Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές λήψης μουσικής [2022] για αντρόιντ

Αναζητάτε μια εφαρμογή για λήψη δωρεάν μουσικής το 2022; Είστε στο σωστό μέρος – Οι διαθέσιμες εφαρμογές μουσικής καλύπτουν όλα τα μουσικά σας γούστα και μπορείτε να λάβετε μουσική οποιασδήποτε μορφής μπορείτε να φανταστείτε. Αυτές οι δωρεάν εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη δική σας βιβλιοθήκη, μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε νέους τραγουδιστές και ερμηνευτές, μπορείτε να αναγνωρίσετε τραγούδια και επίσης σταθμούς γύρω σας. Όλες αυτές οι εφαρμογές μουσικής είναι εντελώς δωρεάν για βασικές εκδόσεις και οι περισσότερες είναι συμβατές τόσο με Android όσο και με iPhone, προτού προχωρήσω παρακάτω, θα αναφέρω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Free Music Downloader που δεν είναι διαθέσιμες στο Google Play store , σας έδωσα επίσης σύνδεσμο προς τον ιστότοπο του τρίτου μέρους.

Οι κορυφαίες 25 δωρεάν εφαρμογές λήψης μουσικής Mp3 για Android το 2022:

1. GTunes Music Downloader

Gtunes δωρεάν εφαρμογή για android μουσική

Πρώτη στη λίστα μας είναι η εφαρμογή GTunes MP3 Free Music Downloader, αυτή είναι η καλύτερη και δωρεάν εφαρμογή Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε οποιαδήποτε μουσική, το Gtunes είναι σαν ένας κατάλογος αναζήτησης πολλών νόμιμων ιστότοπων μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος (αλλά είναι κάπως παλιό, πρέπει να πληκτρολογήσετε το ακριβές όνομα του τραγουδιού) και θα σας δώσει μια λίστα με τραγούδια από τον νόμιμο ιστότοπο, μπορείτε να τα κατεβάσετε και ακόμη και να τα εκχωρήσετε ως ήχο κλήσης.

Δυστυχώς, αυτή η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στο Google Play Store, μπορείτε να τη βρείτε εδώ: Gtunes Music Downloader

2. SONGily Music App

Η εφαρμογή SONGily είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή λήψης μουσικής mp3 για τους χρήστες του ιστότοπου SONGily. Το SONGily είναι μια μηχανή αναζήτησης μουσικής όπου μπορείτε να ακούσετε και επίσης να κατεβάσετε τη μουσική mp3 οποιαδήποτε στιγμή ανάλογα με το γούστο και τη διάθεσή σας. Κάποιος πρέπει να δημιουργήσει έναν λογαριασμό SONGily για να κατεβάσετε μουσική από αυτό.

3. SoundCloud Downloader

Supercloud mp3 εφαρμογή Android

Το SoundCloud περιέχει μια πληθώρα ήχου που έχει μεταφορτωθεί από άλλους χρήστες, επομένως περιλαμβάνει ακόμη και τον αυτοσχέδιο ήχο και νέους από επερχόμενους καλλιτέχνες. Μπορείτε να αναζητήσετε τη μουσική και ακόμη και να παρακολουθείτε τις μεταφορτώσεις. δεν μπορείτε να κάνετε λήψη μουσικής από την εφαρμογή SoundCloud, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Εφαρμογή Android λήψης SoundCloud για να κατεβάσετε δωρεάν μουσική.

4.Spotify

Το Spotify είναι μία από τις καλύτερες μουσικές εφαρμογές εκεί έξω από την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε καλλιτέχνες και να αφήνετε τη μουσική να συγχρονίζεται. μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας ραδιόφωνο, ώστε να λαμβάνετε προτάσεις για μουσική με βάση το αίτημά σας.

Η εφαρμογή Spotify είναι επίσης διαθέσιμη ως δωρεάν επιλογή και είναι η καλύτερη συμβουλή για να χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε ραδιοφωνικούς σταθμούς που βασίζονται σε συγκεκριμένους καλλιτέχνες και σημειώστε επίσης ότι το αρχείο της είναι εκπληκτικό. Αν αγαπάτε έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη, τότε η εφαρμογή θα σας προσφέρει μια μοναδική συλλογή από remix και B-sides που πιθανόν να μην έχετε ακούσει.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android, Windows, iOS και ακόμη και για το Kindle Fire.

5. Pandora Music

Το Pandora είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές και είναι για κάποιο λόγο. Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες εφαρμογές εκεί έξω για ροή μουσικής. Μόλις εισαγάγετε τον καλλιτέχνη της επιλογής σας, η εφαρμογή θα παίξει τη μουσική από αυτόν και θα προτείνει επίσης παρόμοιους καλλιτέχνες. Αυτός είναι επίσης ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να βρείτε μουσική παρόμοια με τα τραγούδια που σας αρέσουν ήδη.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android, Kindle Fire, iOS, Windows Phone και NOOK.

