Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κατασκοπείας για Android χωρίς να έχετε τηλέφωνο-στόχο;

Αν ψάχνετε για το καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κατασκοπείας χωρίς να έχετε τηλέφωνο-στόχο, εδώ είναι η λίστα του δωρεάν λογισμικού κατασκοπείας κινητών τηλεφώνων για τηλέφωνα Android. Αυτές οι εφαρμογές θα σας επιτρέψουν να παρακολουθείτε και να βλέπετε όλα τα συμβάντα στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού ή του υπαλλήλου σας χωρίς να έχετε τη συσκευή του.

Όταν μιλάμε για κατασκοπεία σε κάποιον, γενικά προσέχουμε για εφαρμογές επί πληρωμή που προσφέρουν πλήρεις δυνατότητες και λειτουργούν ακόμη και σε stealth mode. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές δωρεάν εφαρμογές κατασκοπείας για τηλέφωνα Android που εκτελούν όλες τις εργασίες του λογισμικού επί πληρωμή.

Για να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια, καταλήξαμε σε μια λίστα με τα καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κατασκοπείας λογισμικό για συσκευές Android. Ας τα συζητήσουμε αναλυτικά:

1) Mspy (Λογισμικό κατασκοπείας κινητών τηλεφώνων)

Το MSpy είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κατασκοπείας Android που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε όλες τις δραστηριότητες των υπαλλήλων ή των παιδιών σας. Το Mspy είναι συμβατό τόσο με jailbroken όσο και με μη jailbroken συσκευές Android. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση επίδειξης του δωρεάν είτε να αγοράσετε το λογισμικό στα 29,99 $/μήνα.

Το MSpy προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:

α) Λειτουργία Stealth-Μπορείτε να μην ανιχνεύεστε σε μια στοχευόμενη συσκευή Android. Η δωρεάν έκδοση του Mspy σάς επιτρέπει να κάνετε αλλαγές στον ιστότοπο/την εφαρμογή από απόσταση, να παρακολουθείτε την τοποθεσία και να ακούτε το περιβάλλον. Ωστόσο, δεν σας επιτρέπει να παρακολουθείτε κλήσεις ή SMS.

β) Παρακολούθηση κλήσεων και SMS- Το Mspy σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε κλήσεις και λεπτομέρειες SMS των υπαλλήλων ή των παιδιών σας. Μπορείτε να δείτε όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις με διάρκεια, χρόνο και όνομα επαφής. Παρακολουθήστε επίσης μηνύματα κειμένου SMS από Whatsapp, Facebook Messenger, Viber, LINE, Skype κ.λπ.

γ) Ιστορικό περιήγησης παρακολούθησης- Το Mspy σάς επιτρέπει να ελέγχετε όλους τους ιστότοπους που επισκέπτεστε στη συσκευή Android-στόχου. Προβολή διευθύνσεων URL, μεταδεδομένων και ιστορικού τοποθεσίας όλων των σελίδων που έχουν περιηγηθεί.

δ) Παρακολούθηση Δραστηριοτήτων μέσων κοινωνικής δικτύωσης – Το Mspy σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε δραστηριότητες σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπως το WhatsApp, το Instagram, το Facebook Messenger, κ.λπ. Μπορείτε να δείτε συνομιλίες από το Whatsapp ή το FB messenger μαζί με φωτογραφίες και βίντεο που κοινοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

2) Spyera (Λογισμικό κατασκοπείας κινητών τηλεφώνων)

Το Spyera είναι ένα άλλο καλύτερο δωρεάν λογισμικό κατασκοπευτικών τηλεφώνων Android που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη συσκευή-στόχο από μια απομακρυσμένη τοποθεσία. Μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις δραστηριότητες των υπαλλήλων ή των παιδιών σας με αυτήν την εφαρμογή χωρίς να έχετε τη συσκευή τους. Επιπλέον, προσφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

α) Παρακολούθηση κλήσεων- Ακούστε όλες τις εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις με διάρκεια και όνομα επαφής. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε αναπάντητες κλήσεις, φωνητικά μηνύματα κ.λπ.

