Πώς η μουσική βοηθά στη βελτίωση της ψυχικής σας υγείας

Ο Μάιος είναι Μήνας Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία, ένας μήνας όπου γίνονται πολλές προσπάθειες να διαδοθούν ανέκδοτα για άτομα που αντιμετωπίζουν ψυχική υγεία, καθώς και τρόπους με τους οποίους τα άτομα μπορούν να βελτιώσουν τη δική τους ψυχική υγεία. Σε περίπτωση που η ζωή σας είναι τόσο αποθαρρυντική όσο μια μελωδία Morrissey ή σε περίπτωση που νιώθετε ότι περνάτε από μια έρημο με ένα πόνυ χωρίς όνομα, σκεφτείτε να συντονίσετε περισσότερη μουσική.

Πώς η μουσική βοηθά στη βελτίωση της ψυχικής σας υγείας

Προφανώς το ήξερες από τώρα, ωστόσο η μουσική είναι πολύ χρήσιμη για την ψυχική σου υγεία. Εδώ είναι μερικοί λόγοι.

Η μουσική σας βοηθά να συγκεντρωθείτε

Σε περίπτωση που προσπαθείτε να αποφύγετε μια έκθεση ή κάποια άλλη επιχείρηση ή εργασία, ο συντονισμός με ένα άγγιγμα μουσικής μπορεί να σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε και να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας πιο γρήγορα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να μετριάσει κάποια πίεση, σύμφωνα με αυτές τις γραμμές βελτιώνοντας την ψυχική σας υγεία.

Είναι μια βασική ιδέα, ωστόσο διάφορα άτομα αντιδρούν σε διάφορες μουσικές. Σε μερικά γκρουπ αρέσει να συντονίζονται με ορχηστρική μουσική, καθώς αισθάνονται ότι οι μελωδίες με στίχους είναι γενικά για εκτροπή. Άλλοι μπορεί να αισθάνονται το αντίστροφο. Λέμε να συντονιστείτε με πολλή μουσική και να δείτε ποια σας βοηθά να κεντράρετε περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, είναι ανώτερο από το να καταναλώνεις την εμπειρία σου μέσω διαδικτυακών μέσων.

Το Vigyan anonymous είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος εξομολογήσεων όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις ή τα αισθήματά σας με άλλους. Πήγαινε εδώ Χρειάζομαι βοήθεια. Ο σκοπός της ζωής είναι να συμβάλει με κάποιο τρόπο στο να γίνουν τα πράγματα καλύτερα.

Η μουσική σας βοηθά να χαλαρώσετε

Εξαρτάται από το είδος της μουσικής που την ακούτε μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Η λεπτή μουσική μπορεί να βοηθήσει το βρέφος σας να ξεκουραστεί, αλλά επιπλέον και εσείς. Για άλλη μια φορά, όλα βασίζονται στο είδος της μουσικής. Σαφώς, κάποιο βαρύ μέταλλο δεν θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, σε κάθε περίπτωση όχι περισσότερο. Ωστόσο, η χαλάρωση με λίγη λεπτή μουσική μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε καλύτερα, κάτι που απαιτείται για μια αποδεκτή ψυχική υγεία.

Η μουσική σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας

Στο σημείο που εργάζεστε, κάποιο βαρύ μέταλλο μπορεί να σας κάνει να σηκώσετε μερικά φορτία. Στο σημείο που περνάς έναν χωρισμό, μια θλιβερή μελωδία μπορεί να επικοινωνήσει καλύτερα το μαρτύριο σου σε σύγκριση με εσένα ανά πάσα στιγμή. Η μουσική είναι μια πηγή για να επικοινωνήσουμε τα συναισθήματά μας, και βγάζοντας τα συναισθήματά μας έξω, μπορεί να μας βοηθήσει να επανορθώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι τελικά.

Η μουσική μπορεί να σας βοηθήσει να τρώτε λιγότερο

Σε περίπτωση που δεν είστε ψυχικά καλά λόγω του γεγονότος ότι πιστεύετε ότι τρώτε υπερβολικά, δοκιμάστε λίγη μουσική. Ακούγεται περίεργο, ωστόσο, θεωρεί ότι έχουν δείξει ότι τα άτομα που τρώνε ενώ συντονίζονται σε κάποια λεπτή μουσική μπορεί να καίγονται με λιγότερη τροφή. Περίπου 18% λιγότερο. Αυτό δεν φαίνεται υπερβολικό, ωστόσο, σε περίπτωση που ακολουθείτε ένα προσεκτικό διατροφικό πρόγραμμα, αυτό μπορεί πραγματικά να προστεθεί. Λέμε να το επιχειρήσετε και να ελέγξετε αν σας ωφελεί.

Η μουσική μπορεί να βοηθήσει με τον πόνο

Σε περίπτωση που έχετε συνεχή αγωνία, αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχική σας υγεία. Υπάρχουν πολλές θεραπείες που χρησιμοποιούν τα άτομα για βασανισμό. Μπορεί να κάνουν ένα τρίψιμο στην πλάτη, να πάρουν κάποια φάρμακα και… να συντονιστούν στη μουσική; Η αλήθεια να λέγεται. Η ήσυχη μουσική μπορεί να έχει την επιλογή να βοηθήσει σε αυτό. Είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά, ωστόσο, στην περίπτωση που αυτό ισχύει, περισσότερες ιατρικές κλινικές θα πρέπει να παίζουν περισσότερη μουσική.

Πράγματι, ακόμη και οι θεραπευτές ξεκινούν τη δράση

Υπάρχει ένας τύπος θεραπείας που είναι γνωστός ως θεραπεία μουσικής. Όπως ίσως έχετε υποθέσει, περιλαμβάνει συντονισμό μουσικής για να βελτιώσετε τις σωματικές, πνευματικές, βαθιές και διαφορετικές ανάγκες σας. Αυτός ο τύπος θεραπείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με πιο συμβατικές θεραπείες.

Απαιτείται θεραπεία σε αυτή την ηλικία που τα προβλήματα ψυχικής υγείας φαίνονται να είναι σε αξεπέραστο υψηλό. Σε περίπτωση που σκέφτεστε για θεραπεία, αυτή τη στιγμή είναι η ευκαιρία να το κάνετε αυτό. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που μπορούν να σας βοηθήσουν, τόσο πρόσωπο με πρόσωπο όσο και στον ιστό. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα δεδομένα σχετικά με τις συμβουλές στο διαδίκτυο. Διαβάστε περισσότερα: Bolly2Tolly

Η μουσική είναι σίγουρα ένα καταπληκτικό νοητικό όργανο και τα μυστικά της βρίσκονται ακόμη. Συντονιστείτε με περισσότερη μουσική και αντιληφθείτε πώς κάνει τη διαφορά.