Οι 5 κορυφαίες ασκήσεις Kegel και πρέπει να γνωρίζετε για αυτές

Οι 5 κορυφαίες ασκήσεις Kegel και πρέπει να γνωρίζετε για αυτές

Τους γνωρίζεις? Αυτές οι ασκήσεις Kegel ήταν στη διεθνή για περίπου 70 χρόνια, και κατά τη διάρκεια αυτού του σημείου, αρέσουν σε πολλούς ανθρώπους, ειδικά λόγω του επιτεύγματός τους στην επίτευξη αποτελεσμάτων για το πλαίσιο σας. Είχαν εφευρεθεί μέσω του επαγγελματία υγείας των κοριτσιών Arnold Kegel και ότι συχνά αποτελούνται από μοναδικές σωματικές δραστηριότητες χωρίς νόημα, οι οποίες με το σύνολο τους λειτουργούν αποτελεσματικά στον λεγόμενο μυ του υπολογιστή. Αυτό τελικά δεν εκδηλώνεται καλύτερα μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

Αυτές οι σωματικές δραστηριότητες Kegel είναι πολύ ωφέλιμες για άνδρες και γυναίκες. Και στα δύο φύλα, έχουν ίσως τον ίδιο αντίκτυπο και μαζί μπορεί να είναι ορατά σε ένα στρώμα την ίδια στιγμή που κάνουν έρωτα. Κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης, η αναγνώριση των γυναικών ιδιαίτερα στη θέση της λεκάνης, την οποία ενισχύουν, και εξετάζεται στο κρεβάτι χρησιμοποιώντας πιο δυναμική αγάπη, πλήρη πάθος και ενθουσιασμό.

Οι άνδρες, εναλλακτικά, μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους με την πρόωρη εκσπερμάτωση ή την ανεπαρκή στύση. Ωστόσο, για όλους και για όλους που έχουν τώρα εμπνευστεί να ξεκινήσουν τα φυσικά παιχνίδια Kegel, μπορεί να είμαστε ελαφρώς αναστατωμένοι σε αυτό το σημείο.

Τι είναι αυτός ο μυς του υπολογιστή;

Η ίνα PC είναι ένα αρκτικόλεξο για τον ηβοκοκκυγικό μυ. Αυτό βρίσκεται στο πυελικό έδαφος. Οι άντρες έχουν βιώσει πραγματικά ένα σενάριο όπου θέλετε να διατηρήσετε την κίνηση των ούρων γρήγορη, επειδή πρέπει επειγόντως να ενεργοποιήσετε και να περάσετε κάπου. Ή οποιαδήποτε άλλη ταλαιπωρία όταν θέλετε να εκτυπώσετε την τελική σταγόνα. Είναι στιγμές που όλοι γνωρίζουν.

Ο μυς που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να πείσετε συγκρίσιμες καταστάσεις είναι ο υπολογιστής που αναφέρεται παραπάνω μυς. Αν σφίξεις τον μυ του Η/Υ, που κάνεις τακτικά, ακόμα κι αν δεν τον καταλαβαίνεις, τονώνεις τον ανδρικό προστάτη με αυτόν και συνήθως διαχειρίζεσαι το όργανο και το χόμπι του. Είναι λοιπόν ένα κρίσιμο άρθρο σε ένα φανταστικό παζλ να είσαι σωματικά ενεργητικός και να μην έχεις πλέον προβλήματα μαζί με τα γεννητικά σου όργανα.

Ο μυς PC είναι συντομογραφία του ηβοκοκκυγικού μυός, ο οποίος βρίσκεται στο έδαφος της πυέλου. Οι άνδρες έχουν σίγουρα βιώσει ένα σενάριο όπου θέλετε να διατηρήσετε μια κίνηση ούρων γρήγορα λόγω της αλήθειας που πρέπει επειγόντως να ενεργοποιήσετε και να παρακάμψετε κάπου. Ή οποιαδήποτε άλλη ταλαιπωρία όταν θέλετε να εκτυπώσετε την τελευταία σταγόνα. Είναι στιγμές που όλοι γνωρίζουν.

Ο μυς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πείσετε συγκρίσιμες συνθήκες είναι ο υπολογιστής που αναφέρεται παραπάνω από τον μυ. Αν σφίξεις τον μυ του Η/Υ, που κάνεις τακτικά, ακόμα κι αν δεν τον καταλαβαίνεις, τονώνεις τον ανδρικό προστάτη με αυτόν και συνήθως ελέγχεις το όργανο και το χόμπι του. Είναι λοιπόν ένα κρίσιμο άρθρο σε ένα φανταστικό παζλ να είσαι σωματικά ενεργητικός και τώρα να μην έχεις κανένα πρόβλημα στο πλάι των γεννητικών οργάνων σου.

