Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε διεισδυτικά έλαια

Επενδύστε στο το καλύτερο διεισδυτικό λάδι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αποφύγετε προβλήματα με σκουριασμένα ή κολλημένα παξιμάδια και μπουλόνια. Διαπεραστικά υγρά κάντε περισσότερα από το να αφαιρέσετε τη σκουριά από δυσπρόσιτες περιοχές. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως λιπαντικό, καθαριστικό μετάλλων, πώμα διάβρωσης, αφαίρεση κόλλας και μια ποικιλία άλλων εφαρμογών.

Αυτός ο οδηγός αγορών παραθέτει μερικά από τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε διεισδυτικά λιπαντικά, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το σωστό για το αυτοκίνητο, το φορτηγό, τη μοτοσικλέτα, το RV ή οποιοδήποτε άλλο εξοπλισμό που απαιτεί λίπανση. Εδώ είναι τα κορυφαία 5 πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ποσότητα

Κατά την αγορά διεισδυτικό λάδι, φροντίστε να ελέγξετε την χωρητικότητα των αντικειμένων που εξετάζετε με άλλα στο ίδιο εύρος τιμών. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πολύ λάδι, προτιμήστε μεγαλύτερα κουτάκια. Εάν αγοράζετε χύμα, αναζητήστε προϊόντα που δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

Ευκολία

Όσον αφορά την ευκολία, ένα δοχείο ψεκασμού που μπορεί να δώσει μια ροή ή ένα σπρέι είναι η ιδανική επιλογή. Τα δοχεία ψεκασμού είναι πιο βολικά στη χρήση και στη διανομή λαδιού πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Ένα καλαμάκι περιλαμβάνεται σε ορισμένα προϊόντα για ακριβή ψεκασμό.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Τουλάχιστον, βεβαιωθείτε ότι τα διεισδυτικά λιπαντικά που αγοράζετε έχουν δημιουργηθεί με περιβαλλοντικά ασφαλή χημικά. Αυτά τα αντικείμενα όχι μόνο θα βοηθήσουν στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά θα είναι και ασφαλή στη χρήση τους. Σκεφτείτε άοσμες χημικές ουσίες που καταστρέφουν το μηδενικό όζον.

Πρόσθετα

Τα διεισδυτικά λάδια μπορούν να παραχθούν με μια ποικιλία πρόσθετων, καθένα από τα οποία έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα ή να παρέχει ένα συγκεκριμένο όφελος. Για παράδειγμα, τα πρόσθετα πρόσθετης πίεσης μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή φθοράς. Οι αναστολείς διάβρωσης μπορούν είτε να αφαιρέσουν την υπάρχουσα διάβρωση είτε να αποτρέψουν το σχηματισμό νέας διάβρωσης. Ελέγξτε τα πρόσθετα στα διεισδυτικά λάδια που σκέφτεστε για να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.