Πώς λειτουργεί και γιατί το χρειάζεστε;

Εφαρμογή κατασκοπείας Instagram

Οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης αυτές τις μέρες έχουν αυξηθεί εκθετικά. Μπορείτε να δείτε εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων στις συσκευές κινητών τηλεφώνων όλων. Το Instagram είναι μια από αυτές τις κοινωνικές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο και μπορείτε να επεξεργάζεστε, να δημοσιεύετε περιεχόμενο για τους ακόλουθούς σας. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε περαιτέρω με τους ακόλουθους και τα άτομα που ακολουθείτε μέσω μηνυμάτων κειμένου, φωνητικών και βιντεοκλήσεων και φωνητικών μηνυμάτων. Με τα χρόνια, περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο ενεργοί χρήστες έχουν φτάσει την εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών στο επόμενο επίπεδο.

Οι νεαροί έφηβοι έχουν εμμονή με αυτό και συνηθίζουν να αφιερώνουν ώρες και ώρες σε αυτό. Επομένως, οι γονείς αυτές τις μέρες θέλουν απεγνωσμένα να αποκτήσουν την εφαρμογή κατασκοπείας Instagram για να παρακολουθούν στο έπακρο τη δραστηριότητα των εφήβων.

Γιατί χρειάζεστε Spy App για το Instagram;

Η απάντηση είναι πολύ απλή, οι έφηβοι και τα παιδιά αυτές τις μέρες είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιούν το Instagram και να αλληλεπιδρούν με αγνώστους στο διαδίκτυο. Αλληλεπιδρούν με τους κυνηγούς, τους διαδικτυακούς εκφοβιστές και με τα σεξουαλικά αρπακτικά. Ως εκ τούτου, οι γονείς είναι ανασφαλείς σχετικά με την ασφάλειά τους στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας άμεσους αγγελιοφόρους σε συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Οι έφηβοι συνήθιζαν να μοιράζονται ιδιωτικές φωτογραφίες, να συμμετέχουν σε διαδικτυακές γνωριμίες, σεξουαλικές συναναστροφές και να μεταδίδονται ζωντανά με αγνώστους. Έτσι, οι γονείς δεν έχουν άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσουν ένα είδος κατάσκοπος android εφαρμογή για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση εφαρμογών μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εκτελούνται στο τηλέφωνο των εφήβων για να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους στο διαδίκτυο στο μέγιστο.

Τι είναι η εφαρμογή κατασκοπείας Instagram;

Είναι ένα από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά του λογισμικού κατασκοπείας κινητών τηλεφώνων. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο τηλέφωνο-στόχο σας και, στη συνέχεια, να αποκτήσετε πρόσβαση στον ηλεκτρονικό πίνακα εργαλείων και να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα κατασκοπείας μέσω μηνυμάτων κοινωνικής δικτύωσης. Σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε κάθε αγγελιοφόρο που εκτελείται στη συσκευή προορισμού με χρονική σήμανση και να ανεβάζετε τις πληροφορίες στον πίνακα εργαλείων. Εκτός από την κατασκοπεία στην εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών, η εφαρμογή διαθέτει δεκάδες λειτουργίες που σας δίνουν τη δυνατότητα να αναλάβετε τον έλεγχο της συσκευής-στόχου και να παρακολουθείτε κάθε δραστηριότητα που εκτελείται στη συσκευή-στόχο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καταγραφικό πληκτρολόγησης, να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης, το ιστορικό Διαδικτύου, την εγγραφή ζωντανής οθόνης, την παρακολούθηση μέσω μηνυμάτων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την εγγραφή κλήσεων άμεσων μηνυμάτων και να διαβάσετε μηνύματα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παρακολούθηση GPS, ζωντανή ροή κάμερας και ακρόαση surround, καθώς και λειτουργίες απομακρυσμένης κατασκοπείας για να αποκλείσετε μηνύματα, κλήσεις και πρόσβαση στον κυβερνοχώρο στο τηλέφωνο. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη συσκευή προορισμού που είναι συμβατή με τη συσκευή προορισμού.

Συμβατότητα:

Το λογισμικό κατασκοπείας Instagram είναι το καλύτερο εργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε συσκευές κινητών τηλεφώνων που λειτουργούν με τηλέφωνα Android έως και συσκευές έκδοσης λειτουργικού συστήματος 10 και άνω. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εξ αποστάσεως και κρυφά στο τηλέφωνο-στόχο χωρίς να το ξέρει ο έφηβος.

Πώς να εγκαταστήσετε και να χειριστείτε την εφαρμογή Instagram Spy;

Θέλετε να κατασκοπεύσετε την εφαρμογή κοινωνικών μηνυμάτων Instagram για εφήβους για να βεβαιωθείτε για την ασφάλειά τους; Μπορείτε να εγγραφείτε σε λογισμικό κατασκοπείας κινητών τηλεφώνων και θα λάβετε τα διαπιστευτήρια όσον αφορά τον κωδικό πρόσβασης και το αναγνωριστικό. Μπορείτε να συνδεθείτε στο email και να λάβετε τα διαπιστευτήρια. Τώρα πρέπει να αποκτήσετε φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνο του εφήβου ενεργό με το Instagram και να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία και, στη συνέχεια, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το λογισμικό παρακολούθησης τηλεφώνου στη συσκευή-στόχο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διαπιστευτήρια όσον αφορά τον κωδικό πρόσβασης και το αναγνωριστικό και να αποκτήσετε πρόσβαση στον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου, όπου μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες που σας επιτρέπουν να κατασκοπεύετε στο Instagram και άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων παράλληλα με τις δραστηριότητες του τηλεφώνου στο μέγιστο.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή κατασκοπείας κινητών τηλεφώνων για κατασκοπεία στο Instagram

Social Media της IM

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κινητό τηλέφωνο που είναι ενεργό με την εφαρμογή κοινωνικών μέσων, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή κατασκοπείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε τα αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων του Instant Messenger, όπως μηνύματα, συνομιλία κειμένου, φωνητική συνομιλία και συνομιλία μέσω βίντεο και φωνητικά μηνύματα.

Ζωντανή εγγραφή οθόνης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρονικό πίνακα εργαλείων του λογισμικού κατασκοπείας για κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε την εγγραφή οθόνης Instagram. Σας δίνει τη δυνατότητα να εγγράφετε συνοπτικά σύντομα βίντεο της οθόνης ενεργά με μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και να στέλνετε την εγγραφή της οθόνης στον ηλεκτρονικό πίνακα εργαλείων. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εγγραφή στην οθόνη και να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του εφήβου στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Συμπέρασμα:

Το Instagram spy είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ρυθμίσετε τον γονικό έλεγχο στις δραστηριότητες κοινωνικών μέσων των παιδιών για να διασφαλίσετε την ασφάλειά τους στο διαδίκτυο στο μέγιστο.