β) Παρακολούθηση SMS- Το Spyera σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τα απεσταλμένα/λαμβανόμενα SMS σε μια στοχευόμενη συσκευή Android. Μπορείτε να δείτε το πλήρες περιεχόμενο του μηνύματος μαζί με την ημερομηνία, την ώρα και τον αριθμό επικοινωνίας.

γ) Τοποθεσία παρακολούθησης- Το Spyera παρακολουθεί όλο το ιστορικό τοποθεσίας της συσκευής-στόχου. Προβολή τοποθεσίας σε χάρτη μαζί με τις σφραγίδες ημερομηνίας και ώρας. Μπορείτε ακόμη και να ορίσετε ειδοποιήσεις για συγκεκριμένες τοποθεσίες ή αποστάσεις από ένα συγκεκριμένο μέρος.

δ) Παρακολούθηση email- Το Spyera σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες email στο τηλέφωνο-στόχο Android. Παρακολουθήστε όλα τα εισερχόμενα/εξερχόμενα email, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων email αποστολέα και παραλήπτη.

ε) Παρακολούθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης – Το Spyera σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε δραστηριότητες δημοφιλών πλατφορμών κοινωνικών μέσων, όπως Facebook, WhatsApp, Skype κ.λπ. Μπορείτε να δείτε συνομιλίες από το Whatsapp, μηνύματα που αποστέλλονται στο FB messenger μαζί με φωτογραφίες/βίντεο που μοιράζεστε σε αυτές τις πλατφόρμες.

Ωστόσο, είναι απαραίτητο να ριζώσετε τη συσκευή προορισμού Android πριν εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή κατασκοπείας. Αυτό δεν είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Spyera, υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές που θα λειτουργήσουν μόνο εάν το τηλέφωνο-στόχος Android είναι root.

3) Highster Mobile (Λογισμικό κατασκοπείας κινητών τηλεφώνων)

Το Highster Mobile είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δωρεάν προγράμματα κατασκοπείας κινητών τηλεφώνων για τηλέφωνα Android. Είναι ένα λογισμικό επί πληρωμή που μπορείτε να κατεβάσετε από το highstermobile.com δωρεάν. Απλά πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου-στόχου για να αποκτήσετε πρόσβαση στις δυνατότητές του. Επιπλέον, προσφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

α) Λειτουργία Stealth- Δείτε όλες τις δραστηριότητες στη συσκευή Android-στόχου χωρίς να αφήσετε κανένα ίχνος στη συσκευή.

β) Παρακολούθηση κλήσεων- Ακούστε εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις με διάρκεια, αριθμό επικοινωνίας και ακόμη και καταγράψτε τηλεφωνικές συνομιλίες.

γ) Προβολή λίστας επαφών- Το Highster Mobile σάς επιτρέπει να προβάλλετε όλες τις επαφές στη στοχευόμενη συσκευή Android μαζί με τους αντίστοιχους αριθμούς τους. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε νέες επαφές που προστίθενται ή αφαιρούνται από τον χρήστη-στόχο.

δ) Προβολή SMS- Προβολή απεσταλμένων/ληφθέντων SMS σε στοχευόμενο μολυσμένο τηλέφωνο. Δείτε όλα τα μηνύματα κειμένου, συμπεριλαμβανομένων της ημερομηνίας, της ώρας και του αριθμού επικοινωνίας.

ε) Ιστορικό περιήγησης παρακολούθησης- Το Highster Mobile παρακολουθεί όλους τους ιστότοπους που επισκέπτεστε στη συσκευή-στόχο. Προβολή διευθύνσεων URL, μεταδεδομένων και ιστορικού τοποθεσίας όλων των σελίδων που έχουν περιηγηθεί.

