Οφέλη της βιταμίνης Ε για το πρόσωπο και προφυλάξεις

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η βιταμίνη Ε είναι ένα συμπλήρωμα που χρειάζεται το σώμα σας για να βοηθήσει το άτρωτο σκελετό σας και να βοηθήσει τα κύτταρα σας να ανακάμψουν. Έχει επιπλέον ενισχυτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες κυττάρων που καθιστούν τη λήψη αρκετά θεμελιώδη για τη συνηθισμένη ευεξία σας.

Η βιταμίνη Ε είναι συνήθως γνωστή για τα πλεονεκτήματά της για την ευεξία και την εμφάνιση του δέρματος. Τείνει να εφαρμόζεται τοπικά στο πρόσωπό σας για να μειώσει την επιδείνωση και να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο νεανικό.

Πολλά άτομα εξαρτώνται επιπλέον από τις επιπτώσεις της αποτελεσματικής βιταμίνης Ε όταν εφαρμόζεται στο πρόσωπο προς το παρόν.

Βιταμίνη Ε στο πρόσωπο ως θεραπεία για μια νύχτα

Βιταμίνη Ε Το λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού ως ολονύκτια εχθρός της θεραπείας ωρίμανσης. Δεδομένου ότι η βιταμίνη Ε έχει πυκνή σύσταση, είναι ιδανικό να την εφαρμόσετε πριν τον ύπνο με στόχο να αφομοιωθεί πλήρως.

Κάθε φορά που εφαρμόζεται στην αρχή της ημέρας, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την τοποθέτηση καλλυντικών ή ορών πάνω από αυτό.

Τακτικά, μπορείτε να εφαρμόζετε ένα μείγμα ορού ή λαδιού που περιέχει βιταμίνη Ε ως θεραπεία παντού. Αυτό είναι μοναδικό σε σχέση με τη χρήση της βιταμίνης Ε για την αντιμετώπιση μιας ατέλειας, τη χρήση ενός καλύμματος θεραπείας marvel για ένα συνοπτικό χρονικό διάστημα ή τη λήψη ενός από του στόματος ενισχυτικού που περιέχει βιταμίνη Ε.

Η βραχυπρόθεσμη εφαρμογή της βιταμίνης Ε ως εχθρού της ωρίμανσης ή της μορφοποίησης του δέρματος περιλαμβάνει το να αφήσετε το προϊόν να αφομοιωθεί πλήρως στο δέρμα σας.

Οι περισσότεροι εχθροί των κρέμων ωρίμανσης που κυκλοφορούν χωρίς συνταγή γιατρού περιέχουν κάπου στο εύρος 0,05 και 1 τοις εκατό βιταμίνη Ε ως ένα από τα δυναμικά εξαρτήματά τους. Αναζητήστε ένα προϊόν με υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης Ε (η άλφα-τοκοφερόλη είναι τακτικά το βασικό όνομα), η αναζήτησή μας για ανόθευτο έλαιο βιταμίνης Ε.

Εδώ είναι τα μέσα με τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε λάδι βιταμίνης Ε στο πρόσωπό σας ως θεραπεία ολονύκτιας:

  • Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας λίγο αργότερα με χλιαρό νερό και σκουπίστε το δέρμα σας.
  • Εφαρμόστε τον συνδυασμό ή τον ορό της βιταμίνης Ε που προτιμάτε στο δέρμα σας χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας. Εστιάστε σε όλες τις μικρές στρογγυλές κινήσεις καθώς εφαρμόζετε τη θεραπεία, ώστε να τονώσετε τη ροή και να απλώσετε το αντικείμενο στο βαθμό που θα πάει.
  • Μείνετε σε στάση οπωσδήποτε 20 λεπτά μετά την εφαρμογή πριν απλώσετε το πρόσωπό σας σε ένα επίθεμα ή σε κάποια άλλη επιφάνεια. Αυτή η θεραπεία είναι καλύτερο να ανανεώνεται μερικές φορές την εβδομάδα ως χαρακτηριστικό μιας ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας περίπου 30 λεπτά πριν την ώρα του ύπνου.

