Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι μπαταριών 510 νημάτων

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μπαταριών 510 που μπορείτε να βρείτε που θα σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία ατμίσματος. Ο κύριος σκοπός αυτών των κασετών είναι να ζεστάνουν το λάδι που υπάρχει στο φυσίγγιο και να προσφέρουν καπνό. Μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς τύπους μπαταριών στο διαδίκτυο, αλλά αυτές προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία ατμίσματος για εσάς.

Εσωτερικές Μπαταρίες

Αυτά είναι κατάλληλα για αρχάριους καθώς δεν διαθέτουν διαφορετικές επιλογές. Το μόνο σημείο που πρέπει να θυμάστε όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις μπαταρίες είναι ότι πρέπει να τις φορτίζετε σωστά. Διατίθενται με επιλογή μικροφόρτισης και συνδέονται με την κύρια πρίζα. Θα βοηθούσε αν χρησιμοποιούσατε τη φόρτιση σύμφωνα με τις προδιαγραφές της μπαταρίας.

Εξωτερικές Μπαταρίες

Οι εξωτερικές μπαταρίες είναι καλύτερες για επαγγελματίες, καθώς απαιτούν από εσάς να κάνετε αλλαγές ανάλογα με την εμπειρία που αναζητάτε. Τα mod μπορεί να είναι εξαιρετικά εύχρηστα μετά τη φόρτιση της μπαταρίας και τα συστήματα είναι σχεδόν απλά στη χρήση. Αυτά απαιτούν φορτιστές κορυφαίας ποιότητας που μπορούν να τους προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τα διαφορετικά μεγέθη των μπαταριών ατμού

Μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία μεγεθών μπαταριών ατμίσματος, αλλά τα πιο συνηθισμένα ανοίγματα που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως είναι οι μπαταρίες 510 νημάτων που μπορείτε να αγοράσετε από οποιοδήποτε κορυφαίο ιστότοπο όπως https://slickvapes.com/collections/510-thread-battery. Μπορείτε επίσης να βρείτε τα 189650, 18350 και 26650, μαζί με τους άλλους δύο κωδικούς σχεδίασης. Τα κύρια δύο ψηφία του κωδικού περιλαμβάνουν τις διαστάσεις της μπαταρίας και τα άλλα τρία υποδεικνύουν το μήκος σε χιλιοστά.

Μπαταρίες νήματος 510

Υπάρχουν οι πιο δημοφιλείς τύποι μπαταριών ατμού από τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε μεταξωτοί ατμοί. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλες τις συσκευές εκτός από τα pod και τις μεγαλύτερες μπαταρίες. Αυτά χρησιμοποιούνται σε φορητά και διακριτά στυλό ατμίσματος και αυτά τα σχέδια χρησιμοποιούνται για τους περισσότερους τύπους κασετών και μπορεί να είναι πολύ ισχυρά και να προσφέρουν μια συγκεκριμένη ρύθμιση για τα δοχεία.

Επομένως, πριν επιλέξετε τις μπαταρίες 510 thread, πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στις διάφορες προδιαγραφές. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν αυτές τις μπαταρίες ελκυστικές μεταξύ των πελατών είναι η προσαρμόσιμη φύση τους. Προσφέρουν διάφορες επιλογές ρύθμισης που βοηθούν στην προσφορά καλύτερης εμπειρίας ατμίσματος από άλλες μπαταρίες στυλό ατμού.

Εάν επιλέξετε να αγοράσετε ένα προγεμισμένο καλάθι, θα έχετε ήδη τοποθετημένες τις 510 μπαταρίες σας/ Χρησιμοποιείται ένας μικρός μαγνητικός προσαρμογέας για τη σύνδεση της μπαταρίας και της κασέτας. Το τυπικό εύρος τάσης για τις μπαταρίες 510 που διατίθενται σε μεταξωτές ατμούς είναι 3,3 έως 4,8 βολτ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από την τεράστια γκάμα επιλογών που διατίθενται σε αυτούς τους ιστότοπους σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ο τύπος των μπαταριών 510 που θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί από τον σκοπό σας. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε κασέτα λαδιού, η τάση πρέπει να είναι χαμηλότερη από 3,3 βολτ. Αντίθετα, εάν χρησιμοποιείτε κεραμικό φυσίγγιο, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε υψηλότερες τάσεις. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε από ένα μέτριο επίπεδο και να αυξήσετε αργά το επίπεδο τάσης για μια καλύτερη εμπειρία ατμίσματος. Υπάρχουν γενικά τρεις διαφορετικοί τύποι μπαταριών 510 νημάτων από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε. Αυτά περιλαμβάνουν τύπους κουμπωτού, χωρίς κουμπιά και μεταβλητής τάσης.

Συμπερασματικά, υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι μπαταριών 510 νημάτων: κουμπωτά, χωρίς κουμπιά και μεταβλητή τάση που σας βοηθά να σας προσφέρουμε την εξατομικευμένη εμπειρία ατμίσματος που αναζητάτε χρησιμοποιώντας τις συσκευές σας ατμίσματος.