Πώς να αποκτήσετε γραφικά στοιχεία ρολογιού Android 12 σε 11 και παρακάτω

GOOGLE I/O, ένα ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών που πραγματοποιήθηκε από την Google στο Mountain View της Καλιφόρνια στις 18 Μαΐου 2021. Λόγω της πανδημίας, το συνέδριο ήταν μια εικονική εκδήλωση με ελάχιστους υπαλλήλους της Google ως ζωντανό κοινό. ο εκδήλωση που κυκλοφόρησε το πρώτο Android 12 beta για συσκευές Pixel. Επομένως, εάν είστε κάτοχος μιας συσκευής Pixel και ενός αδειοδοτημένου προγραμματιστή, μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν τη νέα έκδοση του Android και να δοκιμάσετε τις πιο πρόσφατες λειτουργίες τους.

Αυτή η έκδοση σημείωσε νέα ύψη στις δυνατότητες του smartphone. Όπως κάθε άλλη έκδοση, η τρέχουσα έχει εισαγάγει πολλές δροσερές και χρήσιμες λειτουργίες ενσωματωμένες στο Android 12, όπως η κλήση του βοηθού Google στο Android για γρήγορη προβολή ειδοποιήσεων και εύκολος τρόπος διαχείρισης των ρυθμίσεων απορρήτου, αλλαγή τηλεοπτικών καναλιών με το τηλέφωνο, Ξεκλείδωμα αυτοκινήτου με τηλέφωνο και πολλά άλλα. Έχει επίσης φέρει λίγες πτυχές όσον αφορά την προσαρμογή. Υπάρχουν νέες ταπετσαρίες, πακέτα εικονιδίων, κ.λπ. Μεταξύ αυτών, μία από τις ενδιαφέρουσες πτυχές είναι η προσθήκη ενημερωμένων γραφικών στοιχείων ρολογιού στην αρχική οθόνη.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τις μεθόδους που πρέπει να ακολουθήσετε για να επωφεληθείτε από τη χρήση γραφικών στοιχείων ρολογιού στην αρχική οθόνη. Υπάρχουν δύο εφαρμογές που ενεργοποιούν αυτήν τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε smartphone Android.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το γραφικό στοιχείο ρολογιού Android 12 σε οποιοδήποτε τηλέφωνο Android

Η εφαρμογή Android 12 Clock Widgets έχει αναπτυχθεί από τον Mohamed Ibrahem για τους χρήστες Android για να απολαμβάνουν τη λειτουργία γραφικού στοιχείου Ρολόι του Android 12. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για λήψη από το Google Play Store. Η εφαρμογή προσφέρει εκτεταμένα γραφικά στοιχεία ρολογιού όπως ψηφιακό ρολόι, αναλογικό ρολόι πλαισίου, σκούρο αναλογικό ρολόι, ελαφρύ αναλογικό ρολόι, κορυφαία έγχρωμα αναλογικά στυλ. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να το χρησιμοποιήσετε.

Βήμα 1. Εγκαταστήστε το Γραφικά στοιχεία ρολογιού Android 12 από το Play Store.

Βήμα 2: Αφού εγκαταστήσετε με επιτυχία, ανοίξτε την εφαρμογή και θα δείτε μια σελίδα με πολλά γραφικά στοιχεία ρολογιού, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα.

Βήμα 3. Επιλέξτε οποιοδήποτε από τα γραφικά στοιχεία ρολογιού της επιλογής σας. Στο Android 12, τα γραφικά στοιχεία ρολογιού επιλέγονται με βάση το χρώμα της ταπετσαρίας που έχετε επιλέξει. Βασίζεται στη νέα σχεδιαστική αρχή που ονομάζεται “Material You”.

Μπόνους: Κορυφαία 5 γραφικά στοιχεία ρολογιού και καιρού iPhone

Βήμα 4. Στο Προσθέστε στην αρχική οθόνη αναδυόμενο παράθυρο, πατήστε στο ‘Προσθεσε ΑΥΤΟΜΑΤΑ‘. Αυτό θα προσθέσει το γραφικό στοιχείο απευθείας στην αρχική σας οθόνη.