Άλλα είδη βιταμίνης Ε για το πρόσωπο

Είναι πιθανό να παίρνετε προηγουμένως αρκετή βιταμίνη Ε στη διατροφική σας ρουτίνα, ωστόσο η προσθήκη περισσότερης μέσω στερεών τροφών θα μπορούσε να βοηθήσει στην επιτάχυνση της συγχώνευσης των κυττάρων σας και να σας κάνει να αισθάνεστε πιο ευεργετικοί γενικά.

#1 Βιταμίνη Ε στοματικές βελτιώσεις

Οι από του στόματος βελτιώσεις με βιταμίνη Ε μπορούν να υποστηρίξουν τις διατροφικές ανάγκες του σώματός σας.

Ένα πλεονέκτημα των στοματικών βελτιώσεων με βιταμίνη Ε μπορεί να είναι το λαμπερό δέρμα που φαίνεται πιο νεανικό. Μπορείτε να ανακαλύψετε στοματικά βελτιωτικά στον Ιστό και στα περισσότερα καταστήματα τροφίμων ευεξίας.

Η καθημερινή κατανάλωση βιταμίνης Ε για ενήλικες δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15 χιλιοστόγραμμα.

#2 Είδη περιποίησης σποτ με βιταμίνη Ε

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν προϊόντα βιταμίνης Ε του δέρματος ως φάρμακα για την εμφάνιση ουλών στο δέρμα, ωστόσο, ερευνούν την πιθανότητα ότι η εργασία τους είναι αβέβαιη.

Σε περίπτωση που προτιμάτε να το επιχειρήσετε, χρησιμοποιήστε ανόθευτο θρεπτικό έλαιο Ε ή ανακαλύψτε ένα προϊόν που συνοψίζει μια υψηλή ομάδα άλφα-τοκοφερόλης και εφαρμόστε το στην περιοχή με ουλές. Εμπιστευτείτε ότι το αντικείμενο θα διατηρηθεί εντελώς πριν το λερώσετε να στεγνώσει.

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι δύσκολο να εφαρμόσετε καλλυντικά σε μια ζώνη που έχετε θεραπεύσει με κηλίδες με βιταμίνη Ε, θα ήταν πολύ καλό να προσπαθήσετε να μην κάνετε αυτή τη θεραπεία βραχυπρόθεσμα. Η συνοχή της βιταμίνης Ε μπορεί να σταματήσει τους πόρους, ιδιαίτερα σε περιοχές που έχουν τάση για φλεγμονή του δέρματος.

#3 Μάσκες με βιταμίνη Ε

Τα φάρμακα για το πέπλο Magnificence που περιέχουν βιταμίνη Ε μπορεί να έχουν οφέλη που μαλακώνουν το δέρμα και είναι εχθρικά προς την ωρίμανση. Τα καλύμματα με βιταμίνη Ε θα συνδυάζονται γενικά με διαφορετικά εξαρτήματα, για παράδειγμα, θρεπτικό συστατικό C.

Φτιάξτε το δικό σας κάλυμμα βιταμίνης Ε ενώνοντας έλαιο βιταμίνης Ε με αμυγδαλέλαιο που καταπραΰνει το δέρμα, μια πρέσα από νέο στύψιμο λεμονιού, νέκταρ και στριμωγμένο αβοκάντο. Αφήνοντας αυτό το μείγμα παντού για 10 έως 20 λεπτά μπορεί να βοηθήσει τη διαύγεια, τη λάμψη και τη μη λειαντικότητα του δέρματός σας.

Θυμηθείτε ότι η βιταμίνη Ε είναι λιποδιαλύτης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αναπτυχθεί στο στρώμα του δέρματός σας όπως και στο σώμα σας.

Για να προστατεύσετε από την απόφραξη των πόρων σας ή την απώλεια της φυσιολογικής ισορροπίας λιπαρότητας του δέρματός σας, μην χρησιμοποιείτε φάρμακα με βιταμίνη Ε περισσότερες από μερικές φορές την εβδομάδα.

Βιταμίνη Ε για οφέλη προσώπου

Η χρήση λαδιού βιταμίνης Ε για το πρόσωπό σας μπορεί να σας βοηθήσει με μερικούς μοναδικούς τρόπους.

