Πόσο ασφαλής είναι η πληρωμή από ομοτίμους με πορτοφόλια;

Τα ανταλλακτήρια μη θεματοφυλακής είναι πιο περίπλοκα στη χρήση από τα ανταλλακτήρια θεματοφυλακής, αλλά επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν ιδιωτικές συναλλαγές κρυπτονομισμάτων P2P (συμπεριλαμβανομένων συναλλαγών σε νομίσματα που δεν αναφέρονται σε χρηματιστήρια κρυπτογράφησης θεματοφυλακής), περιορίζουν τον κίνδυνο κοινής χρήσης από τρίτους και διατηρούν αποκεντρωμένα κρυπτονομίσματα. Οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν πορτοφόλια μη θεματοφυλακής για να χρησιμοποιούν ανταλλακτήρια μη θεματοφυλακής.

Τι είναι μια συναλλαγή peer-to-peer (P2P);

Ο όρος P2P σημαίνει peer-to-peer.

  • Κάθε συναλλαγή πραγματοποιείται επί ίσοις όροις.
  • Ο έλεγχος της ανταλλαγής δεν είναι ευθύνη καμίας κεντρικής αρχής.

Οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων P2P είναι αυτές που πραγματοποιούνται μεταξύ δύο πορτοφολιών.

Τι οδήγησε στην ανάπτυξη των ψηφιακών συναλλαγών peer-to-peer;

Η κοινή χρήση από ομοτίμους έχει τις ρίζες της στο Διαδίκτυο. Τα δίκτυα μουσικής P2P ή κοινής χρήσης αρχείων, όπως το Napster, έγιναν δημοτικά στην αρχή, αλλά τελικά αντιμετώπισαν νομικά ζητήματα λόγω ζητημάτων πνευματικών δικαιωμάτων. Ωστόσο, οι ιχνηλάτες Bit Torrent σε διάφορες δικαιοδοσίες συνεχίζουν να λειτουργούν, αλλά η χρήση τους έχει μειωθεί λόγω σοβαρών νομικών περιορισμών.

Σήμερα, η κοινή χρήση peer-to-peer (P2P) είναι ένα μεγάλο θέμα για άλλη μια φορά, αλλά αυτή τη φορά περιλαμβάνει μια από τις πιο βασικές εφευρέσεις της ανθρωπότητας: τα χρήματα. Οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα χωρίς τη χρήση κεντρικού γραφείου χάρη στην τεχνολογία blockchain. Ομοίως, πιστεύουμε ότι, σε αντίθεση με το διαδίκτυο, αυτές οι συναλλαγές δεν θα είναι 100 τοις εκατό αποκεντρωμένες.

Στον σημερινό κόσμο της κρυπτογράφησης, πώς αντιμετωπίζονται οι συναλλαγές;

Για τη μεταφορά ή τη λήψη οποιουδήποτε είδους κρυπτονομίσματος, ένας χρήστης χρειάζεται ένα πορτοφόλι, π.χ Swapoo. Ο χρήστης εξουσιοδοτεί είτε να διατηρήσει το πορτοφόλι του ασφαλές, προκειμένου το ανταλλακτήριο να ενεργήσει για λογαριασμό του. Ένα χρηματιστήριο καταθέσεων είναι αυτό που δεν επιτρέπει τη διατήρηση του χαρτοφυλακίου του σε συναλλαγματικές και αντ’ αυτού ολοκληρώνει τις συναλλαγές ο ίδιος. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση πορτοφολιού χωρίς κατάθεση ή ανταλλαγής.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ κατάθεσης και πορτοφολιού;

Η πλειονότητα των πελατών σήμερα χρησιμοποιεί ιστότοπους ανταλλαγής καταθέσεων όπως το Binance, το Kraken ή το Coin base. amc.com/activate Η πλατφόρμα είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των πορτοφολιών και των κλειδιών.

Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

  • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή (UI).
  • Υπάρχει μια ποικιλία προηγμένων επιλογών συναλλαγών και διαθέσιμων χαρακτηριστικών, όπως.
  • Ξεκινήστε να κερδίζετε εισόδημα από την κρυπτογράφηση σας τοποθετώντας τα σε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου.
  • Ο τζόγος είναι μια μορφή ψυχαγωγίας (για παράδειγμα στοιχηματίζοντας στη βραχυπρόθεσμη αύξηση ή μείωση μιας ισοτιμίας).

Τα παρακάτω είναι τα μειονεκτήματα:

Ο κίνδυνος από τρίτο μέρος: Η ανταλλαγή θα μπορούσε, για παράδειγμα, να αποτύχει ή να πραγματοποιήσει παραπλανητικές ή δόλιες συναλλαγές). Και τα δύο περιστατικά συνέβησαν σε ανταλλαγές κρυπτογράφησης και άλλα συστήματα θεματοφυλακής, όπως τραπεζικές συναλλαγές.

