Πρέπει οι νεοσύστατες επιχειρήσεις να επιλέξουν το Flutter για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά;

Η απάντηση είναι «ΝΑΙ», ειδικά αν αναζητάτε την καλύτερη πλατφόρμα για έργα ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά.

Πέρασαν οι εποχές που οι startups λογισμικού θεωρούσαν τις εφαρμογές για κινητά μια πρόσθετη προσπάθεια εξάντλησης προϋπολογισμού για την επιχείρησή τους. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία, η ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά έχει γίνει πολύ σημαντικό μέρος κάθε σχεδίου προϊόντος σε αυτήν την εποχή που βασίζεται στα κινητά. Για τις νεοφυείς επιχειρήσεις – που χρειάζονται πάντα πιο γρήγορο χρόνο για την αγορά – οι τεχνολογίες εφαρμογών πολλαπλών πλατφορμών είναι ελκυστικές επιλογές. Ενώ υπάρχουν διαφορετικοί τύποι πλαισίων εφαρμογών μεταξύ πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων των Xamarin, React Native, Ionic, Adobe PhoneGap, το Flutter κερδίζει μεγαλύτερη δημοτικότητα μεταξύ των προγραμματιστών iOS και Android.

Τα τελευταία χρόνια, το Flutter αναπτύσσεται συνεχώς ως μία από τις καλύτερες cross-platforms στον κόσμο της τεχνολογίας. Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει, «είναι το Flutter η σωστή επιλογή για νεοφυείς επιχειρήσεις από την άποψη του ανάπτυξη εφαρμογών πολλαπλών πλατφορμών;” Εδώ θα μάθετε τους λόγους για τους οποίους το Flutter είναι η σωστή επιλογή. Ας ξεκινήσουμε πρώτα με την εισαγωγή του Flutter για καλύτερη κατανόηση.

Τι είναι το Flutter;

Εάν χρειάζεστε ένα εξελισσόμενο και επαναστατικό πλαίσιο για την startup σας, το Flutter είναι η σωστή επιλογή! Είναι το κιτ ανάπτυξης λογισμικού UI ανοιχτού κώδικα της Google που σας επιτρέπει να αναπτύσσετε εγγενείς εφαρμογές. Αυτό το πλαίσιο διασφαλίζει ότι οι εφαρμογές σας λειτουργούν σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως Android, iOS, Windows, Linux και Mac. Το Flutter επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές Android και iOS χρησιμοποιώντας έναν ενιαίο κώδικα που βασίζεται στη γλώσσα προγραμματισμού dart. Αυτό το καθιστά ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά και ισχυρό πλαίσιο διεπαφής χρήστη για κινητά για startups σε όλο τον κόσμο. Ορισμένες δημοφιλείς μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Alibaba και Tencent, έχουν ήδη ενσωματώσει αυτό το πλαίσιο για το έργο ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά.

Τώρα, ήρθε η ώρα να μάθετε τους λόγους για τους οποίους επιλέγετε το Flutter για νεοφυείς επιχειρήσεις.

Οι 5 κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους οι νεοσύστατες επιχειρήσεις πρέπει να επιλέγουν το Flutter για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά μεταξύ πλατφορμών

Λόγος # 1 – Γρήγορη ανάπτυξη με λιγότερες δοκιμές

Ως ιδιοκτήτης εταιρείας ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά Flutter, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τον κώδικα για να αναπτύξετε εφαρμογές από την αρχή. Ωστόσο, σημαίνει ότι πρέπει να μεταφράσετε έναν κώδικα σε διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού αντί να γράψετε πλήρη κώδικα από την αρχή. Ως εκ τούτου, το Flutter σας εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια για να γράψετε άλλους κωδικούς για πολλές εφαρμογές για κινητές συσκευές. Επιπλέον, ένας μόνο αναλυτής ποιότητας αρκεί για να δοκιμάσει τις λειτουργίες, τα προγράμματα και τις δυνατότητες των εφαρμογών Flutter για να διασφαλίσει τη διασφάλιση της ποιότητάς τους.

