Πόσο ασφαλείς είναι οι ενδοκλινικές διαδικασίες έκτρωσης;

Είναι σημαντικό για τις γυναίκες να γνωρίζουν πόσο ασφαλείς είναι οι διαδικασίες άμβλωσης στην κλινική. Οι γυναίκες έχουν πάντα αμφιβολίες για την ασφάλειά τους όταν υπάρχει η δυνατότητα έστω και μιας ήπιας επεμβατικής διαδικασίας. Με τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό και τεχνολογία και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις σε κάθε κλινική αμβλώσεων, οι ενδοκλινικές διαδικασίες αμβλώσεων είναι πλέον ασφαλείς. Είναι σημαντικό η κλινική αμβλώσεων στην οποία θα πάτε να έχει τους καλύτερους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης που μπορούν να σας παρέχουν την καλύτερη ιατρική βοήθεια.

Πάρτε χάπια για την άμβλωση στο Ντουμπάι

Όταν επισκέπτεστε την κλινική αμβλώσεων, ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης θα λάβει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες σχετικά με την τελευταία έμμηνο ρύση (LMP) και θα συζητήσει μαζί σας τον καλύτερο τύπο διαδικασίας άμβλωσης που μπορεί να σας βοηθήσει να τερματίσετε την εγκυμοσύνη σας, ανάλογα με τον αριθμό των εβδομάδων που είναι έγκυες. Θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει βλάβη στη διαδικασία της ενδοκλινικής διαδικασίας και ότι όλο το ιατρικό ιστορικό σας θα ληφθεί υπόψη πριν αποφασίσετε για μια ενδοκλινική διαδικασία άμβλωσης.

Χάπια άμβλωσης στο Ντουμπάι online

Οι συνήθως χρησιμοποιούμενες ενδοκλινικές διαδικασίες αποβολής είναι η αναρρόφηση υπό κενό και η D&E. Και οι δύο επεμβάσεις πραγματοποιούνται εντός του πρώτου τριμήνου της εγκυμοσύνης, 16 εβδομάδες μετά την έμμηνο ρύση της γυναίκας. Και οι δύο μέθοδοι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές και οι επισκέψεις παρακολούθησης με έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης θα επιβεβαιώσουν ότι το

η άμβλωση έχει ολοκληρωθεί.

Η άμβλωση με αναρρόφηση είναι η πιο συχνή ενδοκλινική άμβλωση. Ο γιατρός θα εξετάσει τη μήτρα σας και στη συνέχεια θα σας χορηγήσει παυσίπονα ώστε να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Στη συνέχεια, εισάγεται ένα κάτοπτρο στον κόλπο και ο τράχηλος τεντώνεται με τη βοήθεια ενός διαστολέα, έτσι ώστε ένας σωλήνας αναρρόφησης να μπορεί να εισαχθεί στη μήτρα για να αναρροφήσει πλήρως τον ιστό εγκυμοσύνης σε μια συσκευή αναρρόφησης χειρός ή μηχανή αναρρόφησης. Χρησιμοποιείται επίσης κιρέτα για να διασφαλιστεί ότι δεν παραμένει ιστός εγκυμοσύνης στο σώμα. Το D&E ή η διαστολή και η εκκένωση είναι η επόμενη κοινή διαδικασία άμβλωσης που χρησιμοποιείται στην κλινική για τον τερματισμό μιας εγκυμοσύνης και είναι παρόμοια με μια άμβλωση με αναρρόφηση.

Μετά από μια ενδοκλινική διαδικασία άμβλωσης, μια γυναίκα μπορεί να βιώσει κάποιου είδους ενόχληση παρόμοια με τις κράμπες της περιόδου. Είναι καλύτερο να παίρνετε παυσίπονα για να αποφύγετε κάθε είδους ενόχληση. Η αιμορραγία και η πήξη είναι και τα δύο φυσιολογικά μετά τη διαδικασία.

Μερικές φορές, υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που σχετίζονται με τις ενδοκλινικές διαδικασίες άμβλωσης. Οι πιθανοί κίνδυνοι περιλαμβάνουν

-Τραυματισμός στον τράχηλο ή τη μήτρα ή οποιοδήποτε άλλο όργανο κατά τη διάρκεια της επέμβασης

-Αλλεργική αντίδραση στο φάρμακο

-Υπερβολική αιμορραγία και πήξη

-Μόλυνση

-Παρενέργειες της αναισθησίας

Υπάρχει μια σπάνια πάθηση που μπορεί να έχει σοβαρές επιπλοκές που μερικές φορές μπορεί να είναι θανατηφόρες. Οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τις ενδοκλινικές διαδικασίες είναι υψηλότεροι εάν είστε έγκυος άνω των 20 εβδομάδων.

Επικοινωνήστε με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης εάν, μετά από μια ενδοκλινική διαδικασία άμβλωσης, παρατηρήσετε τα ακόλουθα

-Η θερμοκρασία του σώματός σας ξεπερνά τους 100 βαθμούς Φαρενάιτ με ρίγη λίγο μετά τη διαδικασία

-Δυσφορία και έντονος πόνος στην κοιλιά σας

-Ακανόνιστη, πολύ έντονη αιμορραγία

– Ναυτία, διάρροια και έμετος που διαρκεί 24 ώρες ή περισσότερο