6. Shazam

Το Shazam είναι μια από τις πιο cool εφαρμογές εκεί έξω και είναι απαραίτητο όταν θυμάστε τη μελωδία του τραγουδιού αλλά όχι το όνομά του, είτε κατά τη διάρκεια μιας ταινίας, στο αυτοκίνητο κ.λπ. Το Shazam ακούει ένα τραγούδι που παίζεται και μετά σας λέει το όνομα του τραγουδιού και του καλλιτέχνη.
Διαθέσιμη εφαρμογή για Android και iOS (iPad, iPhone, Apple Watch, iPod touch)

7. iHeartRadio

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή ως ραδιόφωνο για τη συσκευή σας, τότε το iHeartRadio είναι αυτό που πρέπει να επιλέξετε. Υποστηρίζει πολλές συσκευές και είναι γεμάτο με εκπληκτικές δυνατότητες με ένα επιπλέον πλεονέκτημα ότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις.

Μπορείτε επίσης να ακούσετε podcast και να δημιουργήσετε τους δικούς σας μουσικούς σταθμούς με βάση τα είδη που σας αρέσουν. Το iHeartRadio σάς επιτρέπει επίσης να βλέπετε στίχους καθώς ακούτε, βλέπετε τη βιογραφία ενός καλλιτέχνη και μοιράζεστε έναν σταθμό με άλλους.

Διαθέσιμη εφαρμογή για Android και iOS. Επίσης το Kindle Fire, Windows Phone

8. Slacker Radio

Το Slacker είναι μια ακόμη από τις δωρεάν εφαρμογές μουσικής που είναι προγραμματισμένες για ροή ήχου για συγκεκριμένα είδη. Ενώ ακούτε αυτούς τους σταθμούς, μπορείτε να τους ρυθμίσετε με ακρίβεια για να παίζουν περισσότερα από τα τραγούδια που σας αρέσουν ή να αφήσετε τα πράγματα λίγο πιο ανοιχτά για να βρείτε νέα είδη μουσικής.
Διαθέσιμη εφαρμογή για Android και iOS (iPad, iPhone, iPod touch)

9. TuneIn

Αν αγαπάτε το ραδιόφωνο και θέλετε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική από την άνεση του smartphone σας, τότε πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή από το TuneIn. Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να αναγνωρίζετε και να ακούτε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς τοπικά και μπορείτε επίσης να τους αποθηκεύσετε ως προεπιλογές. Αυτό είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό για χρήση όταν ταξιδεύετε. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε το όνομα του τραγουδιού ή του καλλιτέχνη και αυτή η εφαρμογή θα αναγνωρίσει τους ραδιοφωνικούς σταθμούς γύρω σας που παίζουν τη μουσική.

10. Μουσική Google Play

Εάν θέλετε να ακούτε την προσωπική σας μουσική χωρίς το πρόβλημα των διαφημίσεων και εν κινήσει χωρίς καμία επιρροή ραδιοφωνικού σταθμού, τότε η Μουσική Google Play είναι η καλύτερη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Μπορείτε να ανεβάσετε έως και 50.000 δικά σας τραγούδια στον λογαριασμό σας Google και στη συνέχεια να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα με μια εύχρηστη εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε τη μουσική σας σε λειτουργία τυχαίας αναπαραγωγής και ακόμη και να δημιουργήσετε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής.
Διαθέσιμη εφαρμογή για Android και iOS (iPad, iPhone, iPod touch)

11. 8 κομμάτια

Το 8tracks είναι μια άλλη εφαρμογή ραδιοφώνου για κινητές συσκευές που σας επιτρέπει να ακούτε μουσική χωρίς διαφημίσεις μέσω μίξεων που το καθένα περιέχει οκτώ κομμάτια. Κάποιος μπορεί να διαβάσει τις διάφορες μίξεις που έχουν γίνει από το προσωπικό – επιλεγμένες, μοντέρνες και χαρακτηρισμένες και επίσης μπορεί να μοιραστεί τις μίξεις, να σχολιάσει και ακόμη και να τις κάνει like για να λάβει προτάσεις για παρόμοια μουσική. Επίσης, μπορεί κανείς να βρει μίξεις με βάση έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη ή διάθεση.

12. BlackPlayer

Είναι ένα απλό, αλλά κομψό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής που βάζει πολύ λίγα μεταξύ σας και της μουσικής σας. Λειτουργεί σε μια συγκεκριμένη δομή καρτελών και κάποιος έχει τη δύναμη να προσαρμόσει τις καρτέλες του ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο αυτές που θέλει. Επίσης, αυτές οι καρτέλες διαθέτουν γραφικά στοιχεία όπως ισοσταθμιστή, κύλιση και δεν διαθέτουν πρόσθετες διαφημίσεις και υποστηρίζουν όλα τα κοινά αρχεία μουσικής. Αν ψάχνετε για την μινιμαλιστική εφαρμογή, τότε αυτή είναι η ιδανική για εσάς. Δοκιμάστε αυτήν την εφαρμογή.

