύξηση του πληθυσμού σε σχέση με το Instagram, υπήρξε ένας τεράστιος αγώνας για τη φήμη και το μερίδιο των likes. Σήμερα, όλοι θέλουν να έχουν καλύτερες επιδόσεις και να κερδίζουν περισσότερα likes. Ο αριθμός των like σε μια ανάρτηση φαίνεται να επικυρώνει το ταλέντο τους και να εγκρίνει την επιχείρησή τους. Είναι μια πολύ συνηθισμένη ιστορία αυτές τις μέρες όπου οι εκκολαπτόμενοι καλλιτέχνες και οι επιχειρηματίες ξεκινούν τις σελίδες τους στο Instagram με τεράστια ανταπόκριση, αλλά όσο περνάει ο καιρός, ο αριθμός των likes φαίνεται να μένει στάσιμος ή ακόμα και να επιδεινώνεται (στη χειρότερη περίπτωση).

Πώς παίρνουμε περισσότερα Like στο Instagram;

Το Instagram έχει απασχολήσει αρκετούς εκκολαπτόμενους καθώς και καθιερωμένους influencers και επιχειρήσεις, καθώς τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν εν ριπή οφθαλμού. Οι αλγόριθμοι μπορεί να σας ξεγελάσουν (καθώς αλλάζουν συνεχώς), οι τάσεις μπορεί να αλλάξουν, αλλά το πιο σημαντικό είναι να διατηρηθεί το κοινό χαρούμενο καθώς και να διατηρηθεί η ροή των likes σε υψηλά επίπεδα είναι θέμα ανησυχίας για όλους. Είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθείτε πώς και τι σχεδιάζετε και προγραμματίζετε το περιεχόμενό σας.

Εργαστείτε μέσα και γύρω από το περιεχόμενο της σελίδας σας και αλληλεπιδράστε περισσότερο

Το πρώτο πράγμα που μετράει ως σημαντικό είναι τι συμβαίνει στη ροή, τις ιστορίες και τις καλύτερες στιγμές σας. Προσπαθήστε να πειραματιστείτε λίγο, αλλά θυμηθείτε τις τάσεις γύρω σας. Ο χρόνος της ανάρτησής σας παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία υψηλής αφοσίωσης, λόγω ορισμένων αλγορίθμων, εάν το περιεχόμενό σας δεν συγκεντρώσει αρκετά likes τα πρώτα λεπτά, ενδέχεται να μην εμφανίζεται στη ροή άλλων ακολούθων.

κερδίστε περισσότερα like στο instagram

Διεξάγετε ζωντανές συνεδρίες και υποβάλετε ερωτήσεις ή δημοσκοπήσεις για να μάθετε τι προτιμά το κοινό, μπορείτε να κερδίσετε εύκολα likes όταν το κοινό λάβει μια ανάρτηση από το ενδιαφέρον του. Συνεχίστε να βάζετε ανάλογες αναρτήσεις και βίντεο (δοκιμάστε να χρησιμοποιείτε πίσω από τη σκηνή ιδέες ή DIYs) τακτικά. Οι καθυστερήσεις στις αναρτήσεις μπορεί να βλάψουν το ενδιαφέρον των ακολούθων σας, γεγονός που θα μειώσει τον αριθμό των likes σας.

Συνεργαστείτε με άλλους παράγοντες επιρροής και επωνυμίες

Δύο κεφάλια είναι καλύτερα από ενα! Συχνά παρατηρείται ότι η συνεργασία με άλλους παράγοντες επιρροής και επωνυμίες αναδεικνύει το περιεχόμενο και το προφίλ σας. Είναι δύσκολο για τους νεοφερμένους να συνεργαστούν με μεγάλα ονόματα, αλλά το να ξεκινήσετε με προσπάθειες μικρής κλίμακας μπορεί να σας φέρει κάποια αναγνώριση, αλλά κάτι είναι καλύτερο από το τίποτα, επομένως ανεβάστε αναρτήσεις εκτίμησης, πραγματοποιήστε συνεργατικές ζωντανές συνεδρίες και δημοσιεύσεις. Ασχοληθείτε με τους άλλους λογαριασμούς και αναρτήσεις. ακολουθήστε περισσότερους παράγοντες επιρροής, χτυπήστε likes και σχολιάστε (αιτήματα για να ακολουθήσουν άλλοι και να τους αρέσουν οι αναρτήσεις σας).