  • Λόγω της απειλής από τρίτα μέρη, υπάρχει έλλειψη ανωνυμίας.
  • Να επιτρέπεται η διαπραγμάτευση μόνο αναγραφόμενων ανταλλακτικών.

Τι είναι ένα ανταλλακτήριο/πορτοφόλι χωρίς φύλαξη και πώς λειτουργεί;

Μια πλατφόρμα ανταλλαγής μη θεματοφυλακής είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων όπου έχετε τον πλήρη έλεγχο της φύλαξης του πορτοφολιού Swapoo. Τα άτομα που έχουν τα πορτοφόλια Swapoo έχουν τον απόλυτο έλεγχο των κρυπτονομισμάτων, των κωδικών πρόσβασης και των κλειδιών τους και οι κωδικοί πρόσβασης, τα κλειδιά και τα νομίσματά τους δεν κατέχονται από μια κεντρική οντότητα. Οι εφαρμογές για κινητά, οι εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές και οι επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης είναι όλα παραδείγματα ανταλλαγών χωρίς κράτηση. Κάνοντας κλικ σε ένα απλό κουμπί «σύνδεση», τα χαρτοφυλάκια χωρίς καταθέσεις μπορούν να συνδεθούν εύκολα από πλατφόρμες ανταλλαγής χωρίς καταθέσεις.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της διατήρησης των χρημάτων σας σε ένα πορτοφόλι Swapoo που δεν είναι υπό κράτηση;

Ανωνυμία: Επειδή δεν απαιτείται KYC, οι χρήστες μπορούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους εφόσον δεν συνδέουν τα πορτοφόλια τους με την ταυτότητά τους.

Μειωμένος κίνδυνος από τρίτους: Τα νομίσματα βρίσκονται στα χέρια των χρηστών και κανείς άλλος δεν έχει την κηδεμονία τους. Ο πάροχος πορτοφολιού, από την άλλη πλευρά, αποτελεί κίνδυνο επειδή ενδέχεται να ενσωματωθεί κακόβουλος κώδικας στην εφαρμογή. Τα πορτοφόλια ανοιχτού κώδικα μετριάζουν αυτόν τον κίνδυνο απαιτώντας από μεγάλο αριθμό χρηστών να επαληθεύσουν την ακεραιότητα του κώδικα. Ωστόσο, όπως έχουμε δει ξανά και ξανά, ακόμη και ο ανοιχτός κώδικας έχει ελαττώματα.

Συναλλαγές P2P: οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε ICO, να αγοράζουν μη εισηγμένα νομίσματα και να χρησιμοποιούν πλατφόρμες με δυνατότητες λοταρίας και δημιουργίας κερδών, όπως uni-swap και pancakes.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα μιας μη προστατευμένης συναλλαγής;

Φανταστείτε ότι κατέχετε εκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία bitcoin (το μεγαλύτερο μέρος της καθαρής σας αξίας) και χάνετε τον κωδικό πρόσβασης του πορτοφολιού σας. Συνέβη σε πολύ κόσμο. Επειδή μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την πλατφόρμα ανταλλαγής σας για να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας εάν χάσετε το πορτοφόλι σας, η χρήση πλατφορμών ανταλλαγής φύλαξης μειώνει την πιθανότητα να χάσετε το πορτοφόλι σας. Αλλά στην πλατφόρμα Swapoo, μπορείτε να διατηρήσετε το νόμισμά σας ασφαλές και ασφαλές λόγω του αυστηρού σχεδίου ασφαλείας μας.

Πώς διατηρούν αποκεντρωμένο το οικοσύστημα κρυπτονομισμάτων τα ανταλλακτήρια χωρίς φύλαξη;

Όπως το Διαδίκτυο, οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων έχουν ως επί το πλείστον εξελιχθεί από μια προσέγγιση peer-to-peer σε ένα κεντρικό παράδειγμα, με τους περισσότερους χρήστες να έχουν λογαριασμούς σε χρηματιστήρια όπως το Binance, το Coinbase ή το Kraken. Αυτές οι ανταλλαγές εισάγουν νέες υπηρεσίες και δαπάνες στο μάρκετινγκ ως αποτέλεσμα των αυξημένων εσόδων τους. Ως αποτέλεσμα, η αποκεντρωμένη πτυχή της διαπραγμάτευσης bitcoin ελαχιστοποιείται από έναν βρόχο ανατροφοδότησης. Μια επιλογή για τη διατήρηση της αποκεντρωμένης διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων είναι η χρήση πορτοφολιών χωρίς φύλαξη και Swapoo είναι η καλύτερη επιλογή.