13. Neutron Music Player

Είναι μια άλλη μουσική εφαρμογή που δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο θα έπρεπε.
Διαθέτει μια προηγμένη μηχανή απόδοσης ήχου και σύμφωνα με τους προγραμματιστές, αυτή είναι κατασκευασμένη ανεξάρτητα από το σύστημα Android. Το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας του ήχου της μουσικής. Έχει επίσης πολλές πρόσθετες δυνατότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης τη δημιουργία υποστήριξης για άλλους τύπους αρχείων όπως το MPC και το Flac.

14. Πάλσαρ

Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν όμορφα εγγενή σχεδιασμό υλικού, επεξεργασίες για ετικέτες, αναπαραγωγή χωρίς κενά και έξυπνες λίστες αναπαραγωγής μαζί με χρονοδιακόπτη ύπνου. Το Pulsar έχει επίσης υποστήριξη Chromecast, κάτι που είναι φοβερό. Δεν είναι τόσο βαρύ με ορισμένες από τις επιλογές επί πληρωμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακό. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που αναζητούν κάτι που να είναι ελαφρύ και μίνιμαλ, ενώ έχει καλή εμφάνιση. Αυτό λειτουργεί επίσης καλά με το Auto από το Android.

15. Shuttle Music Player

Είναι ένα ολοένα και πιο δημοφιλές πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι τροχοί γυρίζουν για άλλη μια φορά. Ο σχεδιασμός της εφαρμογής είναι εκπληκτικός αφού χρησιμοποιεί σχεδιασμό υλικού. Επίσης, η λειτουργικότητα είναι αρκετά προηγμένη σε σύγκριση με τις άλλες εφαρμογές του είδους τους.

16. 4shared

Το 4shared είναι μια δημοφιλής εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων όπου μπορεί κανείς να κατεβάσει μουσική ως mp3, βίντεο, εικόνες και παιχνίδια. Από την εφαρμογή μπορεί κανείς να κατεβάσει και να ακούσει μουσική χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής στα τραγούδια του τηλεφώνου του. Η εφαρμογή 4shared είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS και μπορεί κανείς να την κατεβάσει από το Google Play.

17. Ανγκάμι

Το Anghami είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές μουσικής για ακρόαση και λήψη μουσικής στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή μουσικής μπορείτε να παίξετε και να ανακαλύψετε δωρεάν μουσική στο κινητό σας τηλέφωνο ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Έχει μια μεγάλη και υπέροχη μουσική βάση δεδομένων και μπορεί κανείς να βρει εκατομμύρια τραγούδια από όλες τις χώρες. Μπορείτε να παίξετε αραβικά και διεθνή τραγούδια δωρεάν χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή λήψης. Η ποιότητα της μουσικής στο Anghami είναι εξαιρετική. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη μουσική σας βιβλιοθήκη, τις λίστες αναπαραγωγής και να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, WhatsApp, Instagram, twitter.

18. DatPiff

Το DatPiff είναι μια εφαρμογή λήψης μουσικής για Android, iOS και Windows Phone. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή μουσικής, μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε μια τεράστια συλλογή από διάφορα μιξ τραγούδια. Μπορείτε να ακούσετε ανεξάρτητους καλλιτέχνες και σας επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση σε απεριόριστες λήψεις μουσικής δωρεάν. Τα διάφορα είδη μουσικής εδώ περιλαμβάνουν underground Hip-Hop, R&B και πολλά άλλα.

19. Saavn

Έχει μια τεράστια συλλογή από καταπληκτικά τραγούδια σε διάφορες γλώσσες όπως Χίντι, Αγγλικά, Ταμίλ, Τελούγκου, Παντζάμπι, Μαράθι, Μπενγκάλι, κ.λπ. Μπορείτε επίσης να ακούσετε bhangra, bhajans, ghazals και πολλά άλλα. Σας προσφέρει επίσης online ραδιόφωνο για απεριόριστη προσφορά μουσικής και τραγουδιών, ώστε να μπορείτε να ακούτε μουσική ανάλογα με το γούστο και τη διάθεσή σας.

