Οι κορυφαίες 5 εφαρμογές AR (επαυξημένης πραγματικότητας) για Android 2022

Το AR είναι το ακρωνύμιο της επαυξημένης πραγματικότητας, το οποίο είναι η νέα τάση στον τομέα της τεχνολογίας, του τυχερού παιχνιδιού και της ψυχαγωγίας. Το AR χρησιμοποιεί το κινητό σας ή οποιαδήποτε άλλη κονσόλα AR για να προβάλει αντικείμενα που δεν είναι πραγματικά στον δικό σας χώρο, όπως να βλέπετε έναν Τίγρη στον πάτωμά σας χρησιμοποιώντας την οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου. Μπορείτε να σταθείτε δίπλα στην τίγρη και να τραβήξετε μια φωτογραφία για να φαίνεται σαν να στέκεστε δίπλα σε μια πραγματική τίγρη, μπορείτε επίσης να το πετύχετε χρησιμοποιώντας την προηγούμενη ανάρτησή μας στο Πώς να δείτε τα ζώα 3D AR στο Google.

Οι καλύτερες εφαρμογές AR για Android

Με την πρόοδο της τεχνολογίας το AR γίνεται όλο και πιο δροσερό μέρα με τη μέρα, ακολουθούν μερικές κορυφαίες 5 εφαρμογές AR που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι σας και έξω. Έχουμε κατατάξει αυτές τις εφαρμογές AR με βάση την ποιότητα, την εμπειρία χρήστη, τις κριτικές και τις αξιολογήσεις.

1. Augment – 3D Augmented Reality

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε μοντέλο αντικειμένων σε αυτήν την εφαρμογή και να τα μεταφέρετε στο σαλόνι σας. Θα έχετε μια λίστα αντικειμένων όπως καρέκλα, αυτοκίνητο, χορός ανθρώπινου σκελετού, επιλέξτε αυτό που θέλετε να δείτε και θα πρέπει να έχετε μια επίπεδη περιοχή για να να γίνει ορατό το αντικείμενο. Μόλις τα φέρετε στο χώρο σας, μπορείτε να τα μετακινήσετε όπου θέλετε και να τα μικρύνετε ή να τα μεγεθύνετε με τα δύο σας δάχτυλα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Augment – 3D στο τηλέφωνό σας Android:

 1. Εγκαταστήστε και ανοίξτε Augment – 3D App από το Google Play store.
 2. Θα λάβετε μια λίστα με κατηγορίες όπως Trending, Just Dance και άλλες, επιλέξτε μία
 3. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το Skeleton dancing, μεταβείτε στο trending και κάντε κλικ στο Zombie Skeleton.

2. AR Real Racing

Θυμάστε τα αυτοκίνητα Remote με τα οποία παίζαμε; ναι, με τους αγώνες AR Real μπορείτε να οδηγείτε εικονικά αυτοκίνητα και ελικόπτερα. Απλώς βρείτε μια επίπεδη επιφάνεια και επιλέξτε το αυτοκίνητό σας για μια οδήγηση. Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα τζιπ με πολυβόλο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το AR Real Racing:

 1. Εγκαταστήστε και ανοίξτε AR Real Racing από το Google Play Store.
 2. Επιλέξτε αυτοκίνητο ή ελικόπτερο από το γκαράζ.
 3. Τώρα σαρώστε την επίπεδη επιφάνεια
 4. Θα δείτε το αυτοκίνητο που επιλέξατε.
 5. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο βέλους για να περιηγηθείτε στο σπίτι ή στο δρόμο σας με την εφαρμογή AR.

3. INKHUNTER – 3D AR σχέδια τατουάζ

Χρειάζεστε ένα τατουάζ στο σώμα σας; χωρίς πόνο; τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή AR. Αυτή η εφαρμογή με περισσότερες από εκατό ποικιλίες τατουάζ μπορεί να τοποθετηθεί στο χέρι ή στο στήθος ή στον ώμο σας, να τραβήξετε μια φωτογραφία και να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας. Το έκαναν τόσο ρεαλιστικό, τα τατουάζ θα κολλήσουν στη δομή του σώματός σας και επίσης μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός τους.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το INKHUNTER:

 1. Εγκατάσταση και άνοιγμα Inkhunter από το Google play store
 2. Επιλέξτε το τατουάζ που θέλετε
 3. Σχεδιάζω |_| στο σημείο που θέλετε το τατουάζ.
 4. Τώρα, δείξτε το τηλέφωνο πάνω από το |_| και τώρα θα δείτε το τατουάζ να αντικαθιστά το |_|.
 5. Αλλάξτε το μέγεθος και προσαρμόστε το τατουάζ όπως θέλετε
 6. Και μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Δώρο: Κορυφαία παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας

4. SketchAR – Μάθετε να σχεδιάζετε βήμα προς βήμα με AR

Το SketchAR είναι μια εφαρμογή AR για εκμάθηση σχεδίου. Είναι δύσκολο για κάποιον να σχεδιάσει μια εικόνα απλά βλέποντάς την Το SketchAR σάς βοηθά με ένα σκίτσο με μολύβι πάνω από ένα χαρτί, ώστε να μπορείτε απλώς να σχεδιάσετε από πάνω του για να λάβετε καλλιτεχνικές εικόνες ζωγραφισμένες στο χέρι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το SketchAR:

 1. Εγκαταστήστε και ανοίξτε SketchAR
 2. Ανοίξτε τη συλλογή και επιλέξτε μια φωτογραφία που θέλετε να σχεδιάσετε
 3. Τώρα, τοποθετήστε ένα λευκό χαρτί σε μια επίπεδη επιφάνεια και δείξτε το κινητό σας από πάνω.
 4. Θα βρείτε την εφαρμογή να σαρώνει τη λευκή βίβλο και να δείχνει το σκίτσο με μολύβι της εικόνας που έχετε επιλέξει.
 5. Όταν βλέπετε το τηλέφωνο, προσπαθήστε να σχεδιάσετε το περίγραμμα του σκίτσου και προσπαθήστε να ολοκληρώσετε την εικόνα.

5. Just a Line – Draw Anywhere, With AR

Το Just a Line είναι μια άλλη φανταστική εφαρμογή AR που πρέπει να δοκιμάσετε. Φανταστείτε να ζωγραφίζετε στον αέρα, πόσο ωραίο είναι αυτό; Ναι, η Justaline θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τον κενό χώρο με 0 εμπειρία βαρύτητας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Just a Line:

 1. Εγκατάσταση και άνοιγμα JustaLine
 2. Τώρα θα δείτε την κάμερά σας ανοιχτή.
 3. Προσπαθήστε να σχεδιάσετε ή να γράψετε κάτι στην οθόνη και θα τα δείτε να επιπλέουν στον αέρα.
 4. Τώρα μετακινήστε το τηλέφωνό σας και επιστρέψτε στο ίδιο μέρος και δείτε μέσα από την κάμερα, θα εξακολουθείτε να βλέπετε αυτό που γράψατε.

Μπόνους – WallaMe – Επαυξημένη πραγματικότητα

WallaMe μοιάζει περισσότερο με το JustaLine, αλλά είναι σαν ένα κοινωνικό δίκτυο. Μπορείτε να γράψετε ή να σχεδιάσετε κάτι με την εφαρμογή Wallame AP και να το μοιραστείτε με τον φίλο σας, τώρα, όταν ο φίλος σας έρθει σε αυτό το μέρος, μπορεί να δει τι γράψατε ή να σχεδιάσετε. Αυτό θα είναι τόσο διασκεδαστικό.