Ο φθηνότερος οδοντίατρος ή ο καλύτερος οδοντίατρος

Εάν υπάρχει κάτι πιο ικανοποιητικό από το να απαλλαγείτε από έναν πονόδοντο, μπορεί να σας κοστίσει μια οδοντιατρική επέμβαση. Η οδοντιατρική φροντίδα εξασφαλίζεται από τους περισσότερους οδοντιάτρους, αλλά υπάρχουν οδοντίατροι που – για να φιλοξενήσουν τους ασθενείς που περιμένουν καθημερινά – κάνουν τις διαδικασίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα όταν δεν γεμίζουν την κλινική με ασθενείς. Είναι ηθικό καθήκον του οδοντιάτρου και του ορκισμένου όρκου του Ιπποκράτη να μην θέσει ποτέ σε κίνδυνο την υγεία και την ευημερία του ασθενούς, εάν ο τελευταίος βρίσκεται σε οικονομική δυσπραγία.

Αλλά στην πραγματικότητα, οι κακοί οδοντίατροι (ή οι οδοντίατροι που βιάζουν τις επεμβάσεις τους χωρίς να θυμούνται τις συνέπειες της αδιαφορίας) είναι συχνά, ειδικά σε κατοικημένες πόλεις/κωμοπόλεις. Ωστόσο, αυτοί οι οδοντίατροι μοιράζονται συχνά τις ίδιες ιδιότητες ανοιχτής και διαδικτυακής διαφήμισης για τις υπηρεσίες τους, αλλά δεν υπάρχει αποδεδειγμένη τεχνική εξειδίκευση σε αυτούς τους τομείς. Οι πρόσφατα εκπαιδευμένοι οδοντίατροι λένε συχνά ότι μπορούν να κάνουν αισθητικές οδοντιατρικές επεμβάσεις «που αλλάζουν τη ζωή» (όπως ντουλάπια, κουτάλια, οδοντίατροι, εμφυτεύματα και πλήρεις ανακατασκευές στόματος) για ένα μέρος της συνεισφοράς των οδοντιάτρων του Πακιστάν. Αλλά προσέξτε: αυτοί οι οδοντίατροι είναι εκεί για να βγάλουν χρήματα. Όταν έρθει η ώρα να κάνετε αίτηση για μια κακή αισθητική επέμβαση, θα σας πληρώσουν μια επιπλέον χρέωση και θα παραιτηθούν από όλα τα χρέη που έχετε μπροστά τους.

Οι ποιοτικές οδοντιατρικές επεμβάσεις συχνά έχουν υψηλό κόστος και το γεγονός ότι οι άνθρωποι χάνουν πολλά χρήματα πηγαίνοντας σε φτηνούς αλλά άπειρους οδοντίατρους δεν είναι αστείο, αλλά σπατάλη πολλών χρημάτων, βγάζοντας πολλά χρήματα για επανορθωτική χειρουργική. αν δούλευε ένας ακριβός οδοντίατρος, θα έπρεπε να υπήρχε ποσοστό επιτυχίας 100%. Δεν νομίζω ότι όλοι οι οδοντίατροι που πληρώνουν φτηνά για τις υπηρεσίες τους είναι κακοί οδοντίατροι – εννοώ ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπου οι οδοντιατρικές επεμβάσεις με έκπτωση κινδυνεύουν.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους επαγγελματίες, έμπειροι οδοντίατροι λαμβάνουν ακριβές πληρωμές για τις υπηρεσίες τους:

1. Σύγχρονος οδοντιατρικός εξοπλισμός

2. εκπαιδευμένοι οδοντίατροι

3. Τιμητικές θέσεις στην οδοντιατρική κοινότητα και οδοντιατρικούς συλλόγους

4. Θέση της κλινικής

5. Την οδοντιατρική σχολή που αποφοίτησαν

6. Ανταγωνισμός

7. Πληρωμές που ρυθμίζονται από το κράτος

8. Κοινωνικό προφίλ πελατών

Μερικοί από τους παράγοντες στο Abovegar μπορεί να φαίνονται γελοίοι, όπως το κοινωνικό προφίλ των ασθενών τους, αλλά στην πράξη – εάν ο οδοντίατρος έχει κάνει μια σημαντική διαδικασία σε ένα γνωστό πρόσωπο, μπορεί να αυξήσει τις αμοιβές του για να επιβεβαιώσει το ίδιο δημοφιλές status. οδοντίατρος για διασημότητες. Οι διάσημοι οδοντίατροι έχουν τη φήμη ότι ζουν στο παρελθόν και οι υψηλές οδοντιατρικές αμοιβές μπορούν να επιβεβαιώσουν την εμπειρία της θεραπείας πολύ δημοφιλών ανθρώπων – όπως λες, χρειάζονται επιδεξιότητα στα δόντια τους.

Πηγαίνετε λοιπόν. Υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο ορισμένοι οδοντίατροι χρεώνουν υψηλότερα από τους συναδέλφους τους – μπορεί να έχει γραφτεί για επιτυχημένες διαδικασίες ή ευρέως διαδεδομένο καθεστώς λατρείας.

Ακολουθήστε αυτούς τους τρεις απλούς κανόνες πριν αποφασίσετε για έναν οδοντίατρο.

1. Ρωτήστε – ζητήστε τη συμβουλή ατόμων που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία από αυτόν τον οδοντίατρο. Όσο το δυνατόν περισσότερο, συμβουλευτείτε άτομα που έχουν βιώσει την ίδια κατάσταση με εσάς.

2. Έρευνα – Χρησιμοποιήστε το Διαδίκτυο για να βρες οδοντίατρο. Υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί ιστότοποι καταλόγων που είναι αφιερωμένοι στη συλλογή κριτικών πελατών για επιχειρήσεις σε κάθε κλάδο.

3. Συγκρίνετε – Θα πρέπει να υπάρχουν πολλοί οδοντίατροι στην περιοχή σας. Συλλέξτε κριτικές πελατών και ζητήστε αποσπάσματα από κάθε οδοντιατρική υπηρεσία. Μην πηδάτε το όπλο – μπορεί να μετανιώσετε για παρορμητικές αποφάσεις.