Θυμηθείτε την απόδειξη για την υποστήριξη αυτών των αλλαγών πλεονεκτημάτων, και ορισμένες από αυτές είναι σε μεγάλο βαθμό επεισοδιακά.

#1 Υπερμελάγχρωση

Τα θαμπά μπαλώματα στο δέρμα σας μπορεί να προκληθούν από υπερβολική ποσότητα σκιάς (μελανίνη), η οποία προκαλείται από ορμόνες ή διαφορετικές αιτίες. Ονομάζεται μέλασμα, αυτή η πάθηση είναι αποδεκτή ως θεραπεύσιμη με τη χρήση αποτελεσματικής βιταμίνης Ε.

Μελέτες δείχνουν ότι η υπερμελάγχρωση μπορεί απλώς να επηρεαστεί ανεκτά από τη χρήση αποτελεσματικού ελαίου βιταμίνης Ε.

#2 Αποτρέποντας την ωρίμανση και τις ρυτίδες παντού

Η βιταμίνη Ε είναι υψηλή σε κυτταρικές ενισχύσεις και επηρεάζει τη διάδοση του αίματος. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που τα άτομα παρατηρούν μια διάκριση στην ακινησία και τη δομή του δέρματός τους μετά την αποτελεσματική χρήση του θρεπτικού ελαίου Ε.

Ένας έλεγχος της γραφής του 2013 μας αποκαλύπτει ότι η βιταμίνη Ε και άλλες τακτικές στερεώσεις που είναι πλούσιες σε κυτταρικές ενισχύσεις αναγνωρίζονται συνήθως ως θεραπεία για την αναβολή των ρυτίδων, που ονομάζεται επιπλέον φωτογήρανση.

#3 Αντιμετώπιση ουλών από το δέρμα

Μερικοί άνθρωποι εξαρτώνται από το θρεπτικό συστατικό Ε ως θεραπεία για τις ουλές του δέρματος. Όπως και να έχει, οι μελέτες για να κατανοήσουν εάν η βιταμίνη Ε λειτουργεί, για αυτόν τον λόγο, αποδεικνύουν ότι δεν είναι τόσο βιώσιμη όσο θα υποψιαζόταν κανείς.

Ενώ η βιταμίνη Ε προωθεί τη διάδοση, δεν φαίνεται να επιταχύνει την ανάρρωση. Αυτό σημαίνει ότι η χρήση του για ουλές φλεγμονής του δέρματος πιθανότατα δεν θα σας δώσει τα αποτελέσματα που χρειάζεστε.

#4 Για λεία, ευαίσθητα χείλη

Το αποτελεσματικό έλαιο βιταμίνης Ε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετριάσει τα ξηρά, ξηρά χείλη. Δεδομένου ότι η βιταμίνη Ε προάγει τον κύκλο εργασιών και την ανάκτηση των κυττάρων, η χρήση της σε ξηρά χείλη μεταφέρει νέα κύτταρα στην επιφάνεια πιο γρήγορα.

Η παχιά και λεία σύσταση του ελαίου βιταμίνης Ε μπορεί επίσης να αποτρέψει περαιτέρω ενόχληση.

Προφυλάξεις για τη βιταμίνη Ε και ευεξία

Βιταμίνη Ε είναι κάθε άλλο παρά μια επιτυχημένη λύση για όλους. Σε περίπτωση που εμφανίσετε διαδοχικά ξεσπάσματα ή έχετε πόρους που φράζουν αποτελεσματικά, η εφαρμογή αποτελεσματικού ελαίου βιταμίνης Ε θα μπορούσε να ενοχλήσει τις ενδείξεις σας.

Η λήψη από του στόματος συμπληρωμάτων βιταμίνης Ε για σύντομο χρονικό διάστημα είναι εντάξει για τη συντριπτική πλειοψηφία, ωστόσο η λήψη τους για περισσότερο από ένα χρόνο μπορεί να κάνει τη βιταμίνη Ε να συσσωρευτεί στο σώμα σας. Η πολλή βιταμίνη Ε στο κυκλοφορικό σας σύστημα μπορεί να επιφέρει μειωμένο αριθμό αιμοπεταλίων και μείωση του αίματος. Ε.