Ποιος είναι ο τομέας με την υψηλότερη αμοιβή για τους λογιστές;

Αν ψάχνετε για έναν κερδοφόρο τομέα λογιστικής, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Φτάσατε στη σωστή τοποθεσία. Σύμφωνα με το Εγχειρίδιο Occupational Outlook 2020 του Γραφείου Στατιστικών Εργασίας των Ηνωμένων Πολιτειών, η μέση ετήσια αποζημίωση για τους λογιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι 73.560 $.

Το υψηλότερο ποσοστό ορκωτών λογιστών κέρδισε πάνω από 116.000 $, ανά έρευνα. Η επιλογή της καλύτερης διαδρομής εργασίας, όπως φαίνεται, μπορεί να σας βοηθήσει να χαράξετε μια πορεία προς την υψηλή αμοιβή. Λοιπόν, εδώ είναι μια σύνοψη των πιο ακριβοπληρωμένων λογιστικών θέσεων.

Λίγοι λόγοι για τους οποίους οι λογιστές βρίσκονται πάντα σε υψηλό ποντάρισμα

Η λογιστική είναι ένα παράδειγμα κορυφαίας επαγγελματικής σταδιοδρομίας λόγω της ελκυστικής αμοιβής, η οποία εξαρτάται από τη ζήτηση. Με τον καιρό, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ευθυγραμμίστηκαν με το γεγονός ότι η μέγιστη αποτυχία υφίσταται μια εταιρεία τους πρώτους 15-18 μήνες, γεγονός που συμβαίνει μαζικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ανεπαρκής διαχείριση στον χρηματοοικονομικό τομέα είναι η αιτία του ζητήματος. Υπάρχει ένας τελικός αριθμός καθιερωμένων λογιστικά γραφεία στη Νέα Υόρκηκατέγραψε τα καλύτερα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αν και δεν πρέπει να συναγάγουμε το συμπέρασμα ότι αυτές οι εταιρείες βρίσκονται σε χειρότερη θέση επειδή δεν έχουν λογιστή, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το εύρος των πληροφοριών και της τεχνογνωσίας που μπορεί να δώσει ένας λογιστής.

Η πλειονότητα των ατόμων δεν εξυπηρετεί τα οχήματά τους στο σπίτι. Αντίθετα, τα πηγαίνουν σε έναν εξειδικευμένο τεχνικό που μπορεί να τα κρατήσει όλα καλά και να παρατηρήσει τυχόν μελλοντικά προβλήματα. Οι μικρές εταιρείες απαιτούν το ίδιο επίπεδο φροντίδας και προσοχής από έναν επαγγελματία.

Οι αναλυτές συνδέονται με κάτι περισσότερο από μια απλή φορολογική προετοιμασία. Μπορεί να κάνουν μια ενδελεχή ανάλυση των οικονομικών σας και να παρέχουν μια ετήσια προβολή για να διατηρήσετε την εταιρεία σας υγιή και πλούσια.

Εταιρείες με τις υψηλότερες πληρωμές για λογιστικά στη Νέα Υόρκη

Ακολουθεί μια λίστα με τις κορυφαίες εταιρείες για λογαριασμούς στη Νέα Υόρκη, που αναφέρονται παρακάτω είναι οι Μισθός CPA NYC.

 1. Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ – 101.331 $ ετησίως
 2. Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ – 97.865 $ ετησίως
 3. NCS Pte Ltd – 107.566 $ ετησίως
 4. Liberty Mutual Insurance – 92.289 $ ετησίως
 5. Enterprise Products – 89.649 $ ετησίως

Κορυφαίοι 7 τομείς με τις υψηλότερες πληρωμές για λογιστές

 • Προγραμματιστής Λογισμικού Λογισμικού
 • 97.478 $ – 320.000 $

Οι μηχανικοί λογιστές είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη, τη συντήρηση και τη βελτίωση του λογισμικού που χρησιμοποιείται από λογιστικές εταιρείες για τη διαχείριση των λογαριασμών τους. Συχνά συνεργάζονται στενά με τις ομάδες ή τα άτομα που χρησιμοποιούν το λογισμικό για να βεβαιωθούν ότι τους βοηθά στην επίτευξη των στόχων τους και ότι είναι απλό στη χρήση.

 • Επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών
 • $86.000 – $286.000+

Ένας Chief Financial Officer, ή CFO, είναι υπεύθυνος για όλα τα οικονομικά θέματα μέσα σε μια εταιρεία. Προβλέπουν, αξιολογούν και διαχειρίζονται τους χρηματοοικονομικούς κινδύνους μιας επιχείρησης, θέτουν βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους και προβλέψεις, βοηθούν την εταιρεία να κάνει οικονομικές επιλογές και παρακολουθούν τα βιβλία λογαριασμών και την παρακολούθηση. Για την επίβλεψη των εξόδων, την ανάπτυξη προβλέψεων ταμειακών ροών και την απόκτηση κεφαλαίων, ο Οικονομικός Διευθυντής συνεργάζεται συχνά με τον COO ή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

– 88.000 $ – 174.000 $

Εκτός από την εποπτεία των λογιστικών δραστηριοτήτων σε έναν οργανισμό, ο διευθυντής λογιστηρίου χρησιμεύει ως επόπτης για το οικονομικό προσωπικό του τμήματος. Οι λογιστικές διαδικασίες και το πρωτόκολλο μιας εταιρείας μπορεί να διαμορφωθούν από έναν διευθυντή λογιστηρίου, ο οποίος μπορεί επίσης να καθιερώσει λογιστικές στρατηγικές και να επιβλέπει την απασχόληση επαγγελματιών λογιστών.