στ) Παρακολούθηση δραστηριοτήτων μέσων κοινωνικής δικτύωσης- Μπορείτε να παρακολουθείτε δραστηριότητες σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το WhatsApp και το Viber. Αποκτήστε πρόσβαση σε συνομιλίες συνομιλίας από το Whatsapp και το FB messenger μαζί με φωτογραφίες/βίντεο που μοιράζεστε σε αυτές τις πλατφόρμες.

Εκτός από τις προαναφερθείσες λειτουργίες, θα έχετε επίσης μια λειτουργία εντοπισμού τοποθεσίας GPS που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την τρέχουσα τοποθεσία του τηλεφώνου-στόχου σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, προσφέρει μια λειτουργία λήψης φωτογραφιών που σας επιτρέπει να προβάλλετε όλες τις φωτογραφίες/βίντεο στη συσκευή-στόχο.

4) Mobistealth (Λογισμικό κατασκοπείας κινητών τηλεφώνων)

Το Mobistealth είναι άλλο ένα επί πληρωμή λογισμικό κατασκοπείας Android που διατίθεται δωρεάν στο mobistealth.com. Διαθέτει πολλές δυνατότητες όπως παρακολούθηση SMS, καταγραφή κλήσεων, παρακολούθηση τοποθεσίας GPS κ.λπ. Μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες του τηλεφώνου στον πίνακα ελέγχου σας. Επιπλέον, προσφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

α) Παρακολούθηση SMS- Δείτε όλα τα απεσταλμένα/ληφθέντα SMS στη στοχευμένη συσκευή Android μαζί με τον αριθμό επικοινωνίας και τα αντίστοιχα μηνύματα. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε ειδοποιήσεις για νέους αριθμούς που προστίθενται στη λίστα επαφών ή οποιοδήποτε εισερχόμενο μήνυμα από έναν συγκεκριμένο αριθμό.

β) Παρακολούθηση κλήσεων- Ακούστε όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας μια μολυσμένη συσκευή Android. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε ειδοποιήσεις για συγκεκριμένους αριθμούς ή επαφές και να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν καλείται καθορισμένος αριθμός ή επαφή στη συσκευή προορισμού.

γ) Παρακολούθηση τοποθεσίας GPS- Παρακολουθήστε το ιστορικό τοποθεσίας της συσκευής-στόχου σε πραγματικό χρόνο με σφραγίδες ημερομηνίας, ώρας και διάρκειας. Δείτε τοποθεσίες στο χάρτη μαζί με όλα τα συμβάντα που συνέβησαν σε αυτό το συγκεκριμένο μέρος.

δ) Παρακολούθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης- Μπορείτε να παρακολουθείτε δραστηριότητες σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το WhatsApp και το Viber. Αποκτήστε πρόσβαση σε συνομιλίες συνομιλίας από το Whatsapp και το FB messenger μαζί με φωτογραφίες/βίντεο που μοιράζεστε σε αυτές τις πλατφόρμες.

ε) Παρακολούθηση ιστορικού προγράμματος περιήγησης- Παρακολούθηση όλων των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε στη συσκευή Android-στόχου. Προβολή διευθύνσεων URL, μεταδεδομένων και ιστορικού τοποθεσίας όλων των σελίδων που περιηγήθηκαν στο τηλέφωνο-στόχο.

στ) Καταγραφή κλήσεων- Το Mobistealth σάς επιτρέπει να καταγράφετε τηλεφωνικές κλήσεις σε στοχευμένη συσκευή Android σε μορφή MP3. Ακούστε ηχογραφημένες συνομιλίες χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου με δυνατότητα φωνής.

Εκτός από τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, προσφέρει επίσης λειτουργία παρακολούθησης GPS που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την τρέχουσα τοποθεσία του τηλεφώνου-στόχου σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, προσφέρει δυνατότητα παρακολούθησης κλήσεων που σας επιτρέπει να ακούτε και τις δύο πλευρές της συνομιλίας κατά τις εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις.