Παρακολουθήστε το Snapchat του παιδιού με την εφαρμογή εγγραφής οθόνης

εγγραφή_οθόνης

Το Snapchat είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων κοινωνικής δικτύωσης για συσκευές Android και iOS, στην οποία οι χρήστες μπορούν να στέλνουν βίντεο, φωτογραφίες και μηνύματα για σύντομο χρονικό διάστημα. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων χωρίς να πληρώσουν ούτε μια δεκάρα. Ωστόσο, το κινητό τηλέφωνο χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο για να το κατεβάσει στη συσκευή και να το λειτουργήσει. Έχει πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά που έχουν γίνει διάσημα τα τελευταία χρόνια και οι χρήστες λατρεύουν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης στις κινητές συσκευές τους για τη δημιουργία συνομιλιών φωνής και βίντεο. Τα μικρά παιδιά και οι έφηβοι χρησιμοποιούν αυτή την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης στα τυφλά και συχνά περνούν τον περισσότερο χρόνο σε αυτήν. Ως εκ τούτου, οι γονείς έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα χαρακτηριστικά του Snapchat όπως snap, snapback, story, snap code, Snapstreak, Geo filter έχουν κάνει τους εφήβους να έχουν εμμονή με αυτό. Επομένως, θέλουν να παρακολουθούν τις δραστηριότητες του παιδιού με μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης Snapchat.

Τι είναι το λογισμικό εγγραφής οθόνης Snapchat;

Είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία του android spy no root. Είναι μια εφαρμογή για συσκευές κινητών τηλεφώνων που τρέχουν με λειτουργικό σύστημα Android και δεν απαιτεί rooting της συσκευής κατά την εγγραφή της οθόνης ενός τηλεφώνου ενεργού με το Snapchat.

Αφού ενεργοποιήσετε το εργαλείο εγγραφής οθόνης Snapchat, τότε λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καταγράφει σύντομα βίντεο της οθόνης και να στέλνει τα βίντεο στο ταμπλό. Η εφαρμογή παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων χωρίς root είναι γεμάτη με πολλές άλλες δυνατότητες εκτός από το εργαλείο εγγραφής οθόνης Snapchat.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για παρακολούθηση μηνυμάτων, εγγραφή κλήσεων, πληκτρολόγηση, παρακολούθηση μηνυμάτων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ιστορικό Διαδικτύου και πολλά άλλα. Η εφαρμογή είναι φιλική προς το χρήστη και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές της χωρίς τεχνικά προβλήματα. Κάθε χαρακτηριστικό είναι ικανό για παρακολούθηση και σας παρέχει άμεσα αποτελέσματα μέσω ενός διαδικτυακού πίνακα εργαλείων. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή μέσω του διαδικτυακού κέντρου υποστήριξης πελατών.

Εφαρμογή εγγραφής οθόνης

Συμβατότητα:

Εγγραφή οθόνης Snapchat είναι συμβατό με τηλέφωνα Android χωρίς ρίζες και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κρυφά και εξ αποστάσεως έως και συσκευές έκδοσης OS 10 και άνω. Παραμένει κρυφό στη συσκευή κινητού τηλεφώνου-στόχου και μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να το γνωρίζουν τα παιδιά.

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή εγγραφής οθόνης Snapchat;

Πιστεύετε ότι ο έφηβός σας έχει εμμονή με το Snapchat; Ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κοινωνικής δικτύωσης; Εάν θέλετε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες της εφαρμογής άμεσων μηνυμάτων, μπορείτε να εγγραφείτε σε μια μη ριζωμένη εφαρμογή κατασκοπείας για android. Θα λάβετε τη συνδρομή και θα λάβετε κωδικό πρόσβασης και ταυτότητα μέσω email. Τώρα πρέπει να αποκτήσετε φυσική πρόσβαση στη συσκευή προορισμού και να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης και όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία, τότε μπορείτε να την ενεργοποιήσετε στη συσκευή προορισμού. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης και το αναγνωριστικό και να αποκτήσετε πρόσβαση στον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου όπου μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ισχυρές λειτουργίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μη ριζωμένες λειτουργίες κατασκοπευτικής εφαρμογής για να παρακολουθείτε στο έπακρο το Snapchat.

Χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες της εφαρμογής παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου για την παρακολούθηση του Snapchat

Εγγραφή οθόνης

Μπορείτε να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση στην οθόνη στοχευόμενης συσκευής κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτρονικό πίνακα εργαλείων και ενεργοποιώντας την οθόνη εγγραφής οθόνης χωρίς ρίζες. Σας δίνει τη δυνατότητα να εγγράφετε βίντεο back to back της οθόνης του τηλεφώνου που είναι ενεργή με το Snapchat. Μπορείτε να ανεβάσετε τα εγγεγραμμένα βίντεο στον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα εγγεγραμμένα βίντεο έχοντας πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου.

Διαβάστε Μηνύματα

Μπορείτε να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση στη συσκευή κινητού τηλεφώνου-στόχου και να διαβάσετε τα απεσταλμένα/λαμβανόμενα μηνύματα κειμένου.

Εγγραφή ζωντανών κλήσεων

Μπορείτε να εγγράψετε ζωντανές κλήσεις κινητού τηλεφώνου, εισερχόμενες και εξερχόμενες, λογισμικό εγγραφής κλήσεων και να αποθηκεύσετε δεδομένα στον Ιστό.

Εγγραφή κρυφής οθόνης για YouTube, Instagram και Snapchat

Social Media της IM

Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στη συσκευή κινητού τηλεφώνου-στόχου και να λάβουν τα αρχεία καταγραφής των εφαρμογών ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως το Snapchat. Μπορείτε να λάβετε τις εγγραφές των μηνυμάτων, των κλήσεων ήχου-βίντεο και των φωνητικών μηνυμάτων και των συνομιλιών συνομιλίας.

Καταγραφικό πλήκτρων

Μπορείτε να λάβετε τα εφαρμοσμένα κλειδιά στη συνομιλία, τα μηνύματα, το messenger και πολλά άλλα σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας το λογισμικό keylogger.

Ιστορία του Διαδικτύου

Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν εξ αποστάσεως πρόσβαση στα εγκατεστημένα προγράμματα περιήγησης κινητών τηλεφώνων και να ενημερωθούν σχετικά με τους ιστότοπους που επισκέφθηκαν και τις ιστοσελίδες με σελιδοδείκτες με τη χρονική σήμανση.

Συμπέρασμα:

Η εφαρμογή εγγραφής οθόνης Snapchat είναι το καλύτερο εργαλείο για την παρακολούθηση του Snapchat του παιδιού για να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές στο διαδίκτυο.