Πώς είσαι;

Σε αυτό το σημείο, είστε περίεργοι σχετικά με τον εντοπισμό εάν ο μυς του υπολογιστή σας είναι στην πιο σίγουρη «φόρμα» ή σε περίπτωση που θέλετε να βελτιώσετε την κατάστασή σας. Από σκηνοθεσία, όλα στηρίζονται στην ποσότητα της αγάπης μέσα στην τελευταία περίοδο και στο συνηθισμένο σας σωματικό χόμπι.

Εάν δεν έχετε εξασκήσει ακόμα τις αθλητικές δραστηριότητες του Kegel και είχατε μια αγάπη για μακροπρόθεσμο, πολύ καιρό πριν, τότε πιθανότατα να είναι «αυτό». Οι άντρες το έχουν πολύ απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να προσπαθήσουν να διακόψουν το ρεύμα κατά τη διάρκεια της αναφερόμενης ούρησης εν γνώσει τους. Μπορεί επίσης να φαίνεται εύκολο να το κάνετε κάθε φορά, ωστόσο, δεν είναι πλέον τόσο εύκολο – για λίγους.

Στο παρακάτω blog, θα ενημερωθούμε για τις ακριβείς ασκήσεις Kegel. Πιστεύουμε ότι τα προηγούμενα στελέχη σας έχουν παρακινήσει να εξετάσετε κάτι μεγαλύτερο σχετικά με τις σωματικές δραστηριότητες του Kegel και να αποφασίσετε να τις εξασκήσετε. Θυμηθείτε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν συνεχώς ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Cenforce ή Cenforce 200 mg για εξαιρετική ερωτική ζωή και είναι μίλια πιο ωφέλιμο αν τα ασκείτε συχνά. Αυτό εκδηλώνεται κυρίως στο στρώμα και στην παροχή ενδορφινών, που εξασφαλίζουν εξαιρετική ιδιοσυγκρασία.

Συμβουλές για τις ασκήσεις Kegel

Σε αυτόν τον παράγοντα, σας ενδιαφέρει να εντοπίσετε εάν ο μυς του υπολογιστή σας είναι στην πιο εξαιρετική «φόρμα» ή σε περίπτωση που χρειαστεί να διακοσμήσετε την περίπτωσή σας. Από σκηνοθεσία, όλα βασίζονται στην ποσότητα της στοργής μέσα στην υπόλοιπη διάρκεια και στο παραδοσιακό σας σωματικό χόμπι.

Εάν δεν έχετε εξασκήσει ακόμα τα αθλήματα μεταφοράς του Kegel και επίσης είχατε μια αγάπη για μακροπρόθεσμο, πολύ καιρό πριν, τότε πιθανότατα να είναι «αυτό». Οι άντρες το έχουν πολύ απλό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το παρόν κατά τη διάρκεια της σημειωμένης ούρησης εν γνώσει τους. Μπορεί επίσης να φαίνεται σαν μια εύκολη μέτρηση κάθε φορά, ωστόσο, δεν είναι πλέον τόσο ομαλή – για κάποιους.

Στο παρακάτω ιστολόγιο, θα αναγνωρίσουμε συγκεκριμένα σωματικά παιχνίδια Kegel. Συμφωνούμε ότι οι προηγούμενες γραμμές σας ώθησαν να μελετήσετε κάτι μεγαλύτερο σχετικά με τις σωματικές δραστηριότητες του Kegel και να αποφασίσετε να τις εξασκήσετε. Και είναι μακράν η πιο αποτελεσματική χρήση σε περίπτωση που τα ασκείτε συχνά. Αυτό εκδηλώνεται ιδιαίτερα στο στρώμα και στην παροχή ενδορφινών, που εξασφαλίζουν απίστευτη διάθεση.

Βασικά σωματικά παιχνίδια Kegel που θα λατρέψετε

Για να ξεκινήσετε την προπόνηση, είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε τους μυς που χρειάζεστε για να ασκήσετε και να είστε φορτωμένοι. Εάν είστε ήδη εξοικειωμένοι με τον οποίο τοποθετείται ο μυς του υπολογιστή, μπορείτε να περάσετε απευθείας στα ίδια τα αθλητικά γεγονότα. Κάντε τα συχνά, συνιστάται επίσης να τα εναλλάσσετε, αλλά να μην τα επιβαρύνετε αρχικά. Θα μπορούσε να βελτιωθεί σε περίπτωση που εντοπίσατε το σωστό στάδιο φόρτου εργασίας και έντασης άσκησης. Διαφορετικά, τώρα δεν θα νιώσετε βελτίωση, αλλά ως υποκατάστατο τρομερές αλλαγές.

Ο αντίκτυπος του κληρονόμου δεν φαίνεται πλέον χωρίς καθυστέρηση. Έτσι, σε περίπτωση που σκοπεύετε να ζήσετε μια πολύ πιο όμορφη νύχτα μαζί με τον συνεργάτη σας από νωρίτερα, τότε θέλετε να ασκείστε συχνά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν είναι πάντα αρκετό σε περίπτωση που γυμνάζεστε την ημέρα νωρίτερα ή μερικές ώρες πριν κάνετε έρωτα. Κάνε όμως υπομονή. Συνήθως δηλώνεται ότι το αποτέλεσμα μπορεί να επηρεάσει όλους τους ανθρώπους σε λίγες εβδομάδες.

