Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Meme Creator για Android – 2022

Τα μιμίδια είναι η εφεύρεση των 21αγ αιώνα που γεμίζουν τις σελίδες των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μιμίδια χρησιμοποιώντας εφαρμογές δημιουργίας μιμιδίων. Αν αγαπάτε τα μιμίδια όσο κι εγώ, ίσως ήδη ψάχνετε τρόπους για να δημιουργήσετε γρήγορα μιμίδια.

Εάν έχετε πνευματώδη και έξυπνη προσωπικότητα, σκέφτεστε συνεχώς περίεργους αλλά και αστείους τρόπους για να κάνετε τους ανθρώπους να γελούν. Όπως λένε, το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο! Τι καλύτερος τρόπος να κάνετε τους ανθρώπους να γελάσουν σήμερα από το να μοιραστείτε τα πιο αστεία μιμίδια στο διαδίκτυο.

Οι καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας Meme που μπορείτε να δοκιμάσετε το 2022

Εδώ, θα απαριθμήσω τα Κορυφαίες 5 εφαρμογές δημιουργίας μιμιδίων διαθέσιμο σε πλατφόρμα για κινητά. Μπορείτε να συνδυάσετε το πνεύμα σας με αυτές τις έξυπνες εικόνες εφαρμογών για να δημιουργήσετε τα καλύτερα μιμίδια στον πλανήτη. Δείτε την παρακάτω λίστα με γεννήτριες μιμιδίων που θα σας βοηθήσουν να γαργαλήσετε το γέλιο των φίλων σας.

  1. Δωρεάν Generator Meme (Επιλογή συντακτών)
  2. Instameme: Meme Generator
  3. Γεννήτρια μιμιδίων – Δημιουργήστε αστεία μιμίδια
  4. Memedroid: Memes & Funny Pics
  5. Straight Outta Meme Maker

1. Δωρεάν Generator Meme (Επιλογή συντακτών)

Η δωρεάν δημιουργία μιμιδίων είναι ό,τι χρειάζεστε σε μια εφαρμογή για τη δημιουργία όλων των διαφορετικών τύπων μιμιδίων. Μπορείτε να βρείτε αυτήν την εφαρμογή σε συσκευές iOS καθώς και Android. Η διαισθητική διεπαφή της εφαρμογής σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα αστείο μιμίδιο μέσα σε λίγα λεπτά.

Δωρεάν το Meme Generator

Μπορείτε να επιλέξετε μια κατηγορία του μιμιδίου που θέλετε να δημιουργήσετε εκ των προτέρων, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως πρότυπο για τη δημιουργία του δικού σας μιμιδίου. Έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε τις δικές σας εικόνες για δημιουργία μιμιδίων στη διεπαφή της εφαρμογής.

Βήματα για τη δημιουργία Meme χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Meme Generator

Μπορείτε απλώς να ακολουθήσετε αυτά τα 3 βήματα για να δημιουργήσετε μιμίδια και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας μέσω Facebook, Twitter και οποιωνδήποτε μέσων κοινωνικής δικτύωσης σκέφτεστε.

  1. Εγκαταστήστε και ανοίξτε την εφαρμογή Meme Creator, θα δείτε τη λίστα εικόνων σε 4 κατηγορίες – Όλες, Νέες, Δημοφιλείς, Αγαπημένες. Επιλέξτε οποιαδήποτε εικόνα.Συλλογή εικόνων του Meme Generator
  2. Τώρα θα δείτε την εικόνα Meme με “Πατήστε εδώ για να προσθέσετε κείμενο” θέσεις κατόχων, απλώς κάντε κλικ σε αυτές και πληκτρολογήστε το κείμενο που θέλετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε Κείμενα και Αυτοκόλλητα.Γεννήτρια Meme - προσθήκη κειμένου
  3. Τώρα κάντε κλικ στο εικονίδιο Αποθήκευση ή Μοιραστείτε το Meme στους φίλους και τους ακόλουθούς σας.
    Επεξεργασία Memes

2. Instameme: Meme Generator

Ναι, η χρήση του Instagram είναι πλέον παλιά. Βρείτε την ησυχία σας χρησιμοποιώντας το Instameme. Η εφαρμογή περιέχει πάνω από 5000 διαφορετικά προφορτωμένα πρότυπα μιμιδίων που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε τη δημιουργικότητά σας σε δημοφιλείς κατηγορίες μιμιδίων.

Instameme Meme Generator

Η εφαρμογή Instameme διαθέτει μια διεπαφή που μοιάζει αρκετά με αυτή του Instagram. Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας κείμενο, χρώμα φόντου, στοίχιση καθώς και πρότυπο για να ξεκινήσετε.

3. Γεννήτρια μιμιδίων – Δημιουργήστε αστεία μιμίδια

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Ultimate Meme Generator είναι πραγματικά η απόλυτη εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε μιμίδια. Η εφαρμογή διαθέτει πάνω από 1000 διαφορετικά πρότυπα μιμιδίων για να διαλέξετε. Μπορείτε να εισαγάγετε το κείμενο καθώς και να ορίσετε το χρώμα και τη γραμματοσειρά του κειμένου ώστε να ταιριάζει με το πρότυπο.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να περικόψετε την υπάρχουσα εικόνα προτύπου και να τη συγχωνεύσετε με την προσωπική σας εικόνα. Αυτό σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε πραγματικά τα μιμίδια σας με τα οποία σχετίζεται εσείς και οι φίλοι σας.

4. Memedroid: Memes & Funny Pics

Η εφαρμογή Memedroid είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Android και θεωρείται ως μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές. Η εφαρμογή έχει επίσης εξαιρετική βαθμολογία χάρη στην εύχρηστη διεπαφή και τη διαρκώς ενημερωμένη βιβλιοθήκη προτύπων.

Memedroid Memes και αστείες φωτογραφίες

Το Memedroid όχι μόνο σας επιτρέπει να χειρίζεστε εικόνες για να σχηματίζετε μιμίδια, αλλά σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε μιμίδια από GIF. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε το μιμίδιο στην αγαπημένη σας πλατφόρμα κοινωνικών μέσων απευθείας από τη διεπαφή της εφαρμογής.

5. Straight Outta Meme Maker

https://play.google.com/store/apps/details?id=us.theworstapps.straightouttamememaker

Αν αγαπάτε τα μιμίδια Thug Life, θα λατρέψετε το Straight Outta Meme Maker. Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση και έχει περιορισμένες δυνατότητες. Ωστόσο, αυτό είναι που το κάνει τόσο υπέροχο. Μπορείτε να εξερευνήσετε τα άκρα του πνεύματός σας με αυτήν την εφαρμογή. Σπάστε το αστείο κότσι και προσθέστε το κλασικό Straight Outta σύμβολο στις αγαπημένες σας εικόνες. Δείξτε εύκολα το απόλυτο επίπεδο Swag με αυτήν την εφαρμογή.

Straight outta meme maker

Ελέγξτε αυτές τις εφαρμογές εάν θέλετε να δημιουργήσετε υπέροχα μιμίδια αστραπιαία. Αυτές οι εφαρμογές δημιουργίας μιμιδίων θα σας βοηθήσουν να επιδείξετε το ταλέντο σας σε ολόκληρο τον κόσμο. Εάν έχετε μια δημοφιλή σελίδα στο Facebook ή στο Instagram, αυτές οι εφαρμογές είναι απαραίτητες για το smartphone σας.