Βήμα 5. Το widget θα προστεθεί στην αρχική οθόνη όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Βήμα 6. Εάν επιλέξετε να μετακινήσετε το γραφικό στοιχείο σε διαφορετική θέση στην αρχική οθόνη, μπορείτε να πατήσετε και να μετακινηθείτε για να το τοποθετήσετε στην επιθυμητή θέση.

Ναι έγινε! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αποκτήσετε το γραφικό στοιχείο ρολογιού Android 12 στην αρχική σας οθόνη.

Αυτή η εφαρμογή έχει λάβει βαθμολογία 4.2 και έχει εγκατασταθεί από 10.000+ χρήστες. Η εφαρμογή έχει επίσης εξαιρετικές κριτικές.

Υπάρχει επίσης μια άλλη εφαρμογή που εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό. Ας το δούμε και αυτό.

Μπόνους: ΤΟΠ 10 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ANDROID

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Android 12 Clock Widget που αναπτύχθηκε από τον Lawrence Martin

Η εφαρμογή Android 12 Clock Widget είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί από τον Lawrence Martin. Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν από το Google Play Store. Έχει σχεδιαστεί για να φέρει το γραφικό στοιχείο ρολογιού που βασίζεται στο μοντέλο Android 12 στην αρχική οθόνη. Αυτό το γραφικό στοιχείο εξοικονομεί επίσης χώρο αποθήκευσης με τη μικρότερη μορφή του. Ας μάθουμε πώς να το χρησιμοποιούμε.

Βήμα 1. Αρχικά, πρέπει να κατεβάσουμε και να εγκαταστήσουμε το Γραφικό στοιχείο ρολογιού Android 12 εφαρμογή στο Android smartphone μας.

Βήμα 2. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε το γραφικό στοιχείο της επιλογής σας για προσθήκη στην αρχική οθόνη.

Βήμα 3. Αυτό θα οδηγήσει στην επόμενη σελίδα όπου θα πρέπει να κάνετε κλικ στο ‘Ισχύουνκουμπί ‘.

Βήμα 4. Τώρα εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο με λίγες οδηγίες με τίτλο, ‘Πώς να ρυθμίσετε το widget

Βήμα 5. Μετακίνηση στην αρχική οθόνη. Πατήστε παρατεταμένα οποιοδήποτε διάστημα στην αρχική οθόνη μέχρι να εμφανιστεί ένα μενού γραφικών στοιχείων.

Βήμα 6. Αναζητήστε το γραφικό στοιχείο ρολογιού Android 12 και κάντε κλικ σε αυτό όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Βήμα 7. Επιλέξτε ένα από τα widget που ταιριάζει στην ταπετσαρία σας. Πατήστε και κρατήστε το για να το επιλέξετε.

Βήμα 8. Πατήστε και μετακινήστε το widget για να το τοποθετήσετε στην επιθυμητή θέση.

Αυτή η εφαρμογή έχει βαθμολογία 3,6 από τους χρήστες. Οι κριτικοί ισχυρίζονται ότι λείπουν ορισμένα στυλ ρολογιού. Ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν επίσης πρόβλημα αλλαγής μεγέθους widget.

Η έλευση του Android 12 έχει κάνει εξαιρετικές αλλαγές στον τρόπο εμφάνισης της διεπαφής χρήστη στο οικοσύστημα Android. “Υλικό Εσείς” έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει τη διεπαφή χρήστη με βάση τις προτιμήσεις μας και την προηγούμενη χρήση. Μακάρι η Google να άνοιγε το Υλικό You σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο που δεν θα είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν μια συσκευή που υποστηρίζει το Android 12. Η Google κάνει σοβαρά βήματα όσον αφορά τις δυνατότητες του οικοσυστήματος Android, αλλά η αποτυχία να το προσεγγίσει στους οικονομικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο κάνει την όλη προσπάθεια σχεδόν να μην αξίζει τον κόπο.

Αναρτήσεις Android:
1. 11 ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ANDROID
2. 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ VPN ΓΙΑ ANDROID ΤΟ 2021
3. ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΟ ΛΟΓΙΟ ΣΕ κινητά και ταμπλέτες ANDROID