Πράγματα που χρειάζεται κάθε νέο Ιατρείο

Το άνοιγμα μιας νέας ιατρικής πρακτικής είναι μια συναρπαστική αλλά αγχωτική στιγμή. Πρέπει να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να εξισορροπήσετε τον προϋπολογισμό, τις ανάγκες του πελάτη και όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να αγοράσετε. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αναβάλετε την αγορά ορισμένων πραγμάτων αρχικά, ώστε να αναπτύξετε την πρακτική σας πριν τα αγοράσετε. Αν και αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά με ορισμένα πράγματα, με άλλα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η πρακτική σας υποφέρει εάν δεν τα χρησιμοποιήσετε αμέσως. Εδώ είναι μερικά πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αναβάλλετε να συμπεριλάβετε στην πρακτική σας.

Ιδιωτικές περιοχές πελατών

Αν και είναι πολύ φθηνότερο να έχετε μια μεγάλη περιοχή πελατών με κουρτίνες για να διαχωρίζετε τους διαφορετικούς χώρους, οι πελάτες σας πιθανότατα δεν θα το εκτιμήσουν αυτό. Δεν θα αισθάνονται άνετα να υποστούν εξετάσεις ή αποκαλύπτοντας προσωπικές, προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή τους. Εάν οι πελάτες δεν αισθάνονται άνετα να έρθουν στην κλινική σας, τότε δεν θα παραμείνετε στην επιχείρηση για πολύ.

Διανομείς Φαρμάκων

Με τους περισσότερους από τους ασθενείς σας, πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι θα γράφετε συνταγές για τις ιατρικές τους ανάγκες. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν φορές που είναι απαραίτητο να χορηγήσετε σε έναν ασθενή φάρμακο στο ιατρείο. Για να αποφύγετε τη χορήγηση της λανθασμένης ποσότητας φαρμάκου, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε διανομείς ακριβείας Galveston TX. Οι διανομείς μετρούν τον σωστό αριθμό χαπιών ή απελευθερώνουν τη σωστή ποσότητα υγρού φαρμάκου, επομένως δεν θα υπάρχουν σφάλματα στο πόσο φάρμακο λαμβάνει ο ασθενής.

Προσωπικές πινελιές

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν απολαμβάνουν να πηγαίνουν στο ιατρείο. Εξαιτίας αυτού, θέλετε να εξατομικεύσετε τα γραφεία σας και να τα κάνετε πιο συμβατά με τους ασθενείς σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κρεμώντας χαλαρωτικές εικόνες στον τοίχο ή ακόμα και χάρτες ανατομίας. Είναι επίσης χρήσιμο να κάνετε πράγματα που βοηθούν να ελαφρύνει λίγο τη διάθεση. Ίσως θα μπορούσατε να έχετε αστεία tchotchkes που σχετίζονται με την ιατρική ή ένα μπολ με καραμέλα στη ρεσεψιόν. Οι ασθενείς θα είναι πιο πιθανό να θέλουν να σας δουν όταν το γραφείο σας δεν αισθάνεται υπερβολικά αυστηρό και κλινικό.