20. My Mixtapez Music

Το My Mixtapez Music είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ροής μουσικής χωρίς μουσική που μπορεί κανείς να βρει για κινητές συσκευές. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή λήψης μουσικής, μπορείτε να κάνετε λήψη και ροή απεριόριστων mixtapes και να ακούσετε ραδιόφωνο mixtapes. Χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής λήψης, μπορείτε να παίξετε και να κατεβάσετε δωρεάν mixtapes από indie καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.
Αυτή η δωρεάν εφαρμογή μουσικής σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε ροή βίντεο και μουσική, να τα προωθήσετε και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας μέσω των διαφόρων κοινωνικών δικτύων. Η εφαρμογή Mixtapez Music είναι διαθέσιμη για Android, iOS και Windows Phone και είναι δωρεάν για λήψη.

21. Audiomack Free Music & Mixtapes

Το Audiomack είναι η απόλυτη δωρεάν εφαρμογή λήψης μουσικής όπου μπορείτε να αναζητήσετε, να ακούσετε, να μοιραστείτε και να κατεβάσετε μουσική mp3 ανάλογα με τις διαθέσεις σας. Έχει μια μεγάλη κοινότητα όπου μπορεί κανείς να ενταχθεί σε εκατομμύρια χρήστες και μπορεί να ανακαλύψει και να μοιραστεί νέα μουσική μαζί σας. Μπορεί κανείς να ακούσει νέα Hip Hop, Electronic, Mixtapes και Reggae μουσική και μουσική από άλλα είδη, όλο το χρόνο. Κάποιος μπορεί να δημιουργήσει λίστες αναπαραγωγής αγαπημένης μουσικής και επίσης να τις μοιραστεί με άλλους χρήστες και φίλους.

22. Σπινρίλα

Το Spinrilla είναι μια καταπληκτική και δωρεάν εφαρμογή λήψης μουσικής όπου μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε τόνους μιξ μουσικής hip-hop. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ακούσετε τα νεότερα hip-hop mixtapes που κυκλοφορούν δωρεάν από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και DJ σε όλο τον κόσμο. Το Spinrilla είναι επίσης διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS.

23. Radio Player από Audials

Το Radio Player από την Audials είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ραδιοφωνικής μουσικής εκεί έξω για όλους τους τύπους κινητών συστημάτων. Μπορεί κανείς να ακούσει τα καλύτερα διαδικτυακά ραδιόφωνα εντελώς δωρεάν. Δεν μπορείτε να κατεβάσετε μουσική απευθείας από αυτήν την εφαρμογή μουσικής, αλλά σας επιτρέπει να εγγράφετε μουσική ως MP3 δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κατεβάσετε έμμεσα μουσική mp3 σε αξιοπρεπή ποιότητα που είναι αρκετά καλή. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή μπορεί κανείς να ακούσει καταπληκτικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο, όπως το BBC Radio 2, το BBC Radio 4 κ.λπ. Επίσης, μπορεί κανείς να ακούσει χιλιάδες Podcasts. Έχει συλλογή από περίπου 8000 ραδιόφωνα για δωρεάν ακρόαση και εγγραφή ως μουσική mp3, δεν είναι καταπληκτικό;

24. Wynk Music

Το Wynk Music είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λήψης μουσικής και δωρεάν εφαρμογή ροής μουσικής για τους λάτρεις της μουσικής που γιορτάζεται. Είναι μια εφαρμογή από την Airtel που είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στην Ινδία. Περιέχει πάνω από 2,2 εκατομμύρια τραγούδια σε ινδική, τοπική και διεθνή μουσική που είναι εκπληκτικό. Η μουσική βιβλιοθήκη περιέχει μουσική και τραγούδια από όλα τα είδη που περιλαμβάνουν Bollywood, Pop, Rock, Bhangra, Devotional, Bhajans, Happy, Sad, Romantic, Party, Chill, Love & Παλιά ρετρό τραγούδια. Έρχεται επίσης με ένα mp3 player που σας επιτρέπει να αναπαράγετε τραγούδια mp3 που είναι ήδη αποθηκευμένα στη μνήμη του smartphone σας.

25. Γαάνα

Το Gaana είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ροής και μπορεί κανείς επίσης να κατεβάσει μουσική δωρεάν σε αυτήν την πλατφόρμα. Είναι διαθέσιμο για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες. Η Gaana διαθέτει επίσης μια τεράστια βάση δεδομένων με μουσική και τραγούδια από όλα τα είδη είτε είναι από μουσική Χίντι, Αγγλικά, οποιαδήποτε άλλη γλώσσα ή διεθνή μουσική. Η Ganna έχει μια συλλογή από ένα εκατομμύριο από όλα τα νέα και παλιά τραγούδια από διάφορες γλώσσες. Η επιμελημένη λίστα αναπαραγωγής είναι καλά οργανωμένη και περιέχει διάφορες ενότητες.

Ελπίζω αυτές οι πληροφορίες να βοηθήσουν στην επιλογή της καλύτερης μουσικής εφαρμογής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η μουσική είναι σίγουρα θεραπευτής. Επομένως, επιλέξτε με σύνεση. Καλή ακρόαση!