 • Ελεγκτής
 • $78.000 – $155.000

Ένας ελεγκτής είναι συχνά ένα επίπεδο κάτω από τον οικονομικό διευθυντή μιας εταιρείας. Έχουν μια μεγάλη ποικιλία λογιστικών εργασιών εντός της εταιρείας, που περιλαμβάνουν οτιδήποτε από τον προϋπολογισμό και την οικονομική αναφορά έως την παρακολούθηση της μισθοδοσίας της εταιρείας. Ο υπεύθυνος επεξεργασίας μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόσληψη και εκπαίδευση νέου λογιστικού προσωπικού.

 • Οικονομικός διευθυντής
 • $74.000 – $132.000+

Οι σύμβουλοι χρημάτων προσπαθούν να διατηρήσουν τα οικονομικά του οργανισμού στον οποίο εργάζονται προκειμένου να παρέχουν οικονομικές συμβουλές στην ηγεσία της επιχείρησης. Οι αρμοδιότητες ενός οικονομικού διευθυντή είναι ποικίλες. Περιλαμβάνουν την παροχή και την αξιολόγηση οικονομικών δεδομένων, τη δημιουργία οικονομικών καταστάσεων και αναφορών, την επίβλεψη του προσωπικού που κάνει οικονομικές αναφορές και τον προϋπολογισμό, τη διαμόρφωση επιχειρηματικής οικονομικής στρατηγικής και την παροχή βοήθειας στη διοίκηση με όλες τις οικονομικές ανησυχίες.

 • Προϊστάμενος Λογιστής
 • $52.000 – $96.000

Οι λογιστές προσωπικού και οι εμπειρογνώμονες πληρωτέων λογαριασμών προάγονται συχνά σε ανώτερους λογιστές. Παρουσιάζουν χρηματοοικονομικό έλεγχο τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες εταιρείες. Η προετοιμασία οικονομικών εκθέσεων, η δημιουργία προϋπολογισμών και η παρακολούθηση των οικονομικών ενός οργανισμού είναι μεταξύ των αρμοδιοτήτων τους.

 • Φοροτεχνικός Λογιστής
 • $51.000 – $88.000

Οι κρατικοί και ομοσπονδιακοί φόροι των πελατών προετοιμάζονται και κατατίθενται από φορολογικούς λογιστές. Συχνά προσφέρουν επίσης καθοδήγηση στους πελάτες τους για το πώς να μεγιστοποιήσουν τις φορολογικές τους δηλώσεις. Οι φορολογικοί λογιστές ασχολούνται με ανθρώπους αλλά και με επιχειρήσεις. Οι φορολογικοί λογιστές είναι συχνά αυτοαπασχολούμενοι, εργάζονται σε λογιστικές εταιρείες ή απασχολούνται σε μεγάλη εταιρεία.

Οι λογιστές έχουν μεγάλη ανάγκη, κάτι που φαίνεται από την υψηλή αμοιβή τους. Οι λογιστές και οι ελεγκτές αναμένεται να έχουν αύξηση της απασχόλησης κατά 7-8% κατά τη διάρκεια της δεκαετίας, σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας. Plex.tv/σύνδεσμος Η γνώση των βιομηχανιών ή των υποπεριοχών με τις υψηλότερες απολαβές, καθώς και των τοπικών περιοχών με τις καλύτερες πληρωμές, μπορεί να βοηθήσει τους λογιστές να σχεδιάσουν ανάλογα τις επαγγελματικές τους διαδρομές.

Τελευταίος Λόγος!

Οι λογιστικές λειτουργίες παρέχουν μια μέση ετήσια αποζημίωση που είναι υψηλότερη από τον εθνικό μέσο όρο. Στις περισσότερες περιοχές, η θέση είναι μια απαίτηση, ως εκ τούτου, είναι γενικά συνεχώς σε αναζήτηση. Δεν είναι δύσκολο να μπεις στο γήπεδο. Η λογιστική μπορεί να είναι μια επιτυχημένη καριέρα μετά από αυτό, με τους μισθούς για εργασία σε εξειδικευμένους κλάδους και περιοχές να είναι υψηλότεροι. Ακολουθήστε προσεκτικά το άρθρο για να δείτε τις κορυφαίες θέσεις εργασίας με τις υψηλότερες πληρωμές για και στους λογιστές.