Ποια είναι η διαδικασία που περιλαμβάνει η παρένθετη μητρότητα κύησης;

Η παρένθετη μητρότητα κύησης είναι μια διευθέτηση κατά την οποία μια γυναίκα μεταφέρει το έμβρυο στη μήτρα της, τελειόμηνο για την άλλη γυναίκα που για κάποιο λόγο δεν είναι σε θέση να κάνει το ίδιο. Η γυναίκα που φέρει την εγκυμοσύνη ονομάζεται Φορέας Κύησης και αυτή για την οποία φέρει είναι γνωστή ως Προορισμένος Γονέας.

Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (εξωσωματική γονιμοποίηση). Εδώ, ο φορέας δεν σχετίζεται γενετικά με το μωρό που φέρει στη μήτρα της καθώς τα ωάρια από τη μητέρα ή τον δότη γονιμοποιούνται και συνδυάζονται με τα σπερματοζωάρια του επιδιωκόμενου πατέρα ή του δότη έξω, σε εργαστηριακές συνθήκες για να σχηματίσουν ένα έμβρυο. . Στη συνέχεια, αυτό το έμβρυο εμφυτεύεται σε μια παρένθετη μήτρα.

Αυτές οι Υποκατάστατες Κύησης πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις αίματος, οι οποίες εκτός από τη διερεύνηση των καθημερινών πραγμάτων γίνονται και για τον αποκλεισμό τυχόν μολυσματικών ασθενειών. Επίσης ελέγχονται για ψυχικές ή γενετικές ασθένειες. Εξετάζοντας τις επιπλοκές που μπορεί να οδηγήσουν σε μια συγκρουσιακή κατάσταση μεταξύ της παρένθετης μητέρας και των προβλεπόμενων γονέων, είναι η καλύτερη επιλογή να προσεγγίσετε μια Οργανισμός παρένθετης μητρότητας η οποία είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη όλης της διαδικασίας χωρίς να επιβαρύνει.

Αντίθετα, είναι πολύ ανακούφιση που αυτό το πρακτορείο θα χειριστεί νομικές, ιατρικές και ταξιδιωτικές ρυθμίσεις. Εκτός από αυτό, συμβουλεύουν κατά καιρούς τους γονείς και την παρένθετη μητέρα, ενημερώνοντάς τους για τους πιθανούς κινδύνους.

Η διαδικασία της παρένθετης μητρότητας κύησης πρέπει να περάσει από τα ακόλουθα βήματα:

1. ΕΥΡΕΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ

Εάν δεν πρόκειται να ζητήσετε από τον φίλο ή έναν συγγενή σας να είναι η παρένθετη μητέρα σας, τότε είναι καλύτερα να απευθυνθείτε σε ένα πρακτορείο παρένθετης μητρότητας, καθώς έχουν έτοιμη βάση δεδομένων με πιθανές παρένθετες γυναίκες. Η εργασία γίνεται πιο άνετη καθώς αυτή η βάση δεδομένων έχει δημιουργηθεί μόνο μετά τον αρχικό έλεγχο αυτών των γυναικών.

2. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Μόλις η παρένθετη μητέρα γίνει αντιστοίχιση με τους υποψήφιους γονείς, καθοδηγούνται από τη διαδικασία, τις επιπλοκές και τους κινδύνους της. Οι πιθανοί γονείς μπορούν να επιλέξουν από τη λίστα των κλινικών γονιμότητας για να ξεκινήσει η διαδικασία.

3. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Οι προβλεπόμενοι γονείς πρέπει να περάσουν από ιατρική εξέταση εάν χρησιμοποιούν τα ωάρια και το σπέρμα τους, ώστε να διασφαλιστεί ότι είναι αρκετά κατάλληλα για να περάσουν από τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

4. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΙΚΗ

Πρέπει επίσης να υποβληθεί σε έλεγχο υγείας μέσω ιατρικών εξετάσεων. Η υγεία της είναι υψίστης σημασίας.

5. ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Η νομική συμφωνία που συνάπτεται μεταξύ της παρένθετης και των προβλεπόμενων γονέων πρέπει να υπογραφεί και από τα δύο μέρη, αλλά και τα δύο μέρη πρέπει να εκπροσωπούνται από χωριστούς δικηγόρους. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι το άλλο μέρος δεν παραβιάζει τα συμφέροντά του.

6. ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ IVF

Μετά τον συγχρονισμό του εμμηνορροϊκού κύκλου της παρένθετης μητέρας και της προβλεπόμενης μητέρας (σε περίπτωση ανάκτησης φρέσκων ωαρίων) τα ανακτημένα ωάρια γονιμοποιούνται και στη συνέχεια συνδυάζονται με τα προβλεπόμενα σπέρματα του πατέρα για να σχηματίσουν ένα έμβρυο, το οποίο τελικά εμφυτεύεται στη μήτρα της παρένθετης μητέρας. Μπορεί να χρειαστούν τρεις έως τέσσερις κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης πριν από την επίτευξη της εγκυμοσύνης.

Το Rite Options κάνει όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα για να σας φέρει το πιο όμορφο δώρο της ζωής. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας και θα είναι τιμή μας να σας εξυπηρετήσουμε.