Χρησιμοποιήστε δημοφιλείς και τοπικές τοποθεσίες καθώς και Hashtags

Οι άνθρωποι μερικές φορές αναφέρονται στην επιλογή αναζήτησης και προσπαθούν να βρουν άτομα χρησιμοποιώντας hashtags ή τοποθεσίες. Χρησιμοποιήστε την προσθήκη ετικετών σε διασημότητες, μοντέρνα hashtags και ενδιαφέρουσες ή αξιόλογες τοποθεσίες για διακοπές. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε γραφικές ή αισθητικές αναρτήσεις για να προσκαλέσετε τα ενδιαφέροντα άλλων, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε μοντέρνες ετικέτες, αλλά μην χάσετε τα likes λόγω του μη ελκυστικού περιεχομένου.

Προωθήστε τις αναρτήσεις σας παντού

Από το Facebook μέχρι το ίδιο το Instagram, βάλτε ιστορίες για τη νέα σας ανάρτηση και στείλτε απευθείας μηνύματα σε όλους για να τους αρέσει το περιεχόμενό σας. Χρησιμοποιήστε τους τρέχοντες ακολούθους σας σε άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσετε το προφίλ σας στο Instagram και να κερδίσετε περισσότερα likes για οτιδήποτε δημοσιεύετε. Στοιχηματίστε στην ποιότητα του περιεχομένου σας και προωθήστε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας διαφημίσεις Instagram. προσπαθήστε να στοχεύσετε το κοινό σας σύμφωνα με το περιεχόμενό σας και να είστε σίγουροι ότι οι ακόλουθοί σας και τα likes σας θα αυξηθούν.

αποκτήστε περισσότερους ακόλουθους στο instagram

Αυτά τα κόλπα σας διαβεβαιώνουν ότι θα κερδίσετε περισσότερα likes, αλλά με ποιο κόστος, είναι η ώρα. Τέτοιες ιδέες μπορεί να σας δίνουν ένα χείλος ελπίδας, αλλά τι γίνεται με τον χρόνο και την προσπάθεια που θα καταβάλετε. Επίσης, τα αποτελέσματα είναι ασαφή ως προς το πόσο γρήγορα ή αργά θα κερδίσετε likes. Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή όπου όλοι είναι απασχολημένοι να παλεύουν για likes, είναι εντάξει να βασίζεσαι σε άλλους μικρούς καλλιτέχνες ή σε τυχαίους αλγόριθμους; Τότε τι είναι αυτό που θα σας φέρει άμεσα likes;

Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι στην επιχείρηση που παρέχουν Πραγματικά στοχευμένα likes στο Instagram σε αντάλλαγμα για χρήματα. Εγγυούνται ότι παρέχουν πραγματικά και στοχευμένα likes για να αυξήσουν την παραγωγικότητα της ανάρτησής σας και να σας βοηθήσουν να γίνετε αυθεντικός influencer το συντομότερο δυνατό.

Η αγορά πραγματικών στοχευμένων επισημάνσεων “μου αρέσει” όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια, αλλά βοηθά επίσης στην αύξηση των πιθανοτήτων του περιεχομένου σας να γίνει μοντέρνο λόγω του μεγάλου αριθμού “μου αρέσει” και των προβολών. Σχεδιάστε λοιπόν τη σελίδα σας στο Instagram ανάλογα και μην είστε χελώνα στην κούρσα των εκατομμυρίων κουνελιών. εξοικονομήστε χρόνο και βιαστείτε σε αυθεντικούς και γνωστούς ιστότοπους αυτού του τομέα για να φέρετε αληθινό Το Instagram στόχευσε τα likes.