Ποια συσκευή Apple είναι η καλύτερη για το PUBG Mobile;

Τα προϊόντα της Apple είναι γνωστά για τον φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό και τη διαισθητική εμπειρία τους. Στην πραγματικότητα, τα iPhone διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών που τα καθιστούν ιδανικά για παιχνίδια. Ποια συσκευή Apple είναι η καλύτερη.

Το iPhone X εξακολουθεί να είναι η πιο προσιτή επιλογή και προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού για κάθε επίπεδο παίκτη. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλα iPhone διαθέσιμα στην αγορά, όπως το iPhone SE και το iPhone 6, Οι καλύτερες συσκευές Apple προσφέρουν καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού σε σύγκριση με το X.

Επιπλέον, το iPhone 7, το iPhone 8 και το iPhone X είναι οι καλύτερες επιλογές αν έχετε προϋπολογισμό. Αυτές οι συσκευές έχουν πολύ βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με τους προκατόχους τους.

Από την άλλη πλευρά, το iPhone 8 Plus και το iPhone X είναι ακόμα καλύτερες επιλογές, καθώς διαθέτουν καλύτερες κάμερες, ταχύτερους επεξεργαστές και οθόνη Full HD.

Οι συσκευές iOS, ειδικά το iPhone 6s και το iPhone SE, είναι εξαιρετικά smartphone για την κοινότητα του gaming. Όμως, όπως αναφέραμε νωρίτερα, οι συσκευές iOS συχνά συνδέονται με πιο απαιτητικά παιχνίδια.

ποιο iPhone είναι καλύτερο για το PUBG Mobile: iPhone SE ή iPhone 7;

Τώρα που έχετε την απάντηση στην ερώτηση που σας ενδιαφέρει οι περισσότεροι, ας την απαντήσουμε γρήγορα.

Το iPhone SE δεν είναι η καλύτερη επιλογή για να παίξετε το PUBG Mobile, καθώς δεν έχει το πιο πρόσφατο υλικό και έναν παλιό σχεδιασμό.

Το iPhone SE παρουσιάστηκε το 2016 και δεν είναι μόνο συμπαγές, αλλά προσφέρει μια πλούσια σε χαρακτηριστικά εμπειρία gaming για κινητά. Επιπλέον, είστε παίκτης για κινητά και θέλετε να παίξετε Παιχνίδια στο iPad, αλλά δεν έχετε προϋπολογισμό για να αγοράσετε ένα Apple iPad. Μην ανησυχείτε απλά ακολουθήστε την επίσημη ενημέρωση του PUBG. Κάντε προβολή iPad σε android ή iOS. Το iPhone SE διαθέτει επίσης μια γνώριμη σχεδίαση οθόνης που δεν διαθέτει οθόνη OLED. Το iPhone SE έχει επίσης γρήγορο επεξεργαστή και μεταλλική κατασκευή, αλλά η απόδοση δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο στο iPhone X.

Στην πραγματικότητα, το iPhone SE δεν είναι πολύ καλή συσκευή για παιχνίδια, καθώς δεν διαθέτει τη ρύθμιση πίσω κάμερας με διπλό φακό στο iPhone X και δεν διαθέτει υλικό επεξεργασίας υψηλότερης ποιότητας. Επίσης, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, το iPhone SE έρχεται με πλαστικό σχέδιο που αισθάνεται πολύ φθηνό στα χέρια. Ποια Apple roku.com/link η συσκευή είναι η καλύτερη.

Από την άλλη πλευρά, το iPhone 7 είναι ένα από τα πιο ισχυρά ακουστικά που μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε παιχνίδι του ρίξεις. Στην πραγματικότητα, το iPhone 7 είναι το πιο ισχυρό ακουστικό που διατίθεται στην αγορά αυτή τη στιγμή που προσφέρει μια καλή εμπειρία χρήστη με μεγάλη οθόνη. Το iPhone 7 έχει μια υπέροχη σχεδίαση που συνοδεύεται από μεταλλικό σώμα και μια τεράστια οθόνη που ανταγωνίζεται το iPhone X.

Επιπλέον, οι συσκευές παιχνιδιών χρειάζονται καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Κάθε χώρα έχει τις δικές του υπηρεσίες Διαδικτύου, είμαι από το Πακιστάν και προσωπικά χρησιμοποιώ τη συσκευή Jazz 4G. Πρώτη φορά αντιμετώπισα πρόβλημα με χαμηλή σύνδεση στο internet αλλά μετά ξεκλειδώστε τη συσκευή Jazz 4G. Νιώθω μια καλή βελτίωση της ταχύτητας του Διαδικτύου.

Το iPhone 7 διαθέτει επίσης μια ρύθμιση πίσω κάμερας με διπλό φακό που παράγει μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες. Και, φυσικά, το iPhone 7 είναι μια εξαιρετική συσκευή για παιχνίδι PUBG Mobile, προσφέρει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Ποια συσκευή Apple είναι η καλύτερη.

Πλεονεκτήματα

  • Το iPhone 7 έρχεται με premium σχεδιασμό που ξεχωρίζει στο πλήθος.
  • Το iPhone 7 διαθέτει μια ρύθμιση πίσω κάμερας με διπλό φακό που παράγει μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες.
  • Το iPhone 7 διατίθεται σε δύο παραλλαγές αποθήκευσης και η τιμή του είναι ανταγωνιστική.
  • Το iPhone 7 προσφέρει επίσης μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από οποιοδήποτε άλλο iPhone.
  • Το iPhone 7 είναι από τα πιο δημοφιλή smartphone από την πρώτη γενιά.

Μειονεκτήματα

  • Η απόδοση του iPhone 7 δεν είναι η καλύτερη, καθώς βασίζεται στο παλιό υλικό επεξεργασίας που δεν μπορεί να συμβαδίσει με τα τελευταία παιχνίδια.
  • Το iPhone 7 είναι επίσης ένα πολύ ακριβό ακουστικό.
  • Το iPhone 7 Plus είναι το πιο ισχυρό iPhone στην αγορά και μπορεί να χειριστεί τα περισσότερα παιχνίδια με ευκολία.