Οδηγός για αρχάριους για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής εφαρμογής

Η ανάπτυξη εφαρμογών είναι μια από τις μεγάλες εξελίξεις της τεχνολογίας στις μέρες μας. Εάν είστε χρήστης smartphone, μπορεί να γνωρίζετε ήδη τις εφαρμογές για κινητά. Ορισμένες εφαρμογές που υπάρχουν παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα, ωστόσο οι υπόλοιπες προορίζονται για ψυχαγωγικούς σκοπούς και για να κάνουν τον εγκέφαλο και το σώμα σας ήρεμα και ξεκούραστα. Πολλά πλεονεκτήματα παρέχονται από αυτές τις εφαρμογές εδώ και πολλά χρόνια.

Με την εγκατάσταση αυτών των εφαρμογών δεν θα χρειάζεται πλέον να στέκεστε σε ουρές για να πληρώσετε έναν λογαριασμό κοινής ωφέλειας, όπως μπορείτε να το κάνετε και από μια εφαρμογή πληρωμής λογαριασμών κοινής ωφέλειας. Σας βοηθά να κάνετε αγορές μέσω Διαδικτύου, μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στο διαδίκτυο ή να διδάξετε διαδικτυακά και πολλά άλλα πλεονεκτήματα μπορούν να αποδοθούν με την εγκατάσταση αυτών των εφαρμογών. Η δημιουργία μιας εφαρμογής θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική πηγή κερδών χρημάτων, καθώς όσο περισσότεροι χρήστες θα εγκαταστήσουν την εφαρμογή σας τόσο περισσότερα χρήματα θα κερδίσετε. Εάν είστε πρόθυμοι να δημιουργήσετε μια εφαρμογή, τότε θα σας ζητηθεί να φροντίσετε μερικά πράγματα που θα συζητηθούν παρακάτω.

Οδηγός για αρχάριους για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής εφαρμογής

1. Αναθέστε Εργασία Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Εταιρεία ή Άτομο

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο δημιουργίας μιας εφαρμογής, ώστε να μπορείτε να προσλάβετε ένα τρίτο μέρος για να τη φτιάξει για εσάς. Υπάρχουν διάφοροι τύποι εταιρειών στις μέρες μας, όπως εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών παιχνιδιών, εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών αγορών, εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εφαρμογή. Ή μπορείτε επίσης να προσλάβετε ένα άτομο που μπορεί να παρέχει αποτελεσματικές υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών με λογικό κόστος.

2. Συγκεντρώστε την κατάλληλη εκπαίδευση και κατάρτιση σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών

Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι μικρότερος ή δεν θέλετε να αναθέσετε αυτήν την εργασία σε τρίτους για οποιονδήποτε λόγο, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς μπορείτε να το μάθετε και από το YouTube. Πολλά βίντεο για ανάπτυξη εφαρμογών έχουν δημιουργηθεί στο YouTube για να σας επιτρέψουν να το μάθετε από εκεί χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα. Ωστόσο, εάν έχετε ένα μικρό περιθώριο επένδυσης, συνιστάται ιδιαίτερα να προσλάβετε έναν επαγγελματία δάσκαλο ανάπτυξης εφαρμογών για τον εαυτό σας.

3. Διαλέξτε ένα αποτελεσματικό πλαίσιο για την ανάπτυξη εφαρμογών

Ένα πλαίσιο ανάπτυξης εφαρμογών είναι το λογισμικό και ο σκοπός πίσω από την ύπαρξή του είναι η υποστήριξη της ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά. Τα πλαίσια εφαρμογών για κινητά είναι τριών τύπων. εγγενές πλαίσιο, πλαίσιο εφαρμογών ιστού για κινητά και υβριδικό πλαίσιο. Οι εγγενείς εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα όπως το Android, τα Windows ή το iOS και μπορούν να εκτελεστούν και εκτός σύνδεσης. Τα πλαίσια που βασίζονται στον ιστό πρέπει να έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο για να εκτελούνται και είναι γραμμένα σε HTML, CSS και JavaScript.

Ωστόσο, το Υβριδικό πλαίσιο είναι ένας συνδυασμός και των δύο αυτών πλαισίων. Apache Cordova, Codename One, Enyo, Kivy, NEXT, NSB/App studio, Pega AMP, RhoMobile Suite, React Native και Xamarin είναι μερικά από τα σημαντικά και τρέχοντα πλαίσια με τη βοήθεια των οποίων μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας μια δημιουργική εφαρμογή.

4. Διαλέξτε μια αποτελεσματική πλατφόρμα για την ανάπτυξη εφαρμογών

Σύμφωνα με The Tiny Tech Υπάρχουν 3 μεγάλες κατηγορίες για την πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών, όπως iOS, Android και Windows. Οι εφαρμογές πλατφόρμας iOS είναι ευαίσθητες στη δημιουργία σε σύγκριση με το android λόγω των αυστηρών κανόνων και κανονισμών του και αποφέρουν περισσότερα κέρδη σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες. Για τη δημιουργία εφαρμογών iOS θα χρειαστεί να έχετε MacBook ή MAC Pro που είναι προϊόντα της Apple.

Ωστόσο, οι χρήστες τηλεφώνων Android είναι εξαιρετικοί σε ποσότητα και δημιουργώντας μια εφαρμογή Android μπορείτε να κερδίσετε χρήματα και μέσω διαφημίσεων. Οι χρήστες Windows Mobile δεν είναι επίσης λιγότεροι σε αριθμό και αρκετοί αλλάζουν σε αυτό το τηλέφωνο. Οι υπέροχες ιδανικές εφαρμογές που έχουν ήδη κατασκευαστεί για android και iOS μπορούν επίσης να αναπτυχθούν για windows με κάποιες τροποποιήσεις και θα ήταν υπέροχο να σκεφτείτε αυτήν την ιδέα.

5. Διαφημίστε την εφαρμογή σας με σύνεση

Η δημιουργία της αγοράς της εφαρμογής σας με ακρίβεια θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση μεγάλου αριθμού χρηστών. Ανεξάρτητα από το πόσο αποτελεσματική εφαρμογή θα δημιουργήσετε και πόση προσπάθεια θα καταβάλετε για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή, αν οι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν, θα είναι άχρηστη. Δεν θα λάβετε τους εκτιμώμενους χρήστες σας για τις εφαρμογές σας έως ότου ή εάν δεν επεξεργαστείτε μια κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ για την εφαρμογή σας.