Λόγος # 2 – Διαισθητική και πλούσια εμπειρία χρήστη

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή με την καλύτερη εμπειρία και υψηλή απόδοση, πηγαίνετε με το Flutter! Αυτό το πλαίσιο πολλαπλών πλατφορμών συνοδεύεται από ένα ευρύ φάσμα ενσωματωμένων γραφικών στοιχείων, όπως το Material Design και το Cupertino, κινούμενα σχέδια και κίνηση, κύλιση, στυλ, διαδραστικά μοντέλα κ.λπ. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσαρμόσετε το περιβάλλον χρήστη κατά τη μεταφορά του Flutter στις άλλες πλατφόρμες χάρη στον κινητήρα απόδοσης του. Με το Flutter, όχι μόνο προσαρμόζετε τις εφαρμογές με την άνεσή σας, αλλά μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα όμορφο, διαισθητικό UI και UX.

Λόγος # 3 – Ιδανικό για ανάπτυξη εφαρμογών MVP

Εάν είστε startup και δεν έχετε τον προϋπολογισμό σας για ένα εξαιρετικά λειτουργικό πλαίσιο πολλαπλών πλατφορμών, το Flutter είναι η απόλυτη επιλογή. Αυτό το πλαίσιο σάς επιτρέπει να αναπτύξετε μια εφαρμογή για κινητά σε πραγματικό χρόνο με περιορισμένους πόρους, χρόνο και προϋπολογισμό. Το Flutter συνοδεύεται από πολλά γραφικά στοιχεία διεπαφής χρήστη, λειτουργία Hot Reload και υποστηρίζει δισδιάστατα API με επιτάχυνση της GPU που κάνουν τα κινούμενα σχέδια διεπαφής χρήστη άψογα και ελκυστικά.

Λόγος # 4 – Κοντά στην εγγενή πλατφόρμα

Μια εφαρμογή Flutter αναπτύσσεται απευθείας στον κώδικα του μηχανήματος, ο οποίος θα αποκλείσει τυχόν σφάλματα απόδοσης κατά την ερμηνεία. Επιπλέον, μια εφαρμογή Flutter είναι πανομοιότυπη με την εγγενή εφαρμογή, καθώς δεν εξαρτάται από ενδιάμεσες αναπαραστάσεις κώδικα ή κατανόηση όπως άλλα πλαίσια πολλαπλών πλατφορμών.

Λόγος # 5 – Ανάπτυξη πολλαπλών εφαρμογών με την ενιαία βάση κώδικα

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το Flutter σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πολλές εφαρμογές με μια ενιαία βάση κώδικα. Γι’ αυτό το Flutter είναι η σωστή επιλογή για startups. Είτε θέλετε να εκκινήσετε την εφαρμογή σας στο Google Play Store είτε στο Apple Store, το Flutter σάς επιτρέπει να αναπτύξετε λειτουργικές εφαρμογές χρησιμοποιώντας μια ενιαία βάση κώδικα που εκτελείται ομαλά σε διαφορετικές πλατφόρμες. Επίσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ιδέα της εφαρμογής σας χωρίς να προσλάβετε προγραμματιστές με άλλες δεξιότητες. Επιπλέον, το Flutter είναι μια οικονομικά προσιτή λύση για την ανάπτυξη εφαρμογών για διαφορετικά κανάλια χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα της εφαρμογής. Επομένως, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια διαισθητική εφαρμογή με το πλαίσιο Flutter, πρέπει να προσλάβετε μια ειδική εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά.

Η κατώτατη γραμμή!

Έτσι, αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ως ιδιοκτήτης εταιρείας startup, θα πρέπει να πάτε με το Flutter για ένα έργο ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά. Εξάλλου, το Flutter έχει όλα όσα θέλει μια startup, από χαμηλό κόστος ανάπτυξης έως γρήγορη ταχύτητα ανάπτυξης. Με τη δημοτικότητά του, αξίζει να σημειωθεί ότι το Flutter θα συνεχίσει να επεκτείνεται στον επιχειρηματικό κόσμο και την ανάπτυξη των εφαρμογών για κινητά. Ακόμη και οι νεοφυείς επιχειρήσεις ή οι επερχόμενες εταιρείες έχουν ήδη αρχίσει να μεταβαίνουν στο εντυπωσιακό πλαίσιο πολλαπλών πλατφορμών για τις ανάγκες εφαρμογών τους για κινητά.