Ασκηση 1

Κατά τη διάρκεια αυτής της προπόνησης, η νούμερο ένα λειτουργία είναι και πάλι η ψευτιά, με τα πόδια τεντωμένα και τα δάχτυλά σας να ακουμπούν χαλαρά δίπλα στο σκελετό σας. Πρέπει να χαλαρώσετε αρκετά, να απαλλαγείτε από τυχόν κράμπες και να ξαπλώσετε εύκολα. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή ενώ τεντώνετε τους μυϊκούς ιστούς των μηρών σας, συσπώνετε βήμα προς βήμα τη μυϊκή μάζα του ισχιακού σας ενώ πρέπει να τραβήξετε το ορθό και την ουρήθρα σας.

Κρατήστε για λίγα δευτερόλεπτα και εκπνεύστε σταδιακά. Πρέπει να χαλαρώνετε σταδιακά και σιγά σιγά τους μύες σας μέχρι να αποκτήσετε ξανά μια ικανοποιητική αίσθηση. Οι ασκήσεις με αυτόν τον τρόπο πρέπει να επαναλαμβάνονται τουλάχιστον 10 φορές. Ωστόσο, υπάρχει επίσης μια ευκαιρία που δεν είναι πλέον βολική για τα κορίτσια, στην οποία όταν εισπνέετε, ανυψώνετε επίσης τη λεκάνη σας και δεν έρχεται σε επαφή με το έδαφος με την ισχιακή μυϊκή μάζα. Αυτή είναι μια από τις σπουδαίες ασκήσεις Kegel που προκύπτουν.

Άσκηση 2

Και πάλι, πρέπει να ξαπλώσετε στο κάτω μέρος της πλάτης σας και να τοποθετήσετε τα δάχτυλά σας ελεύθερα στο σώμα σας. Κρατήστε τα τεντωμένα. Τα πόδια πρέπει να είναι στα γόνατα, και τα δύο πόδια πρέπει να χαλαρώσουν στο χαλάκι.

Μείνετε σε αυτόν τον ρόλο για λίγα δευτερόλεπτα και μετά εκπνεύστε. Καθώς εκπνέετε, πρέπει σταδιακά να μειώνετε τη λεκάνη σας και να χαλαρώνετε όλους τους μυϊκούς ιστούς σας.

Άσκηση 3

Θα ερωτευτείτε αμέσως τη σχεδόν περίπλοκη άσκηση 0,33. Αν θέλετε να κάνετε ποδήλατο, δεν θα δυσκολεύεστε πλέον να το θυμηθείτε. Ξεκινάμε με την τοποθεσία όπως μέσα στο προηγούμενο χόμπι όπως π.χ Cenforce 100 και Cenforce 150. Στη συνέχεια, κουβαλήστε κάθε πόδι και ξεκινήστε σαν να κάνετε ποδήλατο.

Πρέπει να διατηρείτε τις παλάμες σας πάντα κοντά στο σώμα σας και να μην ακουμπάτε υπερβολική ποσότητα πάνω τους. Εάν θέλετε ήδη να εκπνεύσετε, πρέπει να πάτε με το ένα πόδι σαν να «σπρώχνετε στο πεντάλ» και να το πυροβολείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ωστόσο, προσέξτε να μην αναπνέετε εύκολα και τώρα να μην λαχανιάζετε.

Άσκηση 4

Σε αυτή την άσκηση, μπορούμε να δώσουμε προσοχή στο κάτω μέρος της πλάτης. Γονατίστε στο έδαφος και κρατήστε και τις δύο παλάμες στο πάτωμα. Πρέπει να κάνετε «κάτω πλάτη γάτας». Όταν σκάβετε το παύση, είναι πολύ απαραίτητο να συμφωνήσετε την κοιλιά, τον ιστό του ισχιακού μυός και να τραβήξετε μέσα στο ορθό. Στη συνέχεια, μπορείτε να λυγίσετε ξανά και να χαλαρώσετε.

Άσκηση 5

Ξαπλώστε ανάσκελα και τεντώστε τις παλάμες σας στο σώμα σας. Μπορεί να σας βοηθήσει αν σηκώνετε τα πόδια σας κατακόρυφα. Εισπνεύστε και σηκώστε τη λεκάνη σας το ίδιο όμορφα. Σκεφτείτε για μερικά δευτερόλεπτα και κατεβάστε βήμα βήμα το ταψί στο έδαφος. Χαλαρώστε αργά και επαναλάβετε την άσκηση για τουλάχιστον 10 περιπτώσεις.

Επισκεφθείτε στο: intechforest